Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » It's all about us [TC] » It's all about us

It's all about us [TC]

12 nov 2009 - 13:59

511

1

191



It's all about us

Plots voelde hij een hand in de zijne. Hij keek naast zich en keek in de ogen van zijn tweeling broer. 'It's all about us.'
Samen rende ze verder. Hand in hand opweg naar hun boom.
'They don't know, they can't see, who we are.'
Ook hij was kletsnat en zijn ogen waren rood van het huilen. De grote boom doemde op in de verte. Samen rende ze er heen.
Voor de boom zakte ze beide neer op hun knieen. Hand in hand zaten ze tegenover elkaar. Hij keek naar de bebloede handen en armen van zijn tweeling broer.
In het bos was het wat droger, de bladeren hielden veel druppels tegen.

Een traan rolde over Bill's wang en nam het laatste restje make-up mee. Tom pakte zijn kin vast en met zijn duim veegte hij de traan weg. Ze konden zich beide niet meer inhouden en vlogen elkaar in de armen. Een heftige zoen volgde. Ze scheurde de kletsnatte kleding stukken van elkaar af terwijl hun lippen niet 1 keer van elkaar verwijderd waren.
Tom begon aan Bills broek terwijl Bill zich naar achter liet vallen tegen hun boom aan. Tom kwam boven op hem liggen terwijl hij de broek van Bill op zijn enkels liet glijden.
Bill trok in 1 keer de oversized broek van Tom tot zijn enkels. Met hun handen ontdekte ze elk stukje van hun blote lichamen. De zoen werd heftiger en beide begonnen ze te hijgen.
Zonder woorden wisten ze beide wat ze wilden. Bill scheurde zich los van Tom's lippen en draaide zich om. Hard kwam Tom binnen en heftig begon hij in en uit bewegingen te maken.
Bill kreunde luid. Het weergalmde tussen de bomen. De liefde tussen Bill en Tom was in heel het dichte bos te horen. Tom bewoog zich steeds ruiger en slaakte ook harde kreunen uit.
Bill legte zijn hoofd in zijn nek en begon nog erger te hijgen. Tom's hand schoof van Bill's heupen naar zijn stijve en begon hier ruig aan te trekken. Bill kreunde hard van genot.
Tom begon steeds onregelmatiger te bewegen tot hij heftig tot zijn hoogtepunt kwam. Niet veel later was ook Bill op zijn punt gekomen.
'It's all about us.'

Nog nagenietend liggen ze in elkaars armen en gaven kusjes op elk plekje van hun ontbloten bovenlichamen. "Bill, ik-" Tom wordt aprupt onderbroken door geschreeuw. "Bill?! Tom?!" Wordt er geschreeuwt vanuit de verte. Beide keken geschrokken om, waar het geschreeuw vandaan kwam. Bill keek met grote ogen naar Tom die nog steeds in de verte tuurde. "Tooom! Bill!" Klonk het weer. Ze zoeken ons. Bill sprong op. "We moeten weg, nu!" Zei hij zenuwachtig. Ook Tom stond op, maar bleef nog eventjes kijken naar het groepje mensen in de verte.
Felle lampen schenen door de dikke mist heen. Ze horen zelfs een hond blaffen. "Scotty!" Piepte Bill. "Bill?! Tom?! Lieverds!?" "Mama!" Fluisterde Tom ernstig.
Bill trok aan de arm van Tom. "Tom we moeten echt gaan nu..!" Zei hij opgewonden. Tom keek Bill aan en pakte zijn hand. Samen zetten ze het op een rennen. Samen rende ze weg van hun wereld.


Reacties:


XxCutyXpiexX
XxCutyXpiexX zei op 12 nov 2009 - 14:34:
Ze scheurde de kletsnatte kleding stukken van elkaar af terwijl hun lippen niet 1 keer van elkaar verwijderd waren.


hier lag ik in een scheur njaa zeg eerst helemaal zielig en dan een avontuurtje bij een boom Whuahaha

Nog nagenietend liggen ze in elkaars armen en gaven kusjes op elk plekje van hun ontbloten bovenlichamen. "Bill, ik-" Tom wordt aprupt onderbroken door geschreeuw. "Bill?! Tom?!"


Nee! ze mogen hen zo niet vinden Ihr sind in Liebe =O

[gaat weer verder lezen]

XxX