Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed] » Chapter 2 - Sweet Sixteen!

A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed]

7 nov 2009 - 16:31

747

0

222



Chapter 2 - Sweet Sixteen!

Alec POV:

Yes! Vandaag waren we jarig! Ik sprong uit bed en rende Jane’s kamer in.
“Happy Birthday to us! Happy Birthday to us! Happy Birthday, Happy Birthday, Happy Birthday to us!”ť Zong ik vrolijk. “Gefeliciteerd Zus!”ť Jane sprong ook uit bed en knuffelde mij enthousiast.
“Gefeliciteerd, Alec! En hoe voelt het om 16 te zijn?”ť Vroeg ze vrolijk.
“Erg goed en verantwoordelijk. En bij jou?”ť
“Haha, dat verantwoordelijk klopt niet hoor!”ť Zei ze lachend, net op dat moment sloeg de klok 6 uur ’s ochtends! “Ik denk dat we wel genoeg geluid hebben gemaakt en dat vader en moeder zo dadelijk hier zullen zijn. Ze zullen wel weer erg blij met ons zijn.”ť Voegde ze er lachend achteraan. Het viel nog mee. We wasten ons en klede ons aan. Daarna gingen we naar beneden om alvast iets te eten als het mogelijk was. Om half 7 zatten we beneden met een pannekoek voor onse neus. Om 8 uur kwamen vader en moeder ook beneden.
“Gefeliciteerd schatten van me!”ť Begroette moeder ons, en ze gaf ons beide een dikke knuffel.
“Gefeliciteerd, nu zijn jullie volwassen, wat groeien jullie toch snel.”ť Zuchtte vader emotioneel.
“We gaan eerst naar de kerk, en daarna gaan we een wandeling maken in de bossen net buiten Volterra. Lijkt jullie dat een goed idee?”ť Vroeg moeder ons. Jane en ik knikten allebei ‘Ja’.
Jane en ik gingen onze zondagse kleren aan doen, en legde de kleren die we voor het wandelen aan zouden doen alvast klaar. We stapten in de Oldtimer die vader gehuurd had voor ons verblijf in Volterra, en reden naar de kerk.

Jane POV:

Ik haatte de kerk eigenlijk. Ik geloofde niet echt in god. Wel geloofde ik dat er iets was na de dood. Maar omdat we een goede reputatie hadden en we die hoog probeerde te houden, ging ik altijd netjes mee naar de kerk en deed netjes mee. Alec was vanochtend zingend mijn kamer op gestuiterd, dat was echt typisch iets voor hem. Ik zou hebben gewacht tot hij wakker was en dan pas stuiterend en zingend naar hem zijn toe gegaan. De kerkdienst ging aan mij voorbij en voor ik het wist stonden we alweer buiten. We zouden gaan eten bij een restaurantje op het plein. Na het eten deden Alec en ik een wedstrijden om te kijken wie het snelste bij het hotel was. Hij won, volgens mij kwam dat omdat hij om de een of andere reden meer energie heeft dan mij. Om 2 uur liepen we het bos in. Alec en ik deden nog een paar hardloop wedstrijdjes, todat hij struikelde en een gat op zijn knie had. Moeder was daar niet blij mee, maar vader en ik hadden de slappe lach. Na dat we een uur gelopen hadden, zag ik een man in het bos. Hij had een zwarte cape om en keek eerst naar Alec en toen naar mij. Iets deed mij huiveren. Wat moest die man van ons? Ik vertelde niets aan vader en moeder. ’s Avonds toen we gegeten hadden en Alec en ik op mijn kamer zaten vertelde ik het hem.
“Vanmiddag in het bos, zag ik een man, hij droeg een zwarte cape en eerst staarde hij naar jouw en toen naar mij. Hij bezorgde mij kippenvel!”ť Vertelde ik hem. Ik zag aan zijn gezicht dat hij mij niet voor gek zou verklaren, wat ieder ander zekker wel zou hebben gedaan.
“Ik weet het, ik zag hem ook. Ook ik kreeg kippevel van die man.”ť En hij huiverde weer. “denk je dat hij iets van ons zou moeten?”ť vroeg hij mij onzekker.
“Geen idee, Alec. Wat zou hij van ONS willen hebben?”ť Ik legde de nadruk op ons. “Ik bedoel, hij zou eerder iets van vader en moeder willen hebben. Zij hebben tenslotte het geld.”ť Ik dacht diep na.
“Naja, laat voor nu maar zitten. Kleed je om, we gaan naar het Café.”ť Zei Alec tegen mij.
Om 8 uur waren we in het café. Ik had afgesproken met Thomas en vond hem al snel. Naast hem zat het meisje waar ik Alec gisteren mee zag en nog een meisje en een jongen. Het meisje waar ik Alec gisteren mee zag heette Saskia, maar iedereen noemde haar Sas of Sasja. Het andere meisje heette Brooke en die jongen heette Daniel. Alec ging naast Saskia zitten en ik schuifde naas Thomas. Brooke stond op en haalde voor ons allemaal een biertje. Al met al werd het erg gezellig en rond een uur of 2 lagen Alec en ik kats dronken in bed.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.