Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » buitengewone liefde (h/d) » 2

buitengewone liefde (h/d)

11 nov 2009 - 21:20

241

1

250



2

nummer 2 ...

Ik ging bij de anderen zitten. Ron kijkt me sprakeloos aan en wordt heel erg rood. Wat is er, vraag ik. Je bent … mooi. Mooi, ik ben verbijsterd en ga weg. Al naar onze eerste les met hem, met zwaderrich. Ik neem een kortere route en loop tegen hem.
Griffel kijk uit waar je loopt, schreeuwt Draco. Opeens huil ik. Hij bukt zich en vraagt bezorgd wat er is, ik zeg al stotterend niks en sta op en loop verder, niet wetend dat mijn dagboek is gevallen.

Ze liep weg. Ik raap het op en ga vlug een leeg lokaal binnen en lees een bladzijde in het rood;

Liefste dagboek.
Waarom haat Draco me ?
Waarom scheldt hij me de huid vol?
Want telkens als ik hem zie
voel ik duizenden vlinders door men buik gaan.
en ...

Ik stopte met lezen. Ik ben even geschokt. Ze voelt hetzelfde voor mij, ik kan wel schreeuwen van geluk, maar doe het toch niet. Ik ga vlug naar toverdranken. Ze stond nog buiten, ik kijk op mijn horloge nog een half uur. Ik loop naar haar toe en fluister in haar oor kom eens mee. En ga naar een verlaten lokaal. Hermelien komt binnen, verbaasd. Ze komt naar me toe en ik zeg dit is van jou niet? En hou haar dagboek omhoog. Geef terug, zegt ze. Kom maar halen. Ze komt op me af, als ze bij me staat om haar boek te pakken, kus ik haar vol op de mond.


Reacties:


milosafarm
milosafarm zei op 6 aug 2010 - 18:53:
nog een keer awh! erg leuk!