Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Onbereikbare liefde (gestopt) » hoofdstuk 24: happy ending

Onbereikbare liefde (gestopt)

12 nov 2009 - 22:33

294

4

225



hoofdstuk 24: happy ending

gegroet mede aardbewoners. Dit is het laatste hoofdstuk van het verhaal. Zelf vind ik het jammer dat dit alweer het laatste hoofdstuk is, maar ik heb het echt zo druk met de voorbereidingen voor de audities voor mijn volgende school en de musical, dat het er echt niet meer van komt. Anders ga ik het verhaal verwaarlozen net zoals mijn verhaal op het cinema bizarre fanfic forum. Enjoy het laatste hoofdstuk en ik hoop dat jullie genoten hebben. Bedankt voor de reacties, die nog steeds altijd welkom zijn xD. Damn het lijkt net alsof ik een prijs heb gewonnen ofzo. XD

2 jaar later.

Romeo en ik zijn nog steeds samen. Het zelfde geldt voor Yu en Michelle. Shin en Saskia hebben ook gevoelens voor elkaar, ookal weten ze het zelf nog niet van elkaar. Kimberley en ik hadden allebei geklaag aan moeten horen van Saskia en Shin over dat liefde zo moeilijk is en het hele verhaal. Geloof me, daar weet ik alles van. Kiro heeft nog steeds geen nieuwe liefde, ook al had hij een paar mensen op het oog. Hij heeft wat minder geluk, maar iedereen weet dat hij iemand tegen komt. Fenna en ik zijn goede vrienden en we zien erkaar toch best vaak, ook al zijn de afstanden groot. Cinema Bizarre heeft een grote doorbraak gemaakt bij Amerika, en het aantal fans neemt elke dag toe. Nu kunnen we niet eens meer over straat zonder een zonnebril op. Het is best zwaar, maar we zijn er ondertussen al aan gewend.

Op dit moment liggen Romeo en ik tegen elkaar aan op een groot picknick kleed in het park. Luminor, Yu, Kiro, Shin, Tilo, Kimberley, Saskia, Michelle en fenna zijn er bij. Ookal worden we door iedereen nagekeken, en worden er heel veel handtekeningen uitgedeeld aan de vele fans die voorbij lopen, is het toch een gezellige dag. Romeo draait zich op zijn zij. Ik draai me naar hem to en druk mijn voorhoofd tegen de zijne. 'Weet je, Ik houd van je.' Zeg ik en druk mijn lippen op de zijne. 'I love you too.' Zegt hij. Flits! Papparazie, natuurlijk, hoe kan het ook anders. Ach, wat kan mij het schelen. Ik zoen Romeo weer en er komt weer een flits. Wat is het leven toch mooi. Ik grinnik. 'Wat?' Vraagt Romeo. 'Binnen pretje.' Zeg ik en zoen hem weer.

The End


Reacties:


Annetje566
Annetje566 zei op 17 jan 2010 - 10:28:
Beautiful <3333


ladyysas
ladyysas zei op 14 nov 2009 - 18:21:
NOOOOO hoe kun je ons dat aan doen!!
maar we begrijpen

AAW wat cute!!!

en jah je hebt een prijs gwonnen!! =] van mij!! jee lief ben ik hea =] ik ga hem maandag voor je kopen....

je weet vast al wat het is hea

xXX - ijskoudebloedzuiger


BliebX
BliebX zei op 13 nov 2009 - 19:31:
Awwww, laatste hstuk =(
gemeen.
x']
wel lief einde <3

xx


MoonRocker zei op 12 nov 2009 - 21:00:
Woooh
Aaaah
Wat lief :3
Wel een beetje een abrupt einde, maarja
Dat zeg je zelf ook, omdat je er niet echt meer de tijd voor hebt.
Achja, het is leuk hoor =]

xoxo <3
[sorry voor deze gare reactie, maar ik ben moe en zelf aan het schrijven x'D]