Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed] » Chapter 1 - The last human days starts

A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed]

7 nov 2009 - 16:30

574

2

350



Chapter 1 - The last human days starts

Alec POV:

Het was Zomervakantie. Ik was samen met mij ouders en mijn tweelingzusje, Jane, op vakantie in Volterra. Wij kwamen uit een rijk geizn. Onze vader was een Bankier en onze moeder was Voorzitter van de Vrouwenraad en zat in het Stadsbestuur. Ze hadden dus een goed inkomen. We waren met de trein naar Volterra gereisd en zatten hier in een 4-sterren hotel. Vandaag was het Sint-Marcus-dag. Het was feest. Ter eren van Marcus. Volgens alle verhalen had hij de vampiers hier verdreven en vermoord. Hij zou ze hebben achterna gezetten tot Roemenië, daar vond hij zijn dood in een gevecht met Vampieren. Als je naar buiten keek zag je overal rood. Moeder had voor Jane een rood jurkje gekocht, voor mij een rood jasje, voor vader een rode hoed en zelf had ze een rode sjaal om. Wij zouden meedoen aan het Feest. Jane en ik zagen het niet helemaal zitten, maar we deden vrolijk mee. Vader en moeder hadden veel betaald voor deze vakantie, dus zouden we niet gaan zeuren. Het was de hele dag druk. ’s Middags gingen we naar het grote plein. Daar zou Marcus geeerd worden. En daarna zouden er Spelletjes gehouden worden. Iedereen deed mee. ’S Avond gingen we er naar terug en Dansden op de muziek. Ik had een mooi meisje gezien en vroeg haar ten dans. Ook Jane werd ten dansen gevraagt. We hadden het heel erg naar onze zin. ’S Avonds waren we moe, maar tevreden. Het was een mooie dag geweest. En de volgende dag waren we jarig. We zouden eindelijk 16 worden! En met een glimlach viel ik in slaap.

Jane POV:

De zomervakantie, eindelijk. Alec en ik hadden het hele jaar op school heel hard gewerkt dus waren we echt aan vakantie toe. De treinreis verliep goed. Alec en ik deden wedstrijdjes schaak tegen elkaar of tegen papa. Of we vertelde elkaar grappen of we rende door de trein heen. Vader en Moeder hadden ons netjes opgevoed. Mij was altijd geleerd om een nette dame te zijn, en Alec een nette jongen. Maar als we gewoon thuis waren of zoals nu alleen inn de trein of op school, dan waren we altijd heel druk en heel erg vrolijk, en dat zagen vadre en moeder graag. Dat we ons vermaakte. Als het moest waren we netjes en rustig en voorbeeld kinderen, maar als dat niet moest waren we totaal het tegen overgestelde. Vandaag was het zaterdag, en hier in Volterra werd Sint Marcusdag gevierd. Gisteren was ik met moeder wezen winkelen voor rode dingen. Ik had een geweldig lief en mooi en toch ook stoer rood jurkje gezien en kreeg die van moeder. Alec had een heel leuk rood jasje gevonden. OP zaterdag was het een en al feest. Overal zazg je rood. We deden alle 4 mee aan de spelletjes die middag. Ik zag een hele leuke jongen lopen en flirte er mee. Ik raakte met hem aan de praat. Zijn naam was Thomas. ‘s Avonds zou ik hem weer zien op het feest. Alec vroeg een meisje ten dansen en Thomas vroeg mij ten dansen. We dansen tussen allemaal volwassenen. Maar het was een geweldige avond. Vlak voordat we terug naar ons hotel gingden, zoende Thomas mij. Ik was in de zevende hemel. En de volgende dag zouden Alec en ik ook nog is 16 worden. Op dit moment kon er niets kapot gaan. En zo viel ook ik tevreden in slaap.


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 19 dec 2009 - 21:20:
Leuk(:


sally1999
sally1999 zei op 15 nov 2009 - 10:17:
whhiii goed verhaa;l