Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » All I ask is time. » Hoofdstuk 1; vervolg.

All I ask is time.

16 nov 2009 - 20:40

282

1

144



Hoofdstuk 1; vervolg.

Ik weet niet hoe we thuis zijn geraakt, maar ik zat plots op mijn kamer. “I wish my life was this song, 'cause songs they never die..”¯ The last song ever van Secondhand Serenade bleurde door de stereo. Hoelang ik hier nu al zat, wist ik niet. Het leek een eeuwigheid, hoewel het niet zo lang kon zijn. Ik had mezelf opgesloten op mijn kamer, wou niemand zien of horen. Ik leek nog steeds in een andere wereld te leven dan deze. Ik overwoog enkele keren om Alexander, mijn beste vriend, te bellen, maar wierp die gedachte snel overboord. Wat zou ik in godsnaam tegen hem moeten zeggen? “Heey Alex, ik heb kanker en heb nog maar enkele maanden te leven. Ik wou dat je dat even wist. Doei!”¯ Luid zuchtend liet ik me achterover vallen op het bed. Hoe kon ik dit ooit aan hun vertellen? Het zou wel snel moeten gebeuren, want zoveel tijd restte er niet meer. Ik nam mijn kussen vast en drukte het hard tegen mijn gezicht, terwijl ik de longen uit mijn lijf krijste. Waarom moest het nu juist bij mij gebeuren? Waarom nu? Ik was nog maar amper 17 jaar. Een eerste traan vond zijn weg over mijn wangen. Het drong eindelijk tot me door. Ik ging dood. Ik moest afscheid nemen van alles en iedereen.. Afscheid nemen van het leven. Ik wist dat ik er nog niet klaar voor was. Er was nog te veel om te beleven, te veel om te ontdekken. De tranen volgden nu snel en lieten een spoor achter op mijn wangen. Hoewel het nog maar pas 6 uur was, kroop ik onder de lakens en probeerde wat te slapen.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 16 nov 2009 - 21:54:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH! Secondhand Serenade! Ik lieft die band (neen, eigenlijk is het gewoon een zanger, toch? Maar band klinkt beter ;p)

Enenen, Alex... Mijn toekomstige helft-van-mijn-tweeling-die-ik-op-dezelfde-dag-als-jou-krijg! Ahhh, en dus ook de toekomstige broer van Teshia!
Heeft Alex een dashbordje? Want dat zou helemaal cool zijn

Nja, ik vindt dat je wel gemeen bent, want ze mag niet dood gaan, neeheeeeeehh!! Stoute Ilke, stoute ilke!
You know, het is een heel kort stukje... Maar toch is het heeeeel vet (maar ik vind het helemaaaal niet erg als je een langer stukje maakt -kuch kuch-)!

Duss, er komt alweer geen zinnige reactie uit mijn vingers... Maarre, ja. Ik zal ook snel verder gaan met mijn verhalen (ben een vet nieuw verhaal begonnen ... Waarschijnlijk met TH erin, maar ben nog niet zeker. Als je wilt, stuur ik je het via mail, ik wil het namelijk nog niet hier posten ;D)

OKi, ik hou van jou en je verhalen, dat je dat maar effekes weet

Dag Ilkeeeee <33333