Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 4

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

10 nov 2009 - 19:38

574

0

275



4

shin pov
lanzaam word ik wakker en kijk in strify's slapende gezichtje. ik en strify zijn gisteren laat gaan slapen. hij was best moe dus ben ik maar mee gegaan om te gaan slapen. ik geef hem een kus waardoor hij even fronst maar slaapt dan weer gewoon verder. ik glimlach en streel zachtjes door zijn haar. hij draait zich op zijn zij en neemt me strak in zijn armen. ik leg mijn vrije arm ook nog om hem heen en blijf zo liggen. hij lag toch al op mijn ander arm dus erg fijn kan hij niet geslapen hebben geloof ik. langzaam verslapt zijn omhelzing en opent hij zijn ogen. ik glimlach als hij me aan kijkt en geef hem een kus. hij legt zijn hand in mijn nek en ik voel zijn tong over mijn lippen strelen. ik open mijn mond en onze tongen starten een spelletje. ik rol om en trek hem tegelijk op me zonder de zoen te verbreken. na even verbreekt hij langzaam de zoen, gaat op mijn schoot zitten en glimlacht lief terwijl hij over mijn buik streelt. ik voel hoe ik hard wordt en bijt op mijn lip. hij gaat een stukje omhoog en ik voel hoe ik in hem kom. meer doet hij niet, hij kijkt me aan met een gemene grijns. hij opend een lade en pakt er handboeien uit. hij maakt mijn handen vast aan het bed en grijnst nog breeder. hij gaat even langzaam op en neer maar buigt dan voor over en drukt allemaal natte zoenen in mijn nek.
''jij geniet gewoon om mij te zoen en te horen verlangen he?'' kreun ik dan.
''en van jou pik in me!'' zegt hij droog en gaat verder met zoenen. met alle macht probeer ik mijn handen los te krijgen maar veel wil het niet helpen.
''oke, wat moet ik doen of zeggen zodat je me laat klaar komen.''
''ik wil dat je smeekt om sex en me beloofd dat jij bij het volgende interview op TV me een zoen geeft.''
''deal maar plies laat me niet nog langer lijden!''
''nog heel eventjes wachten shinie.'' grijnst hij en hij streelt langzaam over mijn borst. hij zet zijn nagels in mijn huid en krast over mijn buik heen.
''AAA! fuck! klootzak!'' roep ik dan uit. ik voel de wonden branden en zie het bloed er langzaam uit lopen. strify kijkt me even aan en buigt dan weer voorover. hij kust zachtjes al het bloed weg wat me toch wel misselijk maakt. ik kreun van de pijn en voel dan hoe strify begint te bewegen.

romeo pov
''AAA! fuck! klootzak!'' hoor ik shin roepen van boven en kijk verbaast rond. luminor en jetsam kijken ook verbaast op en kiro en yu stoppen ook met zoenen.
''was dat shin?'' vraagt yu dan.
''ik denk het.'' zeg ik niet zeker. we zijn even stil en horen dan luid gekreun.
''als ze bezig zijn waarom gilde shin dan zo erg?'' zegt luminor dan.
''ja weet ik het, misschien heeft strify hem geslagen of doen ze SM?'' zeg ik dan maar. ze jongens kijken me even dom aan en schieten dan in de lach.
''shin en SM? strify geloof ik nog maar shin echt niet!'' lacht kiro dan. ik zucht en duik weer achter mijn laptop. na een half uur komt shin beneden en heeft hij diepe krassen op zijn buik.
''wat heb jij gedaan?'' vraag ik verbaast en de jongens kijken meteen op.
''strify en z'n kut geintjes.'' bromt hij en loopt naar de keuken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.