Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed] » Chapter 19 - The Wedding

A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed]

17 nov 2009 - 17:11

619

3

182



Chapter 19 - The Wedding

Alec POV:

Emmet, Carlisle, Jasper, Royan en Edward hadden mij mee genomen naar het huis van Jasper en Alice. Jemig, hoezo desgin huis? Dit was duidelijk Alice’s dr huis. We deden schaakpartijtjes, gingen jagen en dat soort dingen. Ik vond het echt niet leuk om bij Saskia weg te zijn, maar geen van ons vond het fijn om bij hun partner weg te zijn. Om 12 uur zouden we trouwen. En het was nu 9 uur. We trokken allemaal onze pakken aan en stapte in de limousine. We hoefden pas om 11 uur weer bij het huis te wezen, maar we wilde allemaal in de limousine rijden, dus gingen we 2 uur lang rondjes rijden en races tegen elkaar. Uit eindelijk was ik de geen, die het beste, het snelst en het zuinigst kon rijden. Om 10 voor 11 reden we terug naar het huis. Lieselotte kwam als eerste naar buiten, daarna Rosalieen Esme. Toen kwam Brooke naar buiten, met een vrouw. Ik schatte haar ong. 35 jaar. Ze leek veel op Brooke. En toen kwam Saskia naar buiten toe. ze was echt prachtig, beeldschoon. Ze pakte de vrouw bij haar arm en nam haar mee naar mij.
“Mam, dit is Alec.”ť Zei ze giegelend. Mijn mond viel open van verbasing.
“Ik ehhh… was u niet dood?”ť Kwam er onhandig uit mijn mond. Saskia en brooke kregen gelijk de slappe lach.
“Tja, Brooke haalde me naar beneden. Vond ze een mooi cadeau voor Saskia. Ik ben Phoebe Halliweill, de moeder van Brooke en de tante en moeder van Saskia.”ť Stelde ze zich voor. Saskia stond nog steeds te lachen.
“Ik ehhh… Fijn kennis te maken. Maar hoe kun je nu tante en moeder te gelijk zijn?”ť Vroeg ik verward.
“Phoebe is de zus van mijn moeder. Toen mijn moeder overleed heeft Phoebe mij een soort van geadopteerd en dat was toen ik 6 was, dus voor mij is Phoebe eigelijk een moeder. En trouwens, mijn moeder was ook een heks, en dat verklaard een hoop.”ť Zei Saskia.
“Oke, Nou, leuk kennis te maken.”ť Zei ik lachend. Ik trok Saskia naar me toe en zoende haar.
“Mijn lieve kleine heks.”ť Fluisterde ik tegen haar. Ze giegelde.
“Ik ben op dit moment lekker nog van niemand.”ť Antwoorde ze plagend.
“Nog maar een uurtje, en dan ben je van mij.”ť Mompelde ik. Ik trok haar mee naar de limousine en trok haar op mijn schoot. Daarna stapte de rest ook in en reden we naar de watervallen. Daar hadden we een koepel naar gezet en stoelen. Alle andere gasten waren al aanwezig. Saskia bleef in de auto zitten en ik liep Samen met Emmett, Royan, Edward en Jasper naar het altaar. Lieselotte, Rosalie, Phoebe en Esme liepen ook vast naar het altaar. Carlise zou Saskia aan mij geven. Edward ging achter de piano zitten en begon te spelen. Saskia stapte uit en het Zonlicht liet haar nog meer schitteren. Alles was perfect. Voor haar liepen Alice, Jane en Brooke met rozenbladjes te gooien. Carlisle gaf haar aan mij en de dominee begon aan zijn verhaal. Nu wat wel uren leek stond Saskia te huilen en was de dominee uit gesproken.
“Neemt u, Alec Da Sollei, Saskia Halliweill tot uw wettige echtgenote?”ť Vroeg de Dominee.
“Ja,”ť Antwoorde ik en deed mijn ring aan haar vinger.
“Neemt U, Saskia Halliweil, Alec Da Sollei tot uw wettige echtgenoot?”ť Vroeg de Dominee aan haar. Door de tranen kon ze bijna niet meer praten.
“JJJa,”ť Zei ze met een trillende stem.
“Dan mag U nu de bruid kussen.”ť Zei de Dominee. Ik trok Saskia naar me toe en zoende haar. Om ons heen hoorde ik iedereen schreeuwen. Dit was werkelijk de mooiste dag van mijn leven. We maakte ons los en lieten iedereen over ons heen komen.


Reacties:


ilovevampire
ilovevampire zei op 29 juli 2011 - 22:01:
echt sweet, is dat de echte achternaam van alec?


meeeeeeeeeeeeeeeeeer!


xColour
xColour zei op 18 nov 2009 - 14:12:
AAAAAAAAAAAAAAAH!!!! meer meer meer meer meer

egt zo'n cute stukje.

zeg ff als je verder bent


MortuaryLove
MortuaryLove zei op 17 nov 2009 - 20:06:
Zoals altijd weer leuke stukjes