Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijden » Naughty & Bawdy

Schrijfwedstrijden

14 nov 2009 - 20:45

1196

3

490



Naughty & Bawdy

Het kan wat pikant worden.

Felle lampen verlichten een stoffige dansvloer, bezaaid met zwetende lichamen en spiegelvlekjes van de langzaam draaiende discobal aan het plafond. Mijn ogen worden steeds weer naar het midden van die massa getrokken. Daar staat ze, gevangen in wervelende sigarettenrook en opzwepende ravemuziek, mijn engel van Rock ’n Roll.
Peroxideblonde haren die haar schouders en wangen strelen en in krullen langs haar natte voorhoofd dwarrelen. Bruine ogen in een dubbele lijst van dramatische zwarte make-up en lange wimpers. Vuurrood gestifte lippen, een klein beetje open zodat ik het puntje van haar tong langs haar tanden kan zien glijden. Een wit shirtje dat niets verhult, ik kan de voering van haar zwarte beha natekenen als ik wil. Een strak zwart rokje dat haar bewegingsvrijheid beperkt, maar tegelijk zoveel doet voor de vorm van haar billen. Twee regenbogen onderaan haar rug geplakt, en benen die onder dat rokje lijken door te gaan tot aan de maan. Netkousen met een gat bij de rechterknie, en zwarte enkellaarsjes. Wie beweerde er dat Nancy Spungen dood is?
Eindelijk kijkt ze me aan, maar haar blik gaat door me heen. Haar pupillen zijn gigantisch, waardoor haar ogen nog donkerder lijken. Ze is high, zoveel is zeker. XTC, te oordelen naar haar onuitputtelijke dansbewegingen.
Ik weet niet zeker of ze me ziet, maar haar lippen plooien zich in iets wat op een glimlach lijkt. Ze komt op me af, niet stappen maar glijden, zo zelfzeker en zo rustig, ik ben verloren. Ik hou van meisjes met zelfvertrouwen. Met de mooiste heupbewegingen die ik ooit gezien heb werkt ze zich door de massa tot ze eindelijk vlak voor me staat.
‘Ik ben Rosie. En jij?’

‘Tom.’ Volle, rode lippen trekken strak bij een mondhoek, een paar tanden worden blootgesteld. Automatisch volg ik het beeld en staan er nu twee mensen oog in oog te grijnzen. Met haar getuite lippen duwt ze haar adem met een kracht naar buiten, probeert een krullende lok, die precies tussen haar ogen hangt, weg te blazen. Ze glimlacht breed wanneer het lukt en kijkt me dan met haar donkere ogen recht aan.
Nagels worden in de huid van mijn kaak gelegd, krassen onhard naar beneden. Rillingen schieten gelijk door mijn lichaam, ik sluit mijn ogen. Haar nagels worden vingertoppen die onderzoekend langs mijn kaaklijn in mijn nekholte verdwijnen. Voelen mijn hartslag rijzen. Korte ademstoten verlaat mijn lippen die zich een millimeter van elkaar verwijderd hebben.
Haar andere hand komt feedback geven. Vingers krullen zich om mijn heup heen, strelen omhoog en weer naar beneden. Mijn shirt schuurt over mijn ontvlambare huid. Haar vingertoppen zijn lucifers. Wanneer ik ze onschuldig mijn naakte huid voel raken, schiet ik in brand. Een brandende verlangen naar meer. Haar vingers in mijn hals zijn verplaatst naar mijn sleutelbeen, onze gezichten steeds dichter naar elkaar toe. Haar wang tegen de mijne; mijn onzekere mond streelt haar lippen tot onze opwinding zich niet meer weet te verstoppen en onze tongen elkaar vinden. Ze weet wat ze doet en ik geef me aan haar over. Haar handen glijden over mijn lichaam en trekken ons naar elkaar toe.
Pure lust laat mijn handen ongeremd over haar heupen strijken. Haar witte shirtje die bruusk alle kanten op wordt gestuurd, staat mij alleen maar in de weg. Ik wil voelen. Met mijn vlammende hitte proef ik haar natte tong die getraind mijn tong bespeeld, laat mijn wijsvingers ondertussen om de riemlussen van haar rok haken, trekken het hitsig naar beneden. Ze kreunt.
Besef dat we op de dansvloer staan, al is het niet middenin, slaat nog niet tot mij in. Het enige waar mijn hersens om stomen zijn de gedachtes van haar goddelijke, naakte lijf die uitdagend voor mij staat. De verrassing achter die kleding maakt voor mijn lichaam alleen maar moeilijker, hormonen stromen er in overvloed. Hoe meer ze uit mij haalt, hoe dierlijker ik word. Het gegrom om haar vingers die de contouren van mijn gespierde buik mijn broek in volgen, is haar ook niet ontgaan.
Haar zachte lippen kussen zich weg van mijn lippen. Een nat spoor gaat over mijn kaak naar mijn oorlel, ze blijft er even aan knabbelen. Met dichtgeknepen ogen en voortanden in mijn onderlip probeer ik het allemaal te onderdrukken wat zij in mij losmaakt. Dit is om gek van te worden. Haar lijkt het niet te deren en blijft mijn oor vertroetelen.
Onregelmatig adem ik diep in- en uit, onder mijn riem begint het ook te leven. Een melodieus lachje in mijn oor lijkt de betovering voor een moment verbreken. Met grote, lustige ogen, gepaard met dronkenschap, kijk ik haar aan; onze voorhoofden kleven aan elkaar vast van het zweet. Drugs spoelt nog steeds door haar pupillen, er zijn alleen donkere vlammetjes bij gekomen, ze is even geil.
Het beeld van haar laat hem een slag groeien, zelfs in mijn broek begint het redelijk onaangenaam te worden. Mijn handen gaan er klammer van worden en mijn adem escaleert. Ze ziet het, glimlacht en laat dan het puntje van haar tong over haar al vochtige lippen gaan. Ze fluistert wat, maar ik kan er niets uithalen door de opzwepende muziek, die ik verbazend helemaal niet meer had gehoord. Met diezelfde glimlach herhaald ze haar woorden, ik word er niet wijzer van.
‘Wat?’ lip ik naar haar, haar blik wordt vaag.
‘Bed uit, Tomi,’ hoor ik haar dan zeggen. Helemaal verward trek ik een wenkbrauw omhoog. Haar vingers strelen over mijn armen. ‘Wakker worden.’ Uit het niets komt er uit de dansende menigte een witte kussen aanzetten die hard tegen een helft van mijn gezicht slaat. Rosie’s gezicht veranderd in een waas.

