Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Letters » 10. TH schrijft terug =O

Letters

9 nov 2009 - 20:11

876

3

363



10. TH schrijft terug =O

POV Sarah:

"Tokio Hotel heeft je teruggeschreven", hoorde ik Evian zeggen. Ik slaakte een gilletje en sprong op haar af.
"Nee, dat kan niet", zei ik en probeerde de brief te pakken.
"Hier heb je hem voordat je hem scheurt." Ik pakte hem aan en begon te lezen.
Wat waren ze toch schattig! Gewoon beginnen met Lieve. Ik begon breed te grijnzen.
De tranen stonden letterlijk in mijn ogen. Ik lieg, de tranen rolden uit mijn ogen.
"Heb je dit gelezen?" vroeg ik, "dat was mijn bedoeling niet. Niet bij Bill."
"Ja dat heb ik gelezen, ik heb de hele brief al gelezen. Wacht maar af wat Tom schrijft."
"Schrijft Tom dan ook?"
"Jupsemundo."
Ik pakte de brief er weer bij.
Sarah, Tom hier, is die broer van jou homo?
Ik begon te lachen. "Wacht even, ik ben zo terug." Ik liep naar de kamer van Bob toe. Zoals altijd zat hij weer achter de pc. Blijkbaar ging het niet goed, want hij was continu aan het schelden.
"Bob." Geen reactie. "Bohob." Nog steeds kreeg ik geen reactie. "BOB!" Eindelijk ik had reactie.
"Wat is er?" vroeg hij kortaf met zijn ogen gericht op het scherm.
"Ben jij homo, Tom vroeg zich af of je dat was", zei ik zo serieus mogelijk.
"Voor de laatste keer, ik ben GEEN homo." Ik liep maar weer zijn kamer uit voordat hij pissig werd. De hele familie was het er over eens dat hij wel homo was. Dat moest toch wel? Die gast was twintig en had nog nooit met een meisje gezoend. Terug in de kamer las ik verder.
X Bill
"Eeff", riep ik hyper uit. "Kijk, kijk, kijk." Ik wees met mijn vinger naar het X-je onderaan de pagina. Evian rolde met haar ogen.
"Ik heb dat liever van een ander, ik moet nu naar huis toe trouwens. Vertel je me nog of je iets terug stuurt?."
"Natuurlijk", zei ik verontwaardigd, "waarom zou ik niet iets terug sturen? Maja, doeii meis." Ik gaf haar een knuffel en liep even mee naar beneden om haar eruit te laten. Ze was de poort nog niet uit of ik rende al terug naar boven. Tokio hotel had me terug geschreven! Bill had me terug geschreven, iets wat ik nooit had verwacht.
Ik pakte pen en papier erbij om gelijk weer iets terug te sturen. Deze keer zou ik hem aan Bill richten. Ik had van hem zomaar zijn speciale adresgegevens gekregen.

Lieve Bill,
Bedankt voor de brief terug. Ik had echt nooit verwacht dat ik iets terug zou krijgen. De foto met handtekeningen is ook super, ik heb het bij mijn bureau neergezet.
Het was echt mijn bedoeling niet om je te laten tranen door mijn brief, ik verwachtte niet eens dat jullie hem zouden lezen. Zou je trouwens tegen Tom willen zeggen dat Bob zegt dat hij geen homo is? (Ik geloof er alleen geen ene biet van. Die gast is twintig jaar en heeft nog nooit gezoend. Dan moet je toch in een kastzittende gay zijn?) En zeg ook maar dat ik een foto bij zal sluiten bij deze. Wat vond hij trouwens van de tekening?
O my god, ik ratel weer teveel merk ik. Om terug te komen op je brief. Dat ik jullie in vertrouwen heb genomen met iets, wil niet zeggen dat je dat ook bij mij moet doen. Al vind ik het wel heel lief van je.
Ik zou zeggen daarover dat je misschien overwerkt bent. Neem eens een paar daagjes ertussen uit. Alleen jij, of met Tom erbij, weinig mensen. Haal je hoofd leeg, relax. Volgens mij kan je dat ook niet veel. Ga naar een exclusief hotel waar geen paparazzi kan komen. Dat is de enige tip die ik je kan geven. En dan nu wat leukers.
Ik heb vorige week nieuwe kleertjes gekocht. Mam was er niet zo blij mee (ze vind dat ik teveel kleren heb) Maar ze moet niet zo zeiken, je kan nooit teveel kleren hebben. En zo veel heb ik nou ook weer niet.

Een vraagje nog. Waarom heb ik dat adres gekregen? Ben je niet bang dat ik het aan iedereen doorlul, niet dat ik dat doe, maar je kent me niet! Achjaa, jij zult het wel het beste weten.
X Sarah

ps: Zullen we de rest over mail doen? Je weet mijn mail en ik beloof je plechtig je mail niet door te geven [a]Dan kunnen we ook iets eerder reageren op elkaar Tenminste als jij dat wilt


Ik vouwde het blad op en stopte hem in een envelop. Daar schreef ik het nieuwe adres op. Ook zocht ik nog een leuke foto, printte hem uit en stopte hem erbij. Even lekken en klaar was Sarah.
Met de brief in me hand vloog ik naar beneden.
"Toch teruggeschreven?" vroeg mijn moeder.
"Ja hij was van Tokio Hotel, kun je het geloven. Heb je postzegels voor mij?" ratelde ik achtereen. Moeder begon te lachen.
"Jij klein ratelkontje", zei ze vol genegenheid. Ze hield er altijd van om me zo te zien. Zo was ik jaren niet geweest. "En in de linkerla onder de computer, daar liggen ze." Ik liep erheen en pakte twee postzegels op de brief.
"Ben zo terug", riep ik naar haar terwijl ik al naar buiten rende en mijn fiets pakte. Als ik nu snel fietste kon ik de brief nog net meegeven aan de postbode.


Reacties:


sprotje4
sprotje4 zei op 9 nov 2009 - 22:32:
mooii

snel verdeeer


Xpam05
Xpam05 zei op 9 nov 2009 - 20:27:
Naiiss!
Echt goed/mooi/leuk verhaal!
snel verdeer?
xxxx


naomsj
naomsj zei op 9 nov 2009 - 20:19:
Weer helemaal awesome! <3!

Xoxo

Ps, met je ook dat mijn reactie's steeds korter worden? Ik weet niks geks meer te schrijven! :'D