Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Fallin' Angel. » Jump by the time!!!

Fallin' Angel.

10 nov 2009 - 19:50

314

5

159



Jump by the time!!!

of iets. ik kan geen engels... Nja, in elk geval, we maken weer een sprong: We zijn nu enkele maanden later, en Alicia is van haar bloeddorst af, en mag naar school. En Alice heeft een 'klein' cadeautje voor haar. p.s: ik heb het idee dat er geen ene bal meer van klopt... p.ss: Alicia kan door alles heenkijken maar niet door stof.

Alicia's POV
Vandaag was dé dag. Ik mocht naar school. Ik vroeg me af of ik me zou kunnen beheersen...
Ik stapte de deur uit, en mijn mond viel open. Alice stond voor een groot laken, dat ergens overheen was gegooid. Ik keek haar vragend aan. Ze deed een stap naar me toe, en zei:
'Alicia, Ikke.. Het spijt me. Ik had je toen niet moeten laten liggen... Dusse.. Ik heb een cadeautje voor je..' Ze draaide zich om, en haalde het laken van het ding af. Het 'Ding' bleek een auto te zijn. Een paarse hippiebus, waar met knalroze letters "peace" op de zijkant stond gespoten. Eromheen stonden oranje bloemen.
'Die is voor jou...' zei Alice. 'Vergeef je me nu?'
'Wow.. Alice,' fluisterde ik. 'Dat had je niet moeten doen.. Je bent niet schuldig.. Je bent er alleen schuldig aan dat ik nooit meer Lasagne zal kunnen proeven...' Gelukkig. Alice kon nog glimlachen. Toen bedacht ik me opeens dat ik nog lang niet mocht autorijden ,want ik was pas 15. Dat zei ik tegen haar, en ze glimlachte.
'We worden niet aangehouden Alicia, vertrouw me maar! En trouwens, anders laat je gewoon al je charmes op de agent af...' Ik schiet in de lach, en stap in de hippiebus, die ik in gedachten Rosie noem, en start hem. Tot mijn verbazing kan ik gewoon rijden!!!!

~OP school!!!!!

Ietwat onwennig parkeer ik Rosie op de pakeerplaats. Ik kijk om me heen, en krijg Alice in het oog. Ze zwaait naar me en ik zwaai terug.
'hai,'klinkt het plotseling achter me. Ik draai me om en zie een jongen staan, zo'n jongen waarvan je hem eerder zou verwachten op een schaakclub.
'Jij bent toch de nieuwe Cullen?' vraagt hij. Ik knik.
'Ik ben Eric. Welk gebouw moet je zo zijn?' Tot mijn verbazing voelde ik helemaal geen drang om hem te bijten. Geen wonder. HIj rook ook zeg maar niet zo lekker....


Reacties:


Earlinde
Earlinde zei op 11 nov 2009 - 18:26:
wohow! hoe vaak heb jij gepost Anne????? XD
En waarom heb je het in naam van Alice' Gele Porsch, noem ej me Rosie??? (ik mag Rosalie niet weetjenog?) Monmetn, ben er nu achter dat je Met Rosie die auto bedoelde..


xColour
xColour zei op 11 nov 2009 - 15:13:
ik kwam verkeerd terecht bij die sprong!! haha
snel verder rosie!!


xColour
xColour zei op 11 nov 2009 - 15:13:
ik kwam verkeerd terecht bij die sprong!! haha
snel verder rosie!!


xColour
xColour zei op 11 nov 2009 - 15:12:
ik kwam verkeerd terecht bij die sprong!! haha
snel verder rosie!!


MyReflection
MyReflection zei op 10 nov 2009 - 22:30:
als je niet nog veel meer sprongen gaat maken nu meteen,
kan ik alles nog volgen,
dus het klopt toch nog wel,
verder
xx