Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 1

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

8 nov 2009 - 18:44

469

0

231



1

strify pov
moe loop ik de woonkamer in waar luminor en jetsam zitten te kleffen. ik loop er zuchtend langs heen en plof naast shin op de bank. hij glimlacht lief en ik zucht nog eens.
''ben je nog moe?'' vraagt hij dan lief. ik knik langzaam en gaap een keer. shin is echt geweldig. ik ben al jaren verliefd op hem maar durfde het nooit te vertellen. nu nog niet eigenlijk maar ik zou het zo graag doen.
''ga anders weer slapen, je kunt moeilijk de hele dag moe voor je uit gaan zitten staren.'' zegt hij dan bezorgt. ik glimlach naar hem en zucht.
''nee, hoeft niet.'' zeg ik zachtjes en zak verder onderuit. shin slaat een arm om me heen waardoor ik duizend kriebels door me heen voel gaan. onbewust leg ik mijn hoofd dan tegen zijn schouder en voel mezelf al half inslaap vallen.

shin pov
strify is toch weer inslaap gevallen en kruipt steeds dichter tegen me aan. hij is echt supper sexy. ik leg hem voorzichtig op mijn schoot zodat hij over de bank versprijt lig en hij slaapt gewoon door. luminor en jetsam gaan de kamer uit en kiro komt dan binnen.
''wanneer ga je tegen hem zeggen wat je voor hem voelt?''
''wanneer jij tegen yu zegt wat jij voor hem voelt!'' zeg ik dan.
''wie voelt iets voor wie?'' komt yu dan droog binnen. ik kijk kiro met op getrokken wenkbrauw aan.
''uhm. eigenlijk, ik voor jou!'' zegt hij dan. yu is stil en kijkt hem aan. ik haal mijn schouders op en concentreer me weer op strify. kiro zwaait met zijn hand voor yu's ogen en hij kijkt me even aan.
''misschien iets te direct?'' vraagt hij dan.
''ik zou zeggen: kus hem wakker!''
''t is geen doornroosje!''
''kan het wel worden!'' roep ik dan. kiro haalt zijn schouders op en geeft yu een lange zoen. yu komt langzaam uit zijn trance en begint dan terug te zoenen.''
''OKE! ik ben er ook nog! en ik kan niet weg!'' roep ik als mededeling rond.
''hey nu jij nog!'' roept kiro dan en hij trekt yu mee naar boven. kiro had me heel droog verteld dat hij op yu verliefd was tijdens onze laatste tour. ik en kiro slapen altijd op een kamer en yu met luminor en strify alleen. ik zucht diep en kijk weer naar strify. hij is zo sexy, hoe kan ik hem nou ooit vertellen dat ik verliefd op hem ben?

luminor pov
ik en jetsam zitten samen in de keuken te zoenen. romeo komt binnen wandelen en kijkt amper op of om. hij is bij ons komen wonen omdat zijn ouders gek van hem werden. hij kookt voor ons en past op hert huis zolang we op tour zijn en dan hoeft hij niks van de huur te betalen. verder heeft hij wel een baantje maar echt veel geeft hij er niet om.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.