Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » buitengewone liefde (h/d) » 4...!.

buitengewone liefde (h/d)

11 nov 2009 - 21:21

225

0

256



4...!.

nog altijd kort :D

Ik gooide het onopgemerkt naar hem en kijk stiekem terwijl hij aan het lezen is, ik zie zijn gezicht opklaren en krijg even later een briefje terug.
Zie je straks aan het meer
Zie je heel graag
Xxx Draco

Ik was aan het bedenken wat ik tegen Harry en Ron kon zeggen. Als de bel ging zeg ik:”¯Harry,Ron ik moet naar de bib, zie jullie straks”¯ En ging vlug weg. Even later zit ik aan het meer als er iemand zegt:”¯Rara wie ben ik”¯ en mijn ogen bedekt. Draco zeg ik al glimlachend en draai me om. Hij kijkt opeens heel sip. Wat scheelt er?vraag ik. Ik heb geen kusje gehad zegt hij. Even later stoppen we. We moeten praten niet? Ja en hij kijkt me met zijn ogen aan. Mag ik je iets vragen? Ja, dat weet je toch. Hoelang ben je al op me verliefd?
Vanaf vorig jaar en jij. Ook zeg ik terug. Ik kijk eens rond me en zie Ginny met open mond staan. Ik draai me om naar Draco en zeg dat ik weg moet. Ik geef hem nog een kus en vertrek. Als ik bijna aan het kasteel ben houdt Ginny me tegen. Kom mee zeg ik, in een leeg lokaal vraag ik wat ze heeft gezien. Alles zegt ze. Wil je het niet verder vertellen, ik kijk haar smekend aan. Ok zucht ze.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.