Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond » 11

Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond

6 jan 2016 - 19:44

2220

4

497



11

Milou:
Het optreden had ik te gek gevonden. De zenuwen gierde nog door mijn lichaam en ik had nog steeds enorm veel adrenaline in mijn lijf zitten. Ik wist wel dat op het podium staan niet echt iets voor mij was, want ik was na de show misselijk geworden en had op het toilet moeten overgeven. Tom had me uitgelachen, maar wel heel lief mijn haar voor me vastgehouden terwijl ik de longen uit mijn lijf kotste. Bij terugkomst had Bill zich ook weer bij ons gevoegd en werd ik naar de auto begeleidt om op weg naar Tom en Bill hun huis te gaan waar onze moeders eten voor ons hadden gekookt. Bill was vrij stil in de auto geweest in vergelijking met de andere stuiterende jongens en ik was te futloos om te proberen om hem op te vrolijken. Ik was al vrij snel weer naar huis gegaan om warm te gaan douchen en lekker mijn bed in te kruipen. Ik had met een voldaan gevoel in mijn bed gelegen. Bill had met een ongelofelijk sexy blik naar me gekeken terwijl we samen hadden gezongen en ik voelde mijn hart nog na bonken als ik er aan terug dacht.

Eenmaal weer op school had mevrouw Met ons een groot compliment gegeven en verteld dat we zeker iets verder moesten gaan doen met muziek maken.
Ook onze mentor, die naar de show was komen kijken, had vol lof gesproken.

'Elk jaar krijgen de bovenbouwers een schoolfeest. De onderbouw had altijd een kerst feest, maar jullie zijn dit jaar ook bovenbouwers geworden dus mogen jullie naar het bovenbouwers gala!’ Zo verkondigde meneer Monsen tijdens het mentoruur op de maandagochtend. Er had een luid gegil van de meiden uit de klas geklonken en de klas begon te roezemoezen.
Onze mentor had om stilte geroepen.
‘Het feest vindt de vrijdag voor de vakantie plaats en de kaartjes kunnen jullie vanaf vandaag kopen voor vijf euro in de kantine en bij mij. gala kleding is een must. Er word geen alcohol geschonken onder de achttien en met je kaartje heb je al een gratis drankje. Het is in de dansschool naast de school en het is van tien tot drie uur! Ik verwacht dat jullie je keurig zullen gedragen, begrepen?’ de helft luisterde al niet meer. Ik had naar de jongens gekeken en ook al wilde we eerst niet, we hadden uiteindelijk toch een kaartje gekocht.

Nu zat ik dus op mijn kamer. Ik had zelf een jurk gekocht en mijn moeder stond erop mee te helpen met hakken te zoeken. Ik had nu al een hekel aan hakken gekregen. Erop lopen was voor mij bijna onmogelijk. Ik had besloten een eigen tintje aan mijn gala outfit te geven, dus was aan de slag gegaan met naald en draad.
Ik had een zwarte jurk tot op mijn knieën. Er zat een groot breed taille lint bij in een bordeaux rode kleur. Ook hadden de bandjes die kruislings over mijn rug liepen de bordeaux rode kleur. Ik had door de voorkant een lint gehaald die nu kruislings liep. Ik droeg er een zwarte panty bij en de zwarte hakken die mijn moeder had uitgezocht. Mijn nagels had ik mooi zwart gemaakt en ik had bijpassende armbanden van mijn moeder gehad. Ik had mijn haren opgestoken en twee plukken aan de voorkant van mijn gezicht gekruld met mijn moeders krultang. Ik droeg zwarte make-up en een lichte lipglos. Mijn kettinkje met mijn steentje had ik trouw om mijn nek hangen.
Ik had een handtasje bij me met daarin een mobiel, horloge en portemonnee. Die zou ik aan de garderobe afgeven. Ik liep blij met het resultaat de trap af waar mijn moeder en vader al stonden te wachten. Mijn vader had sinds kort ook een digitale camera en legde nu bijna alles vast.
‘liefje, even blijven staan en lachen!’ zei hij snel met een daarop volgende flits.
‘och, mijn kleine meisje word groot!’ zei mijn moeder vol emotie.
‘ma-ham!’ Zei ik en ik liep verder de trap af.
‘ sorry schatje, maar het lijkt nog wel gisteren dat je nog in de wieg lag.’ ze liet een kleine snik horen. Ik rolde met mijn ogen. Moeders ook!

