Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lord of the Rings » April en Legolas; twee elfen. » Pijnlijk....

April en Legolas; twee elfen.

11 nov 2009 - 19:47

380

3

231



Pijnlijk....

De beakers..

http://www.youtube.com/watch?v=QKoruZ6WNpo&feature=PlayList&p=462D1A9D526AAF0A&index=35

Ik werd wakker, en zag het hoofd van Rölin boven me hangen.
'Mooi! Je bent wakker!'
'Mijn hoofd...' kreun ik.
'Ja, die bewakers hebben je flink te pakken gehad.. Ga maar slapen... Ik ben bij je..' Ik murmel iets van
'Je hoeft niet te blijven hoor...'
'Ga maar slapen...' HEt klonk haast liefdevol... Maar ik mocht hem wel.. Maar ik was niet verliefd ofzo...
Toen was ik weg.
Eni k droomde. Het was van vroeger:
'Rölin!' brulde ik. 'Mag ik nu???' Hij grinnikte, en gooide me de bal toe, die ik vervolgens verder gooide naar Däniqiue, een schoolvriendinnetje. Sneller dan ik had verwacht was de bal alweer bij mij. Wam. Tegen min hoofd. Ik was tegen de grond aan geklapt, en ik bloedde uit mijn hoofd.
'April!' klonk de stem van Rölin toen. 'Blijf hier! Niet weggaan! Ik haal de vredebewakers!' En toen had hij zich over mij heengebogen.
'Ga maar slapen... Ik ben bij je...' had hij gefluisterd. net als nu. Het zal toch niet dat... Nee! Dat kon niet. Hij mocht niet.. Verliefd op mij zijn???

Met een schok werd ik wakekr, geschrokken van mijn droom. 'Rölin?' piepte ik. Geen antwoord.
'Is hier iemand?' Geen antwoord. Voorzichtig ging ik rechtop zitten, en keek naar buiten. Nacht. Mooi, dan kon ik weg. Ik stond op, en kleede me om. Toen liep ik naar de stallen, en sprong op Zomernacht. Ik reed zachtjes de poort uit, naar Rivendel, naar Legolas, weg van Rölin!

~IN RIVENDELL
Galloperend kwam ik de elfenstad binnen euh, galloperen. Ik sprong snel eraf, en liep naar de vertrekken van Arwen. Ik klopte aan. Arwen deed meteen open.
'Wiesdaar?' vroeg ze slaperig. 'Oh.. April?!' ze klonk verbaasd. 'Kom binnen...' Dat verbaasde me enigzins, want als je bedacht dat ik een paar dagen geleden haar kamers boos was uitgestormd, dan zou je toch echt verwachten dat ze me er op z'n minst uit zou zetten...
Maar ik stapte naar binnen, Zomernacht buitenlatend.
'Wat doe je hier?' vroeg Arwen.
'Heu, ikke kwam kijken of Legolas hier nog was... Zijn vader uhm.. wil 'm eh.. terug..' Dat was het slechtste smoesje ooit... Maar Arwen leek me te geloven. Ze bood me een bed aan. Over de kleine werd geen woord gerept. Hé, wacht eens even... Äerindo.. Waar had ik die gelaten?? O grote god, waar was hij???


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 12 nov 2009 - 16:00:
verder.
en hé niet die kleine kwijtraken :3


LadyLondon
LadyLondon zei op 9 nov 2009 - 17:56:
en nnu heb ik het gelezen en wil ik dat het verder gaat x'D
en Moria is stom en awesome tegelijk. Stom omdat het van de dwergen is. Awesome omdat de scène met de Balrog best heel awesome is. Ik vind die vuurdemon echt awesummish. Maar Dwergen zijn stom
En Lothlórien is té leuk ;D
Like yay HALDIR ;D
:3 het was echt zo de eerste keer Lord of the Rings... de raad van Elrond like: OH MY LEGOLAS YAY! ...totdat Lothlórien kwam... en toen was het zo van... .. ik freakktte hem zo van : OH MY OH MY HIJ'S LEUK HIJ'S LEUK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ;D. die andere waarmee ik het keek keken toen op van wtf mens houd je bek... en ik flikkerde van mijn stoel af en nu kan ik Haldir's teksten meepraten.
Maar Haldir is het ;D <3333
n.n
yay well anyway ga snel verder en je hebt wel inspiratie ik zeg *poef* en daar is het ;D

ja ben hyperactief. 'nee echt ö' hihi jaaa


LadyLondon
LadyLondon zei op 9 nov 2009 - 17:50:
eerst Moria ;D dit comment ik ff ... zeg maar zo van. like voordat ik het verhaal ga lezen :3 en nu ga ik het snel lezen !!