Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Dreams can come true. [SA] » Dreams can come true. [SA]

Dreams can come true. [SA]

15 nov 2009 - 18:46

383

1

200



Dreams can come true. [SA]

Stipt om half vijf kwam ik thuis, na een dagje voor de klas te hebben gestaan. De hond begroette me vriendelijk, maar voor de rest was het stil in huis. Mijn geliefde man was de twee kinderen van school halen en kon elk moment weer thuiskomen. Er zouden deze avond wat oude vrienden over de vloer komen, dus besloot ik alvast aan het avondeten te beginnen.

Ik plaatste me achter het fornuis en staarde wat door het raam, onze grote achtertuin in. Het zwembad was pas twee weken af en paste perfect bij ons huis, een - toch wel luxueuze - villa. Terwijl ik wat in de kookpotten stond te roeren, hoorde ik de Cadillac van mijn man de oprit oprijden. Ik draaide het vuur uit en ontving Luna en Lucas, mijn twee-eiige tweeling, met open armen. Ze begonnen druk te vertellen over hun schooldag en ik luisterde geamuseerd. Mijn man onderbrak hun even en herinnerde mij eraan dat de kinderen vandaag bij mijn ouders moesten gaan logeren, dat het wat laat kon worden vanavond. Ik bedankte hem met een glimlach en hielp de kinderen met het inpakken van hun slaapspullen.

Na het eten, bracht ik hen naar oma en opa. Na het nodige bijpraten met mijn ouders en het afscheid nemen van de kinderen, stapte ik weer in mijn splinternieuwe BMW en reed terug naar huis. Ik reed weg van de drukke steden en kwam even later aan in ons afgelegen dorpje. Onze vrienden waren blijkbaar al gearriveerd en met een bulderende lach, van één van hun, werd ik ontvangen.

We besloten er geen gras over te laten groeien en begaven ons naar de repetitieruimte, achteraan in onze tuin. Nog drie liedjes zouden we moeten instuderen en we hadden een cd’tje vol. Het was onze altijd trouwe drummer die dé aankondiging van de avond maakte. Eentje waar onze dag nog beter van werd! Hij had namelijk een platenmaatschappij gevonden die onze liedjes zou willen opnemen en producen.

We speelden op ons beste en, toen de drie liedjes ingestudeerd waren, kraakten we een fles champagne. Het werd wat laat en, enkele uren later, besloten we dan toch onder de wol te kruipen. Het duurde niet lang voor ik de slaap te pakken had en droomde over mijn grootste droom, die eindelijk in vervulling zou komen. We zouden beroemd worden.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 15 nov 2009 - 18:52:
Haha, coeeel ^^
Als jij bekend wordt, ben ik je nummer een fan (ben ik nu ook al hoor )!

Oki, leuk stuk... Enenen, jij kan ook geweldig schrijven ;D

Dag daaaag <3

Lufjoeveriemuts