Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The vampire games » 2. My new life

The vampire games

10 nov 2009 - 20:30

428

2

201



2. My new life

*tijdsprong*
10 januari 2365.
Zuchtend denk ik terug aan een paar jaar geleden. Alles was veranderd, en dan ook echt alles. Nadat mijn ouders en ik uit huis zijn gehaald, werden we met de bus ergens naar toe gebracht. In de bus zaten een heleboel mensen op elkaar gepropt. Niemand wist wat er zou gebeuren en de bloedzuigers deden ook geen moeite om het ons te vertellen. De reis duurde erg lang, maat plaats om te slapen was er helaas ook niet. toen we er uiteindelijk waren werden we door een aantal bloedzuigers de bus uitgetrokken. De uitleg die ze ons gaven was vaag, heel vaag. Na ons kwamen nog iets van 3 bussen met mensen en die werden er net zo hard uitgesleurd als ons. Een tijdje lang zaten we op de grond met achter ons een grote stad. Waarschijnlijk werd dat ons nieuwe thuis en dat zou ik nog niet eens zo erg vinden. ‘Iedereen opletten nu’, schreeuwde een stem uit de verte. Binnen een paar tellen zagen we iemand met een enorme snelheid op ons afkomen. Dat moest wel een bloedzuiger zijn. Het was dezelfde jonge bloedzuiger als toen wij uit huis verwijdert werden. ‘Mijn naam is Alec’, zei hij met een zoete stem die perfect bij zijn uiterlijk paste. Zo mocht ik niet over hem denken, hij was een gemene bloedzuiger die ons leven omvergooide. ‘hier achter zie je jullie nieuwe onderkomen voor de komende jaren’, vertelde hij ens iedereen luisterde aandachtig. Hij vertelde ons van alles over de nieuwe aarde en alles bij elkaar was het voor sommige mensen rampzalig. Het land was verdeelt in districten en werd geleid door Volterrra. Alles districten hadden een nummer en een eigen iets en daar tussen zat heel lang niemands land. We hebben trouwens een lijstje gekregen over alle districten wat geschreven was in een krabbelig handschrift.

*Volterra*
1. Bos
2. Bos (V)
3. Water
4. Industrie
5. Weilanden
6. Haven
7. Stad
8. Jungle
9. Sneeuw en ijs
10. Vruchtbare grond
11. Mijnen
12. Woestijn
13. Industrie
14. Natuurrampen
15. Bergen
16. Vuurlandschap

De Volterra was dus het niet enige plaatsje waar vampieren leefden, maar district 1 was er ook een. Daar leefden alle andere vampieren. Nadat Alec alles z’n beetje verteld had verdween hij in het niets. Daar stonden we dan gestrand met 500 mensen in een grote stad. Allemaal pakten we onze spullen en leipen langzaam naar osn nieuwe thuis District 7.
Mijn herinnering is erg kort maar liever denk ik er ook niet over na, wat gebeurt is is gebeurt en helaas kan ik het niet terug draaien. Het leven is niet slecht en we hebben genoeg te eten, maar wij hebben mazzel gehad. Bij sommige districten gaat het er slechter aan toe.


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 12 nov 2009 - 22:07:
kwoel,
verder
xx


suzanxvampir
suzanxvampir zei op 11 nov 2009 - 12:12:
vet =D snel verder ;D