Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 2

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

8 nov 2009 - 18:44

455

1

205



2

strify pov
ik voel zachtjes de streeling van shin over mijn schouder en armen. ik doe nogsteeds alsof ik slaap zo fijn vind ik dit moment. ik hoor iemand binnen komen maar blijf gewoon liggen. de persoon loopt naar buiten en ik ga nog iets dichter tegen shin aan liggen. ik neem zijn hand vast en verstrengel mijn vingers met de zijne. straks kan ik toch zeggen dat ik gewoon sliep. we horen de bel gaan en de voordeur gaat open en dicht. de deur gaat open en zo te horen komen al onze ouders binnen druk pratend.
''niet zo hard hij slaapt!'' roept shin dan en gelijk is het stil.
''en wanneer is de sleeping beauty dan eindelijk eens klaar met slapen?'' vraagt mijn vader dan.
''laat ze maar even wij gaan in de tuin zitten want het is prachtig weer!'' roept mijn moeder.
iedereen loopt naar buiten en dan voel ik de zachte aanrakingen van shin weer. langzaam doe ik alsof ik wakker word en ga recht zitten.
''lekker geslapen?'' glimlacht hij.
''ik zou nog uren kunnen blijven liggen!'' zeg ik schor. hij glimlacht lief en ik krijg ook meteen een lach op mijn gezicht. hij neemt mijn gezicht dan vast en drukt zachtjes zijn lippen op de mijne. ik zoen hem vol overgave terug en ga op zijn schoot zitten. onze lippen lossen elkaar niet en we hebben onze armen om elkaar heen geslagen. hij zoent rustig langzaam en lief. ik laat me door hem leiden en voel zijn kneepjes in mijn boven been.

shin pov
strify en ik verbreken de zoen en kijken elkaar even aan.
''je weet niet hoelang ik dat heb willen doen!''
''je weet niet hoe lang ik er op heb gewacht!'' fluistert hij terug en drukt een kus op mijn kaak. ik voel zijn koude vingers onder mijn shirt glijden en druk een zoen op zijn lippen. ik kijk hem even aan en glimlach.
''kom we gaan ons aankleden.'' zeg ik dan en hijs hem mee omhoog.
''eerst douche denk!'' roept hij dan en rent naar boven. ik ren achter hem aan en duw hem boven tegen de muur. ik druk mijn lippen in zijn nek en ga met mijn vingers in zijn broek.
''fuck jou shin.'' kreunt hij dan opgewonden. ik grijns breed en geef hem een zuigzoen. hij kreunt zachtjes laat zijn handen over mijn armen glijden. ik druk een kus op zijn kaak en streel over zijn borst heen.
''lieve shin, ik vind je ongeloofelijk geil maar ik wil nu toch wel heel graag douche, je mag mee zolang ik maar kan douche!'' zegt hij dan half kreunend. ik grijns en trek hem mee de badkamer in. we douche samen en kleden ons dan aan. we gaan samen de tuin in en gaan bij onze ouders zitten.


Reacties:


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 8 nov 2009 - 19:24:
OMG echt geill naja je MOET snel verdre gaan i mean it <3
xoxo linsoo