De moeder van Bill en Tom zou ons brengen. Ze stonden na een kleine tien minuutjes voor de deur en mijn vader liet ze binnen. Toen ik de jongens zag was ik even verbijsterd. Tom had een grijs overhemd aan met een colbertje erover. Hij droeg wel een gewone spijkerbroek maar deze was niet zo breed zoals we gewend van hem waren. Ook droeg hij gewone gympen, maar toch zag het er netjes uit. Hij had een grijze bandana om en een grijze pet die bij zijn overhemd kleurde op. Ik wendde me naar Bill die zichzelf ook overtroffen had. Hij had een zwart overhemd aan met een zwarte colbert met opgestroopte mouwen. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek met daaronder nette schoenen. Zijn haar had hij gewoon zitten zoals altijd en hij had zwarte make-up op zoals ik gewend was van hem. Ik vond hem er op de een of andere manier geweldig uitzien.
Bill kwam naar mij toe.
'ben je dat echt Milou? Je ziet er geweldig uit.’ Zei hij fluisterend tegen mij. Ik gaf hem plagend een duwtje en keek hem blozend aan.
'Dit is zo raar.' Bill bloosde en pakte mijn pols.
'Mam stond er op dat ik ouderwets een corsage zou geven. Een Amerikaanse traditie of zoiets.' Hij klikte een bandje om mijn pols waar bloemen op zaten. In het midden zat een prachtige rode roos en ik knuffelde Bill. Tom kreeg ook een knuffel en daarna liep mijn moeder snel de tuin in en kwam terug met twee rozen.
‘de heren vergeten straks nog hun eigen corsages!’ zei ze en deed bij Tom en Bill een roos in het borstzakje van hun colberts.
‘foto!’ riep mijn vader en we moesten weer naast elkaar gaan staan voor een foto.
‘zullen we maar gaan want het is nu al half elf!’ zei Tom die Bill, mij en zijn moeder meetrok richting de deur.
‘doeg lieverd en veel plezier vanavond!’ riep mijn vader mij nog na. Ik griste snel mij jas van de kapstok en trok die al lopende naar de auto toe aan. Simone startte de wagen en we reden op weg naar de dansschool.
‘maak het niet al te laat hé?’ zei Simone waarna ze weg reed. We liepen met zijn drieën naar de ingang waar een stel leraren kaartjes stonden te controleren.
‘kaartjes?’ vroeg een leraar die volgens mij geschiedenis gaf. We lieten onze kaartjes zien.
‘duidelijk geen achttien nog hè?’ vroeg hij en we schudde onze hoofden.
‘oké, geen bandjes, dus geen alcohol. Evengoed veel plezier vanavond.’ We liepen snel door en gaven onze jassen en mijn tasje af aan de garderobe mensen.

We moesten een trap op om naar de danszaal te komen en er klonk al luide muziek. De zaal was niet enorm groot. Een rechthoekige zaal met een uitgang naar een groot balkon waar tafeltjes stonden. In een hoek stond een dj tafel waar een dj bezig was met muziek afspelen. In de hoek daartegenover stond een bar waar flink wat jongeren omheen hingen. Aan de rechterkant van de zaal waren ook tafels en een heleboel gekleurde lampen vulde de ruimte. Op de dansvloer stonden ook een heleboel mensen. We wrongen ons erdoor en namen plaats bij een tafeltje ergens achter in de zaal.
‘ik haal wel wat te drinken.’ Zei Bill en hij verdween richting de bar. Tom zat de hele tijd aan zijn broek te plukken tot ik hem een tik op de vingers gaf.
‘ja sorry, maar ik word echt gek om met deze broek de hele avond te lopen.’ Zei hij en ik moest lachen.
‘maar het staat je wel!’ zei ik en Tom lachte wat onzeker.

Bill kwam terug met drie cola in zijn handen. We dronken onze drankjes op en keken een beetje de zaal door.
‘zullen we dan maar?’ zei ik en trok de jongens de dansvloer op. We konden geen van allen echt dansen dus deden we maar wat en lachte er bij. Ik had het grootste plezier terwijl we ons best deden om niet al te klunzig over te komen tussen alle oudere jaars leerling. Na een half uurtje plofte we weer bij ons tafeltje neer en haalde Bill opnieuw wat te drinken voor ons. We praatte wat met elkaar en nipte aan ons drinken tot er een hoogblond meisje naar ons toe kwam. Ze droeg een zwarte jurk en liep op roze hakken. Haar haren waren heel lang en om haar pony uit haar gezicht te houden droeg ze een roze strik op die plaats. Ze had zwarte make-up op en glimlachte naar ons.
‘jongen met de dreads, zou je willen dansen?’ vroeg ze en wij zagen dat Tom een beetje rood aanliep.
‘wie is dat?’ fluisterde ik in zijn oor.
‘dat is Angel. Ze zit in de andere derde klas en ik ben haar al een paar keer per ongeluk tegen gekomen toen ik de verkeerde wc’s inliep.’ Mompelde hij. Ik moest lachen en gaf hem een duwtje.
'hoe kun je de verkeerder toiletten in lopen.' Giechelde ik terwijl Tom ongemakkelijk glimlachte. Het meisje stond nog voor ons en keek me met een opgetrokken wenkbrauw aan.
‘schiet op en ga dansen dreadhead! Je kunt het wel!’ fluisterde ik en hij keek wat onzeker. Ik gaf zijn stoel een trap en daarna pakte hij de hand van Angel om de dansvloer op te lopen. Daar verdwenen de twee uit het zicht door de enorme massa en bleven Bill en ik hier achter.
‘Kom je nog dansen?’ vroeg hij en ik knikte.

