Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Love Nick {gestopt} » Hoofdstuk 10

Love Nick {gestopt}

17 nov 2009 - 8:58

298

4

206



Hoofdstuk 10

Ik doe in deze even alles wat jb zegt in het engels. Als je liever hebt dat het in het Nederlands is, leave a comment. PoV Sanne

PoV Sanne:

Hey beauty, can you help us please. Zegt Joe en geeft me een knipoog. Ik knik met het gezicht van een oorwurm.Wel vriendelijk blijven he, anders ben je je baan kwijt. van alle winkels, van alle mensen die hun willen ontmoeten moet ik nou de persoon zijn die het 2 keer gebeurd. Ik had het liever bij 1 willen houden. Nick en Kevin staan ook in de winkel. Kevin kijkt in de rekken of er iets leuks tussen zit en Nick is druk aan het smsen. Hij kijkt geen seconde op. Zoals ik al zei asociaal dus.
"How can I help you" zeg ik chagarijnig. Eerst maakt hij me wakkker uit mijn ochtendslaapje, dan moet ik hem nog helpen ook en hij is nog een Jonas Brother ook "Well darling, we would like to buy new clothes here, can you help us?" Zegt Joe met een scheef glimlachje waarbij veel meisjes allang waren flauwgevallen. Dan komt Kevin tussenbeide. "Hey, isn't she screaming yet."
"No I think she didn't recognized us" antwoord Joe. Hey,hey, hey ik sta hier hoor denk ik en meng me daarom in hun gesprek.
"Yes I did. But I don't like people who wake me up, even if they're famous."zeg ik geïrriteerd. Joe en Kevin grinniken en
Nu kijkt ook Nick op en onze ogen kruisen elkaar. In zijn ogen is geen spoor van herkenning te bekennen. Die arrogante kwal, asociale flapdrol die aaargh.. Hij herknet me gewoon niet meer. Het is dan wel lang geleden maar we hebben minstens twee maanden contact gehad. 2 maanden.
Hij zei dat hij me leuk vond. Hoe durft ie. Er verschijnt een waas voor mijn ogen en ik weet niet meer wat ik doe. Ik loop naar Nick toe en geef hem een harde klap in zijn gezicht. De asshole.


Reacties:


xColour
xColour zei op 25 nov 2009 - 14:23:
asshole!!!!!!!!!!!!1


snel verder please


sadxangel
sadxangel zei op 22 nov 2009 - 10:13:
verder
Anders ga ik je stalken....!


Juliette
Juliette zei op 17 nov 2009 - 17:04:
LOVE NICK<3
Sorry, maar ik vind dit verhaal echt heel erg leuk.
Gelukkig waren er weer deeltjes
Vorig deeltje ook echt superleuk,
Ik heb daar alleen niet gereageerd zodat ik meteen door kon lezen.
Maar het is echt grappig,
zoals de 'ik spaar voor een brommer en heb al vijf euro'
of het gaan slapen op de toonbank.
Echt ge-ni-aal.
Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren,
Met Nick enzo.
Snel een vervolgje?
<3


sadxangel
sadxangel zei op 17 nov 2009 - 9:06:
verder !!!