Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed] » Chapter 10 - A pregnant Person

A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed]

9 nov 2009 - 16:26

887

0

296



Chapter 10 - A pregnant Person

Alec POV:

Na de wedstrijd stonden Brooke, Emmett, Saskia en ik nog even na te stoeien. Brooke en ik lette even niet op en liepen tegen elkaar op. Brooke vloog een stuk naar achteren. Zo door een boom heen!
“NEE!”ť brulde Emmett en rende achter haar aan. Brooke lag onder de boom, waar ze tegen aan was gevlogen. Haar ogen waren dicht en Emmett werd gek van ongerustheid. Hij smeet die boom van haar af en knielde naast haar neer. Haar hoofd legde hij op zijn benen neer.
“CARLISLE!”ť riep hij en binnen een seconde stond hij naast hem. Iedereen stond er omheen. Saskia stond naast Carlisle.
“Ze lag onder die boom en doet haar ogen niet open.”ť Zei Emmett snel. Iedereen hapte naar lucht. En ik voelde me echt heel erg schuldig. Op dat moment keek Emmett naar mij. Ik had verwacht dat hij tegen mij zo gaan schreeuwen, maar dat deed ie niet.
“We moeten haar verplaatsen naar het huis. Ik moet haar onderzoeken.”ť Zei Carlisle nuchter. Emmett knikte en in 1 zwaai lag ze in zijn armen. hij sprintte vooruit, naar huis toe. Hij rende meteen door naar hun kamer en legde Brooke op bed neer. Carlisle nam wat bloed van haar af, wat iedereen erg knap vond, maar het lukte blijkbaar en deed nog wat andere onderzoeken. Emmett liep doodsbang door de kamer te ijsberen. Carlisle was net klaar toen ze weer bewoog. Emmett rende op haar af en ging naast haar zitten.
“Schat. Gaat het een beetje? Brooke, lieverd, hoor je me?”ť vroeg hij bezorgd.
“Huh. Emmett. Waar ben ik?”ť vroeg ze zachtjes.
“Brooke. Herinner jij je wat er gebeurde.”ť Vroeg Carlisle. De rest kwam ook binnen.
“Ja volgens mij wel. We waren aan het honkballen. We hadden de anderen ingemaakt met 27-7. Sas en ik en Emmett en Alec waren een beetje aan het stoeien. Saskia ging ervandoor en ik ging erachteraan, maar liep tegen Alec aan en toen werd alles zwart.”ť Zei ze.
“Heel goed. Je weet alles nog. Ik ga je bloed bestuderen. Dan weten we binnen een uur wat er aan de hand is.”ť Brooke knikte.
“Oh Brooke het spijt me zo!”ť zei ik. Ik voelde me echt zo ontzettend schuldig.
“Alec kom eens.”ť Zei ze. Ik kwam bij haar staan en toen ging ze verer. “We letten allebei niet op. Het was een ongelukje. Ik had niet zo stom moeten doe. Ik voelde me al een hele tijd een beetje misselijk en zwak.”ť Zei ze.
“Wat?! En dat heb je me niet eens verteld!!”ť riep Emmett boos.
“Emmett rustig.”ť Zei Carlisle. Ik denk dat ik al weet wat er aan de hand is.”ť Zei Carlisle die weer was binnengekomen.
“Wat is er dan Carlisle?”ť vroeg Brooke een beetje bang.
“Je hoeft niet bang te zijn, Brooke. Ik denk dat je dit wel heel leuk gaat vinden. Brooke, Emmett gefeliciteerd. Je bent zwanger Brooke.”ť Zei Carlisle met een grote lach. Brooke’s mond viel open en haar handen gingen als automatisch naar haar buik. Naast mij begon Saskia te gillen en te stuiteren van opwinding. Emmett tilde Brooke uit bed en draaide haar in het rond.
“Emmett doe je wel voorzichtig?”ť vroeg ze lachend. Emmett zette haar neer en ze stond nog niet of ze werd al plat geknuffeld door een stuiterende Saskia, Alice en Rosalie. Al snel stonden ze allemaal te gillen.
“YEEY!!! IK WORD TANTE!!!!”ť gilde Saskia. Ze was echt een geweldige mafkees. Mijn mafkees. Esmée liep naar Brooke toe.
“Gefeliciteerd schat.”ť Zei ze lief.
“Oh nou moeten jullie en eigen huis!!”ť riep Alice.
“Ja!! En dat gaan wij gezellig inrichten. hé meiden?”ť zei Saskia.
“He! En ik dan mag ik nog meebeslissen?”ť vroeg Brooke.
“Nee!”ť riepen de anderen tegelijk. Brooke moest lachen.
“Brooke, is het goed als ik je nog een beetje onderzoek?”ťvroeg Carlisle.
“Hoezo Carlisle? Er is toch niets met de baby he?”ť vroeg ze angstig.
“Dat denk ik niet maar ik wil wel graag kijken hoe het mogelijk is dat je zwanger bent aangezien je een vampier bent.”ť Zei Carlisle. Saskia, Alice, Esme en Rosalie gingen meteen huizen kijken. Ze vonden echt een heel schattig huisje, niet ver hier vandaan. Ze besloten om meteen meubels en kleding en alles te gaan kopen. Net toen hun weg gingen kwamen Emmett en Brooke weer terug. Alles ging goed met de baby. Ik bleef rustig binnen, terwijl de rest naar buiten ging. Niet veel later hoorde ik de meiden weg gaan en kwamen Emmett en Brooke binnen. Ze leken erg gelukkig. Ik speelde al een tijdje met bepaalde gedachtes en besloot om het maar is te overleggen met Brooke.
“Brooke, zou ik misschien even met jouw kunnen praten?”ť
“Ja, tuurlijk, Alec. Wat is er?”ť Vroeg ze me.
“Ehhh… onder 4 ogen?”ť en ik knikte naar Emmett. Gelukkig begreep hij de hind.
“Ik kom zo wel weer terug.”ť Hij gaf Brooke nog een zoen en liep daarna weg.
“Zo waar wilde je over praten?”ť Vroeg Brooke opgewekt.
“Naja, ik. Je weet dat Saskia alles voor mij is en ik niet zonder haar kan.”ť Begon ik twijfelend.
“Ja… ga door,”ť Spoorde Brooke mij aan.
“Na, ik eehhh.. ik wilde jou toestemming vragen. Ik wil haar vragen.”ť Ik bleef er een beetje om heen draaien, maar Brooke begreep me.
“OW!!!! Dat is zoo lief Alec! Doen! Ik weet dat jij ook alles bent, wat zij wilt, dus!”ť Riep Brooke enthosiast.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.