Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 3

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

8 nov 2009 - 20:30

414

1

237



3

kiro pov
''dus hoe zijn de plannen voor het komende halfjaar?'' vraagt mijn moeder dan.
''uhm, met kerst en nieuwjaar zijn we drie weken thuis en dan hebben we een tour en de komende 3 maanden alleen een fotoshoot of af en toe een interview.'' verteld strify dan.
''oke, en wat doen jullie met kerst?''
''hm, geen idee, iemand?'' vraagt strify rond. iedereen haalt zijn schouders op. ik zie shin dan heel verliefd naar strify kijken en dan fluistert hij iets in strify's oor. strify fluistert even wat terug en bijde krijgen ze een enorme grijns.
''haha geil!'' lacht shin dan ineens en romeo strify en yu schieten in de lach.
''haha, jij kan je mond ook niet houden he lieve schat?'' vraagt strify dan droog. shin trekt een pruillipje en kijkt strify aan met puppy ogen. strify glimlacht en drukt een kus op shin's mond. iedereen is even stil en niemand weet wat te zeggen.
''dus... het is waar wat in alle bladen staat.'' zegt strify's vader dan.
''wat is waar?'' vraagt strify dan.
''dat je homo bent.'' zegt hij emotieloos.
''nee, dat klopt niet want ik ben bi.'' zegt hij dan. shin glimlacht even en geeft strify een kus. dan staat hij op en loopt hij naar binnen. strify begint ineens aan een nies bui en loopt dan ook naar binnen toe.

yu pov
onze ouders zijn eindelijk weg en romeo is werken. ik zit met kiro op schoot in de bank, jetsam en luminor zitten bij elkaar in de love-sit en shin en strify zitten in de andere bank in een zoen verwikkelt. ik kijk kiro even aan en geef hem weer een kus.
''zullen we een film kijken?'' vraagt hij dan.
''doen we!'' roepen de andere in koor. strify springt op en rent naar de kast toe. hij pakt een film en zet m meteen op.
''welke?''
''geen idee!'' zegt hij droog en ploft weer bij shin neer. strify kijkt nooit naarw elke film hij kijkt ofzo. hij pakt altijd een film en gaat die dan kijken of het hem nou boeit of niet. ik staar naar het scherm en zie een paar messen voorbij komen. kiro kruipt heel dicht tegen me aan en drukt zijn neus in mijn nek holte.
''hm, koud neusje.'' fluister ik naar hem en glimlach. hij glimlacht ook en ik druk een kus op zijn neus.

als de film gedaan is ligt kiro half te slapen en zelf heb ik echt geen zin om op te staan. ik ga naast kiro languit op de bank liggen en val ook in slaap.


Reacties:


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 9 nov 2009 - 1:15:
aawhhh zoow lief i mean it je moet snel verder gaan xoxo linsoo <3<3