Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Können wir das machen?*TC* » ~31~ I'm not your fckng toy!

Können wir das machen?*TC*

13 nov 2009 - 17:25

394

1

235



~31~ I'm not your fckng toy!

nieuwdeeltje<3!

Bill POV*

Hou je van me? vraag ik zacht. Ik kijk hem niet aan, nu nog niet. Geen reactie, alleen gesnik dat weer luider word. Tom? vraag ik bezorgd en draai me naar hem om. Ja, ik hou van je, zielsveel! Alleen je ziet het niet, je bent te druk bezig met Taylor! huilt hij en krijgt bijna geen lucht meer door het verdrinken in zijn tranen. Verbaasd staar ik hem aan. Heh, wat zei ie nou? Ik krab even achter mijn oor, en kijk hem dan bedenkelijk aan. Je houd van m-me? stotter ik ongelovig, maar help mezelf al gauw weer uit deze droom. O ja, je bent mijn tweelingbroer, dan hoor je om elkaar te geven zeg ik een beetje teleurgesteld, en sla mijn wimpers neer. Hij zegt niks, gehuil is het enige geluid dat hij produceert. Ja dus, enkel broederliefde. Maar waarom is hij dan zo jaloers op Taylor? Ziet hij mij dan toch wel als zijn sletje? Ik snap het niet meer

Denk je dat ik je slet ben? Je met me kan dollen en doen wat je wilt, omdat ik toch verliefd op je ben. Je er maar gewoon misbruik van kan maken? vraag ik gekwetst, maar laat duidelijke woede in mijn stem horen. Hij stopt abrupt met huilen en kijkt me verbaasd aan. Echt met een blik van wat lult die nou weer?. Zou hij dan toch Ach..! Man doe niet zo schijnheilig! Ik heb je echt wel door hoor! roep ik hem toe en wil weglopen, maar word terug getrokken aan mijn pols. BLIJF VAN ME AF! snauw ik hem schreeuwend toe, en sta meteen weer op. Ik maak aanstalten om naar de deur te lopen, maar merk dat hij ook opstaat en me bij mijn middel beet pakt. Ik zucht geïrriteerd diep. Gaat hij me nou aanranden of wat? Me in een sexy bunny outfit proppen en drankjes voor hem laten bedienen? Me voor hem laten strippen? Of wacht, hij regelt een afspraak met me voor een borstvergroting, zodat ie straks wat heeft om aan te zitten.

Rustig Bill Wat zei je nou net? Dat ik denk dat je mijn slet bent? vraagt hij niet begrijpend. Wat een Hoezo schijnheilig?! Hij weet tering goed waar ik het over heb! Ik ruk me uit zijn greep en stamp zonder hem nog een enkele woord te gunnen de kamer uit.


Reacties:


VampireFangs zei op 13 nov 2009 - 18:16:
Jij bent gemeen, ik ben er honderd procent van overtuigd.
En Bill is dom, echt dom.
Ik meen het, zelfs zo'n idioot als ik zou zien dat hij verliefd is.
En wtf, hij is geen sletje O_O
Verder :3