Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I Gotta Find you » 13. Cloverfield

I Gotta Find you

15 nov 2009 - 21:07

1004

0

189



13. Cloverfield

Nick pakt zijn gitaar en ik kijk er gefascineerd naar.
“1, 2, 3, 4!”¯
Hij begint te spelen, Kevin volgt zijn voorbeeld en na acht tellen valt Joe in. Zijn stem betoverd me en ik glimlach breed, waarna hij me wenkt. Ik spring van de tafel af en loop naar hem toe, waarna ik de andere microfoon op zijn aanwijzen pak. Ik lees de tekst door en zie dat ik die al ken, aangezien Joseph die voor me heeft gezongen gisteren. Hij heeft het stuk waar ik moet beginnen gemarkeerd, en ik zie al gauw dat hij er bijna is. Dan zet ik in, en een brede glimlach siert mijn lippen terwijl ik de noten lang en gevoelig zing.

Love you mister I don’t wanna let you go
Love you mister I wanna let everyone know
Can’t live, can’t breathe without you,
I’ll tell everyone


Ik glimlach en hou me dan stil, dan begint hij weer te zingen.

Love you ma’am I can’t let you go
Love you girl Just gotta let everyone know
Can’t sing, can’t breathe without you
I’ll sing it to you


Dan zingen we beiden het refrein wat hij net ook al heeft gezongen, en ik doe de brug. Joseph kijkt me breed grijnzend aan en ik sluit mijn ogen, waarna ik de laatste noot van de brug lang zingt en hij valt in met het refrein. Nick doet de tweede stem, en als het refrein voor de tweede keer begint zing ik weer mee. Dan bouwen we langzaam af, en Joe pakt mijn hand terwijl we samen zachtjes de laatste noot lang uitzingen. Ik glimlach en ik hoor Litha en Lauren klappen, gevolgd door Nick en Kevin. Dan staat Joe naast me en hij slaat zijn arm om me heen, waarna hij me knuffelt. Ik sla kort mijn armen om zijn middel, en druk kort mijn lippen op zijn wang. Ik zie hoe breed hij glimlacht en loop terug naar de plek waar ik net zat, waar Litha haar vuist tegen de mijne drukt. Lauren kijkt me glimlachend aan en knikt, ik grijns en word wat rood. De jongens beginnen aan hun volgende nummer en zonder dat ik het doorheb, tik ik mee op de maat met mijn voeten en handen tegelijk. Nog steeds siert een glimlach mijn lippen, en Joseph kijkt me gedurende de hele repetitie aan. Na ongeveer een uur zegt Nick dat het wel genoeg is geweest voor vandaag, en ik spring weer van de tafel af. Gelijk loop ik naar Joe.
“Dat was goeeed.”¯ Zeg ik glimlachend en hij legt een microfoon weg, waarna hij me glimlachend aankijkt.
“Jij deed het ook goed!”¯ Zegt hij, ik sla even mijn armen om hem heen en geef hem een knuffel. Dan kijk ik naar Litha en Kevin, die samen staan te praten. Zij verdwijnen even later door de deur, en weer even later worden ze gevolgd door Lauren en Nicholas, waardoor Joe en ik alleen in de ruimte staan. Ik loop weer naar de tafel, en ga erop zitten. Mijn blik blijft op Joseph gericht, en hij loopt ook naar mij toe. Hij zet zijn handen ieder aan een kant van mij en buigt zich over me heen. Triomfantelijk kijkt hij me aan.
“Zo, mevrouw prinses, wat gaan we vandaag doen.”¯
“Rustig op de bank zitten en een film kijken, ofzo?”¯ Hij knikt en gaat recht staan, waarna hij mijn hand pakt en me van tafel helpt. Ik blijf zijn hand vasthouden en we lopen naar de woonkamer, waar we precies tegelijk op de bank ploffen. Ik grinnik, en kijk naar Litha die aan komt lopen.
“Nou Lith, helemaal Kev-fan?”¯ Zeg ik grijnzend en ik zie hoe ze wegkijkt.
“Ja dus.”¯ Ze steekt haar tong uit wat maakt dat ik in de lach schiet, en ik kijk naar Joseph die een DVD in de Dvd-speler doet. Dan gaat hij weer zitten en gelijk kruip ik dicht tegen hem aan.
“Welke film is het eigenlijk?”¯
“Cloverfield.”¯
“O, tof!”¯ Zeg ik en ik zie hoe Joseph me ietwat verrast aankijkt, waarna hij grijnst.
“Je bent zo’n beetje het eerste meisje die ik tegenkom, die dat een toffe film vind.”¯ Ik grinnik en kijk naar Kevin die naast Litha op de bank ploft, ze gaat direct een stukje dichter naar hem toe kijken en ik glimlach breed.
“Cloverfield?”¯ Vraagt Kevin en Joe en ik knikken tegelijk, waarna er een glimlach over Kevin’s gezicht glijd. Hij legt zijn arm om Litha’s schouder en ik wend mijn blik naar het scherm. De film is vanuit een handcamera gezien, dus je weet niet meer dan de hoofdpersonen en dat geeft het een extra scary effect.
“Dude!”¯ Roep ik verontwaardigt als er plots een beest aankomt en ik merk dat ik, hoewel ik de film al ken en echt niet bang ben voor griezelfilms, toch Joe’s shirt stevig vastgrijp. Hij grijnst en kijkt me aan.
“Het is nep hoor.”¯
“Ja joh, echt?”¯ Zeg ik sarcastisch en ik grijns, waarna ik weer naar de film kijk waar nu mensen wegrennen voor onzichtbare beestjes. Af en toe zijn er schoenen in beeld, dan weer andere mensen die angstig om zich heen kijken. Ze staan in een metrotunnel en worden plots belaagd door spin-achtige beesten. Ik grijns en voel dan Joseph’s arm om me heen. Even pak ik zijn hand vast, hij knijpt er zachtjes in en dan leg ik mijn hoofd tegen zijn schouder. Ik voel zijn wang tegen mijn voorhoofd en kijk naar de film.
“Best jammer van New york, dat dat zo verwoest word door dat dino-achtige beest.”¯ Zeg ik, en Joseph grinnikt, waarna ik voel hoe hij met mijn haar speelt. Even kijk ik hem grijnzend aan, en dan voel ik plots zachtjes zijn lippen op mijn voorhoofd. Ik voel hoe ik van kleur verschiet en kijk even naar beneden. Dan kijk ik weer naar de film, maar in mijn ooghoeken zie ik Litha haar benen over die van Kevin leggen. Ik besluit dat dat een best slimme zet van haar is en doe hetzelfde, Joseph kijkt me grijnzend aan en even sluit ik mijn ogen, terwijl ik precies voel hoe Joseph’s ademhaling gaat.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.