‘Verdomme, slaapkop, sta op!’ Nog een klap in mijn gezicht. Met opengesperde ogen schiet ik een stukje overeind. Bill staat over mij heen gehangen, benen gespreid en voeten naast mijn heupen.
‘What the fuck, dude!’ roep ik verstrooid en krab tussen mijn cornrows. Bill grijnst als een overwinnaar.
‘Tja, er was geen enkele manier om je wakker te krijgen en we moeten over een halfuur al bij de lobby staan. Water over je heen gooien was ook een optie, wees blij dat ik die achterwegen heb gehouden.’ Chagrijnig kijk ik hem aan.
‘Geen van jouw opties zijn goede opties,’ sis ik en duw hem via zijn benen van mij vandaan. Hij begint te wankelen en hupst snel van het bed af.
‘Het zal. Kleed je nou maar aan en doe iets aan die hormonen van je, ze lijken zich alleen maar het prettigste bij je Tomi te voelen.’ Het hoofdkussen gooit hij mijn kant op, die ik op tijd met een verbazend gezicht vang. Bill loopt mijn kamer uit.
Grommend sla ik het laken van mij af en stuit gelijk op een enorme bobbel in mijn broek. Dat was dus wat Bill bedoelde met “dat mijn hormonen zich alleen maar het prettigst bij mijn Tomi voelen.”ť Mijn droom speelt zich gelijk terug af voor mijn netvlies. Damn, ik dacht dat het echt was. Het was eigenlijk ook wel te mooi om waar te zijn. Zuchtend stuntel ik het bed uit om de douche te bezoeken. Zonder een blik op de voorbijgaande spiegel te werpen wandel ik de ruimte in. Niet gezien dat er tandafdrukken in mijn gloeiende oorlel gegraveerd zitten.


Reacties:


butcherknife
butcherknife zei op 14 nov 2009 - 19:03:
Ik vind hem amazing !


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 14 nov 2009 - 0:47:
Oeh, echt geweldig
Maargoed, Lindsey's inzending zal ook erg goed zijn.
Achja we zullen zien ^^
Me likes dit stuk in ieder geval.


AnotherZero
AnotherZero zei op 13 nov 2009 - 19:02:
wow ^.^
geweldige inzending.
spanneeeend
- oke. ik zal je maar niet teveel stress bijbezorgen zkr (: