Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » SA'tjes.. » SA Een Kaulitzje versieren ? 'Tuurlijk!

SA'tjes..

13 nov 2009 - 21:23

2415

1

209



SA Een Kaulitzje versieren ? 'Tuurlijk!

Hier komt een verhaaltje getiteld ''Een Kaulitzje versieren? Tuurlijk!'' aan. Read & comment it. *Grinnikt.* KuchKuch. Komt ie aan hoor ;

Samen met mijn goede vriendin Carmel loop ik lachend rond door de stad. We gaan versiering kopen, slingers om precies te zijn. Waarom? Tsja. Daar kom je nog wel achter. Fluitend gaan we een winkel binnen. Tevreden rekenen we even later enkele slingers af, enkele in kerststijl, sommige weer een beetje verjaardag-achtig. Ik grinnik bij mezelf als ik eraan denk. We shoppen nog wat verder voor een leuke outfit, die we enkele uurtjes later compleet hebben. Goed gehumeurd gaan we naar een terrasje toe en bestellen er ieder een warme chocolademelk, mét slagroom uiteraard. Terwijl Carmel vrolijk haar slagroom uit het kommetje lepelt, nip ik aan mijn chocolademelk. 'Zeg, hoe doen we dat nou precies?' vraag ik wijfelend. Carmel kijkt me met opgetrokken wenkbrauw aan. 'Ja, ik bedoel. Hoe gaan we dat nou doen, met die slingers enzo, weet je wel?' Carmel knikt begrijpend en denkt even na. 'Nou, na dat kleine concert waar we voor uitgenodigt zijn, van de jongens, gaan we dus naar die afterparty. En daar voeren we ons plan gewoon uit.' 'Gewoon, zomaar?' vraag ik, nog niet helemaal gerust gesteld dat het gaat lukken. 'Ja, gewoon zomaar. Dat gaat vast wel lukken joh' oppert Carmel. Ik knik, al iets meer gerust gesteld. 'Oke, jij blijft vanavond dus lekker bij mij slapen. Zodat ik jouw haar morgen kan doen, en jij mijn outfit uit kan zoeken.' Carmel grijnst en maakt een instemmend geluidje. 'Jup.' Ik lepel mijn slagroom in de chocolademelk en roer even. Carmel drinkt eveneens haar chocomelk op, waarnaar we afrekenen en de bus naar mijn huis terug nemen. Daar gaan we eten, lopen nog een rondje door het park met mijn hond, kijken een filmpje en gaan dan naar boven om te slapen. We moeten morgen natuurlijk wel fit zijn als we ons plannetje in uitvoering brengen. 'Weltrusten' gaapt Carmel. 'Slaap lekker' stem ik in, en ik knip het licht uit. Na even gewoeld te hebben, vallen we dan toch beide in slaap.
Om stipt 9 uur springt de radio aan. Mokkend zet ik mijn wekker uit, neem een schoon setje ondergoed en stap de douche onder. Carmel draait zich nog een keer om, terwijl ik me even douche. Als ik klaar ben, trek ik de outfit aan die Carmel voor me heeft klaargelegd, terwijl Carmel de douche in jumpt. Ik doe mijn make-up en mijn haar, terwijl Carmel zich douchet. Als Carmel de douche uit komt, doe ik juist het laatste speldje in mijn haar. Carmel droogt haar haren, waarna ze haar outfit aantrekt en gaat zitten op mijn stoel. Ik doe haar haren in een leuke staart en doe een mooie haarband in haar haren, waarna Carmel zich ook op begint te maken. Ik poets mijn tanden en pak mijn tas in, en kruip nog even achter de computer in afwachting op Carmel. Carmel is iets later ook helemaal klaar, en we gaan naar beneden toe om nog even wat te eten. Na het eten, nemen we de bus die ons richting het feestje brengt. Daar komen we aan rond 12 uur, het feestje is om half 12 begonnen. Tokio Hotel gaat optreden op het feestje, is ons verteld.
