Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Nooit gedacht.. » .004. To diss or not to diss…

Nooit gedacht..

10 nov 2009 - 16:53

745

0

185



.004. To diss or not to diss…

... na lange tijd nog een stukje erbij... -------------------------------------------------

TOM pov

Wat verderop hoor ik een applaus en wat gelach, ik snel erop af en merk Bill op.
Als een razende, wel eens waar lekkere, gek storm ik op Bill en dat groepje dat bij hem staat af. Wat hebben ze in hemelsnaam met mijn broertje uitgevreten!
Oh wee, ik doe ze wat! Niemand raak Bill aan, of het moet een lekker wijf zijn, dat gun ik hem nog wel. Als ze niet te lekker is natuurlijk, want dan is ze voor mij. Komaan sexgod, hou je aandacht erbij, niet aan lekkere chicks denken.
Ik maak me zo breed als ik kan en merk nog net dat mijn kleine broertje wat tegen een chick zegt. Oké, ze is lekker maar zij heeft hem duidelijk wat misdaan, het tweelinggevoel laat me nooit in de steek! Meteen vlieg ik dan ook op haar af, op ongeveer tien centimeter van haar hou ik halt. “Wat the f*** heb je met men broertje gedaan? Wie denk je wel dat je bent? Weet je wel wie ik ben? Dacht het niet hé -%&*$í¹*-, anders heb je wel lef!!”ť
Maar even snel als ik haar de volle lading gaf, krijg ik antwoord terug…


BILL pov

Opeens zie ik Tom aangestormd komen, o jeetje, dit komt niet goed.
Maar nog voor ik iets kan zeggen, geloof me dat gebeurt niet vaak, begint Tom al tegen dat meisje. En wijselijk houd ik nu mijn mond, geloof me nu ook maar want dat gebeurt ook niet vaak.
Broertje, je weet niet waar je aan begint…


FLO pov

Wow.. dat ding dat aangewaggeld kwam, is sneller dan ik dacht.
Met een furieus gezicht en ogen die me zouden neerknallen als ze konden, staat die knul met dreads voor mijn neus. En meteen komt er een waterval aan woorden uit zijn mond. Ho maar jochie, wat zeg daar allemaal? Noemde je me nou net een -%&*$í¹*-? Geen goed idee knul!
“Punt één, ik heb hem niets gedaan! Punt twee, gaat jou niets aan! Punt drie, een arrogant jongetje met een ego dat groot genoeg is om de wereld te vernietigen! Punt vier, ja ik heb lef en punt 5, dacht je nu echt dat ik voor jou mijn mond zou houden! Think again medusa!”ť
Ik kijk haal een wenkbrauw op en kijk slangenkop recht in zijn ogen. Hij arrogant, ik arrogant, wat denkt hij wel niet!
Achter mij ontstaat voor de tweede keer vandaag een applausje, maar dit keer reageer ik er niet meer op. Ik draai me weer om zodat ik weer oog in oog sta met de jongen met het guitige lachje. Ik kan mezelf niet bedwingen om hem even van kop tot teen te bekijken… hmm ziet er helemaal niet slecht uit. Beleefd als ik ben, besluit ik om me even voor te stellen. Met mijn liefste glimlach op mijn gezicht steek ik mijn hand uit en zeg: “Hoi, ik ben Florianne, maar noem me maar gerust Flo.”ť


TOM pov

Met open mond staar ik haar aan, zo had niemand meer tegen me durven reageren sinds we beroemd waren geworden met de band! Wat doet ze nu weer? Oh gaat ze wel lekker vriendelijk doen tegen Bill… wacht wat was haar naam?
“… noem me maar gerust Flo.”ť
Oké dan Flo, je vraagt om oorlog chick! Niemand reageert zo tegen DE Tom Kaulitz...
Wacht maar af!


BILL pov

Zie hem daar nu staan, mijn ‘grote broer’, afgekraakt door een meisje. Dat moet zeer pijnlijk geweest zijn voor zijn ego. Blèch, kan hij zijn mond nu niet meer sluiten? Hallo Tommy, komaan je kan het best… ja een kleine inspanning… oef hij heeft zijn mond gesloten!
Met een lichte grijns op mijn gezicht kijk ik weer naar dat meisje, ze ziet er echt wel goed uit.
Ze draait zich om naar mij, even voel ik me enorm bekeken, heb ik wat van der aan ofzo?
Plots verschijnt er een enorm liefelijk lachje om haar lippen en steekt ze haar hand naar me uit. “Hoi, ik ben Florianne, maar noem me maar gerust Flo.”ť
Ik schud haar hand en zeg: “ Flo hé, mooie naam! Ik ben Bill. En euhm, bedankt…”ť
Ik voel het schaamrood op men wangen verschijnen en kan wel door de grond zakken, waarom stel ik me nu nog voor, zowat iedereen in Europa kent me. Voor haar maakt het blijkbaar niet zo veel uit want al snel zegt ze: “Aangenaam Bill en graag gedaan hoor.”ť.
Met een speelse knipoog maakt ze het plaatje af. Ik voel me nog roder worden dan ik al was.




now... let me know what you think ... pretty plz ^^


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.