Bill:
Wat ongemakkelijk stonden we met zijn tweetjes te dansen. We gingen met onze zwarte kleding makkelijk op in de massa en er werd niet naar ons omgekeken. Milou draaide een pirouette in mijn hand en ik kon zien dat ze hardop lachte. Zelf moest ik ook lachen en ik kreeg een warm gevoel toen ze me weer aan keek. Ik wist niet goed wat ik met dit gevoel aan moest en ik pakte haar hand wat steviger vast. Rookblazers waren aangegaan en de omgeving werd wazig en mistig.Milou lachte opnieuw en begon te hoesten van de rook.
'gaat het?' riep ik en ze knikte al hoestend van wel.
'prima.' zei ze terwijl ze haar hand voor haar mond hield. De dj riep iets en om ons heen gooide mensen hun handen in de lucht. Milou dreigde te struikelen en ik trok haar snel naar me toe. Ongemakkelijk lachte we naar elkaar terwijl ik me er heel erg bewust van werd dat haar hand op mijn borstkas lag en ze praktisch tegen me aan stond gedrukt. Onze hoofden bogen iets naar voren.

Op dat moment werd ik met een ruk losgerukt van Milou. Voor mijn neus stond Tiffany samen met een van haar vriendinnen. Ze rook vaag naar alcohol en drukte net als de vorige keer zonder pardon haar lippen op de mijne.
'What the hell?!' Hoorde ik Milou boven het geluid van de bonzende muziek uit schreeuwen.
'Bek dicht, bitch!' Riep Tiffany terwijl ze een tweede keer zich op mij probeerde te werpen. Ik ontweek haar lippen en gooide mijn handen omhoog. Milou wilde naar voren stappen, maar Tiffany haar vriendin hield haar telefoon voor Milou haar neus.
'Zie je niet dat hij het prima vindt? Bemoei je er niet mee!' In een flits zag ik een foto waarop ik te zien was. Als zoenend met Tiffany in de kleedkamer van het theater. Voor een derde keer probeerde Tiffany me te zoenen. Ik deed een stap achteruit en viel tegen mensen aan. Er werd geduwd en ook Milou lag nu op de grond. De rookblazers bliezen een volgende laag mist en de grond was moeilijk te zien. Dansende mensen verzamelde boven mijn hoofd en ik duwde Tiffany van mij af. Ik zag Milou hevig hoestend van de grond proberen op te krabbelen.
'Milou, wacht! Dit is niet wat je denkt.' Milou hield haar hand voor haar mond en maakte een wuivend gebaar. Ik probeerde naar haar toe te komen en werd door dansende benen weer omver geduwd. Milou kroop op naar knieën weg en ik probeerde haar hand te grijpen. Deze werd ruw weg geduwd en Milou klom overhand. Ze hoestte hevig en in haar ogen stonden tranen.
'Milou!' Schreeuwde ik. Ze rende al struikelend van me weg naar de toiletten. Ik klom overeind en rende achter haar aan. Wat gebeurde er allemaal?!

Ik zocht wanhopig naar Tom in de menigte. Ik vond hem bij een tafeltje waar hij wat voor zicht uit zat te staren.
'Bill, waar waren jullie. ik...' Ik kapte zijn verhaal af.
'Milou. Tom, Milou. Meidentoilet.' Ik probeerde mijn verhaal zonder horten en storten te vertellen en ik maakte hem duidelijk in een paar zinnen wat er gebeurd was.
'Ze rende naar de toiletten?' Vroeg Tom die al even geschokt keek. Ik knikte en Tom sprong overeind. Zonder aarzeling gooide hij de deur van de meidentoiletten open en rende we naar binnen. Bij de laatste wasbak zat Milou. Tom pakte haar hoofd vast en tilde deze op. Milou viel tegen Tom aan en ik pakte haar gezicht vast. Ze was lijkbleek en haar opgestoken haar plakte nu tegen haar gezicht aan.
'Flauwgevallen.' Was het laatste wat ik Tom nog hoorde zeggen.


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 17 nov 2009 - 16:50:
weiterrr


sterretjhu
sterretjhu zei op 17 nov 2009 - 16:50:
weiterrr


sprotje4
sprotje4 zei op 11 nov 2009 - 16:53:
snel verder


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 10 nov 2009 - 22:06:
Ahw , eindelijk. Ze zijn samen =)

nezfuzehfuezhf , snel verder!