Glunderend schuiven we aan bij een leeg tafeltje en bestellen een lekker hapje als tussendoortje, omdat we nog niet zo lang geleden juist hebben gegeten. Als de snack even later genuttigd is, besluiten we te gaan dansen op de muziek die er gedraaid word. Dan zien we de jarige job, voor wie dit feestje word gegeven. We stappen op haar af om haar te feliciteren en dansen even gezellig met zn drietjes. Even later nemen Carmel en ik weer plaats aan een tafeltje, om daar te wachten tot het optreden van 'onze' jongens begint. Ik werp een blik op mijn horloge, om tot de conclusie te komen dat het bijna zover is. 'Kom mee, dan gaan we nog even naar de wc om ons op te frissen voor het zover is' opper ik, en trek Carmel mee naar de wc's voor ze kan reageren. 'Nou oké is goed hoor' zegt Carmel droogjes. We schieten in de lach en ik laat haar weer los. We frissen ons even op en doen onze behoeftes, waarna we weer terug naar buiten gaan. Na even gewacht te hebben, klinken de eerste noten van 'Komm mit', Carmel en ik beginnen helemaal te glunderen. Wanneer Tom het podium(pje) op komt, slaakt Carmel een klein kreetje. Ik grinnik, maar val even stil als ik Georg het podim op zie lopen, gevolgd door Bill. Carmel en ik staan mekaar even gelukzalig aan te grijnzen, waarna we mee beginnen te zingen met Bill. Carmel maakt verschillende keren oogcontact met Tom, evenals ik met Bill. Samen met een groep andere mensen staan we te genieten van het optreden.
Als het optreden is afgelopen, gaan de jongens weer van het podium af. Even zijn Carmel en ik teleurgesteld. Maar al gauw bedenken we ons dat we straks naar de afterparty gaan, die over een uurtje of twee plaats vind in een leuke club wat verderop. Na nog een uurtje op het feestje te zijn geweest, nemen we afscheid van de jarige en gaan we richting de club. De club ligt in de rand van het centrum, dus gaan we eerst nog even langs een leuk winkeltje en eten wat bij een friettent, waarnaar we gepast een kwartiertje te laat komen. Als eerste komen is zo .. pijnlijk. Dus vandaar. Er zijn al wat andere gasten. Gelukkig maar. 'Zullen we even een drankje halen bij de bar?' vraagt Carmel me. Ik stem in, en we manouvreren ons naar de bar. Daar bestellen we een drankje.
'Wat doen twee mooie dames alleen in een club?' We draaien ons om om te zien wie deze vraag steld. Ik val stil bij het aanzien van de persoon, evenals Carmel. Voor ons staat Tom. Een meter achter hem staat Bill. Carmel en ik schieten in een licht zenuwachtig lachje. Maar wanneer de jongens ons een bemoedigende glimlach schenken, trekken de zenuwen wat weg. 'Nou, misschien waren we wel op zoek naar wat gezelschap?' zeg ik uitdagend. Toms ogen beginnen te twinkelen, op Bills gezicht verschijnt een glimlach. 'Wel, dat hebben jullie dan zojuist gevonden. Als jullie willen, bieden we jullie wel een drankje aan..?' zegt Tom flirtend. Ik grinnik. Carmel besluit het woord te nemen. 'Dat zou erg aardig zijn Kaulitz.' Tom kijkt even verbaasd, en grinnikt dan. 'Kennelijk weten jullie al wie wij zijn, maar wij weten niet wie jullie zijn' moeit Bill zich met het gesprek. Ik glimlach als ik Bills stem hoor. Even smelt ik weg, maar ik raap mezelf vlug weer bij elkaar. 'Wie zegt dat wij ons voor gaan stellen?' grapt Carmel. Ik schiet in de lach na deze uitspraak. 'Ja, wat heb je er voor over?' vraag ik lachend. Bill lacht, evenals Tom. Ik merk dat Carmel half wegzwijmelt bij het zien van Toms lieve lachje, en ik schenk haar een blik. Ze herpakt zichzelf en zegt 'Als jullie ons een wodka red bull halen, vertellen wij onze namen'. 'Jup' stem ik met haar in. De jongens halen hun schouders op en stappen naar de bar. Daar besteleln ze vier drankjes, 2 voor ons en voor zichzelf. Even grijns ik naar Carmel, die tevreden terug lacht.
