Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Können wir das machen?*TC* » ~32~ Shopping

Können wir das machen?*TC*

13 nov 2009 - 17:27

293

0

226



~32~ Shopping

WeernieuwdeeltjeXD!<3

Bill POV*

Eenmaal beneden stap ik meteen op Taylor af. Lijk ik op een slet? vraag ik direct. Hij kijkt me raar aan. Uhh Jij, een slet? Nee? vraagt hij zijn wenkbrauw optrekkend. Ik negeer zijn antwoord en ga aan tafel zitten. Zuchtend laat ik mijn hoofd in mijn armen vallen, die al opvangend op tafel lagen. Waarom is niemand eerlijk tegen me? Wat kan ik er nou aan doen dat ik er graag zo uit zie. Ik wil Toms speeltje niet zijn! Vinden mensen soms dat ik op een sloerie lijk omdat ik zoveel make-up draag? Of moet ik gewoon wat minder strakke broeken gaan dragen? Mijn haklaarsjes die er zo goed bij matchen ook maar weggooien
Waarom kan Tom nou niet gewoon van me houden? Me elke dag overdonderen met kusjes en knuffels. Me liefelijk troosten op momenten als nu. Me door mijn haren strelen en zeggen dat alles goed komt, hij me s nachts gezelschap zal houden als ik ga slapen.

Zal ik dan toch zijn sletje maar spelen, hem geven wat hij wilt? Dan heb ik hem als nog bij me, alleen op een iets andere manier dan gewenst. En dan huilt hij niet meer, dan is hij weer gelukkig, iets dat ik graag wil. Als hij verdriet heeft breekt mijn hart, ondanks zijn wrede gedachtes.

Bill gaat alles goed? vraagt Taylor die naast me is komen zitten. Hij slaat een arm om me heen. Ik zucht. Ik heb nieuwe kleren nodig! Ik ga recht opzitten en negeer Taylor. David kunnen we even een tussenstop maken? Ik moet nog even de stad in. vraag ik hopend dat het mag. Na natuurlijk eerst een hele preek aan te moeten horen geeft hij me toch mijn zin, en laat de bus stoppen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.