'Hier zijn jullie drankjes dames' zegt Tom. Dankbaar nemen we ons drankje aan. 'Nou, vertel eens, hoe heten jullie nou?' vraagt Bill geïntresseerd. 'Wel, ik ben Jolieke..' 'en ik ben Carmel' maakt Carmel mijn zin af. 'En wij zijn fans' merk ik nog even droog op. Tom en Bill schieten in de lach na deze droge opmerking. 'En wij zijn heir om jullie te versieren' besluit Carmel hun te melden. Gauw pakken we onze spullen uit mijn tas. Carmel heeft een paar slingers en ik ook. We wikkelen deze om de jongens heen, die even niet weten hoe ze moeten reageren hierop. Tom reageert als eerste door te lachen om onze actie. 'Cool, nu kan ik Georg vertellen dat ik echt ben versierd door een meisje vanavond!' Bill schiet hiervan keihard in de lach, waardoor wij ook allemaal moeten lachen. 'Dat is wel een orginele actie meiden' grinnikt Bill. Ik bloos, evenals Carmel doet. 'Tsja, we wouden indruk op jullie maken. En toen kwamen we uiteindelijk hierop' zeg ik wat zachter als Bill net sprak. 'Aah, nu hoeven jullie niet verlegen te worden hoor' zegt Tom bemoedigend. Carmel en ik blozen nog iets heviger hierdoor. Bill komt iets dichter bij me staan, of denk ik dat nou maar? Ik besluit het zo te laten, en werp hem een lieve glimlach toe en kijk hem in zijn ogen. Na een paar seconden ontwijk ik zijn blik en kijk naar het glas in mijn handen.
Terwijl Bill nu duidelijk naar me toestapt, wordt Carmels aandacht getrokken door Tom. 'Heey, hoe oud ben je eigenlijk?' begint Bill voorzichtig een gesprek. Ik vang op dat Tom Carmel naar de dansvloer vraagt, duidelijk flirtend. Blij dat mijn vriendin krijgt wat ze verdient, richt ik me tot Bill. 'Ik ben 16, over een paar maandjes 17' zeg ik. Bill knikt goedkeurend. 'Oké dan' zegt hij vrolijk. Ik gniffel even. 'Waarom lach je' vraagt hij nieuwschierig. 'Oh niets hoor, binnepretje..' wuif ik het gauw weg. Hij knikt even kort. Na nog even gepraat te hebben, trek ik hem de dansvloer op. Bill slaat voorzichtig zijn arm om mijn heupen als er een rustig nummer begint. Achter Bill zie ik Carmel en Tom nu ook schuifelen. Kort maak ik oogcontact met Carmel, die me gelukzalig aan kijkt. Ik stuur haar een knipoog en richt me weer op Bill. Voorzichtig sla ik mijn armen ook om hem heen en we beginnen te schuifelen. Als we even later weer aan de bar zitten, vraagt Bill me om mijn nummer. Ik pak zijn mobiel en zet mijn nummer erin, terwijl hij hetzelfde doet bij mijn mobiel.
Als Tom en Carmel even later weer aanschuiven, trek ik haar mee naar de wc. Daar hoor ik haar uit, en vertel haar ook dat Bill en ik nummers hebben uitgewisseld. Carmel blijkt dit ook al te hebben gedaan met Tom. Ik knik goedkeuren. Na een make-up check en naar de wc te zijn geweest, stappen we de wc weer uit. Gauw gaan we weer terug naar de jongens. Georg en Gustav zijn ook aangeschoven. Georg heeft een meisje op zijn schoot. Hij steld haar voor als zijn vriendin. We stellen ons ook even voor en nemen weer plaats langs Tom en Bill. Inmiddels zijn wel allemaal lichtelijk aangeschoten, en dus ook wat losser. Niet dat dat erg is. Bill legt een hand op mijn been, ik leg mijn hand er boven op en verstrengel mijn vingers met de zijne. Vanuit mijn ooghoeken zie ik een glimlach op zijn gezicht verschijnen, waardoor ik mezelf ook onspan. Naast me zie ik Tom en Carmel hand in hand zitten, evenals Georg en zijn vriendin. Gustav ziet er wat verloren uit, maar al gauw begint hij ook te flirten met een meisje.
De avond vliegt voorbij, en al gauw moeten we afscheid nemen van de jongens. Buiten de club trek Tom Carmel een stukje verderop mee, evenals Bill mij naar zich toetrekt. Voor ik het goed en wel besef voel ik zijn zachte lippen op de mijne. Ik zoen hem terug en hij slaat zijn armen om me heen. Ik leg mijn armen in zijn nek. Na de zoen neemt Bill mijn hand weer vast. Ik straal van top tot teen geloof ik, maar vind je het ook gek! Naast ons loopt Gustav, met een briefje in zijn handen waar waarschijnlijk het nummer opstaat van het meisje van zojuist. Achter me lopen Georg en zijn vriendin, gevolgd door Tom en Carmel. We lopen met zn alle naar de bushalte toe.
Daar aangekomen kijken we hoe laat de bus terug naar huis gaat. Maar dan schrikken Carmel en ik. 'Oh oh' mompelen we allebei. 'Wat is er?' willen de jongens weten. 'Nou, de laatste bus is een half uur geleden gegaan..' zegt Carmel. Ik knik. 'En hoe gaan we nu thuis komen?' richt ik me tot Carmel. Die trekt haar schouders op. 'Mijn ouders zijn de hele avond weg, een verjaardag ofzo' mompel ik. 'Ja, en mijn ouders waren naar vrienden toe' zegt Carmel. 'Oh oh.' De jongens beginnen door te krijgen dat er iets mis is. 'Wat is er loos?' vragen ze bezorgd. 'Nou. De laatste bus is een half uur geleden gegaan. Mijn ouders zijn naar een verjaardag toe, Carmels ouders naar vrienden. We hebben géén idee hoe we thuis moeten komen..' Even is het stil. Dan zegt Bill 'Maar jullie mogen wel bij ons slapen hoor. Toch jongens?'. Tom knikt vlug. Georg ook, en Gustav haalt zijn schouders op. 'Voor mij geen probleem' zegt hij. Georg knikt 'ik vind het best'. Dan richten Tom en Bill zich tot ons. 'Nou ?' vraagt Tom. 'Ehrm, ik vind het goed, als ik van mijn ouders mag' zeg ik. Carmel zegt 'Ja, ik ook, als ik mag. Graag'. We sturen een smsje naar onze ouders. Even later krijgen we bericht dat het goed is, voor deze keer. Opgelucht dat we een slaapplek hebben gaan we met de jongens mee.
Daar krijgen we een oud shirt van Tom waarin we kunnen slapen. Na onze make-up verwijdert te hebben (wat is een jongen met make-up toch handig) lopen we terug naar de jongens in de woonkamer. 'Waar kunnen we slapen? vraag ik hun. Tom en Bill kijken mekaar aan. 'Nou, Georg en zijn vriendin slapen al op de ene logeerkamer, en Gustav op de andere. Verder is er geen logeerkamer. Dus als jullie het niet erg vinden, kunnen jullie bij ons slapen?' Bill maakt een gebaar naar Tom en zichzelf. Carmel antwoord 'Ik vind het goed', en ze bloost. Ik bloos nu ook, als ik besef dat ik straks bij hém in bed lig. 'Tuurlijk, ik vind het prima.' De jongens gaan naar boven toe om zich klaar te maken, en wij gaan alvast naar Toms + Bills kamer die ons aangewezen zijn. Ik wens Carmel 'Weltrusten!' en zij mij ook. Daarna kruipen we onder de dekens. Niet veel later stapt Bill de kamer binnen in een trainingsbroek, met zijn haren neer. Ik kijk lief naar hem. Hij kijkt verontschuldigend 'ik hoop dat je het niet erg vind als ik in mijn trainigsbroek slaap?'. Ik schud mijn hoofd, natuurlijk niet. Bill kruipt erbij in bed en knipt het ligt uit. 'Weltrusten' zegt hij lief. Hij slaat een arm om me heen en ik sukkel in slaap..


Reacties:


MariTom
MariTom zei op 13 nov 2009 - 21:35:
Aaawh, ik vind het einde echt lief! Billie is schattig, en jullie gaan gewoon bij TH slapen. Oehw. Ik ook wel willen, geef mij volgende keer ook een rol in zo'n SA? XD

'En wij zijn heir om jullie te versieren' besluit Carmel hun te melden. Gauw pakken we onze spullen uit mijn tas. Carmel heeft een paar slingers en ik ook. We wikkelen deze om de jongens heen, die even niet weten hoe ze moeten reageren hierop.


Ik zei het al op msn, maar dat was toch echt zó grappig, ik ging plat! XD
Whahaha, zo vet droog slingers ophangen!

Oehw. Deze SA was nice<3