Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » I'm not dead...Or not? » New day..

I'm not dead...Or not?

17 nov 2009 - 17:47

764

5

245



New day..

De volgende dag, gaat de wekker om 7uur.
Met tegenzin ga ik mijn bed uit en kleed me aan, loop naar de badkamer toe en poets me tanden en was mijn gezicht.
Als ik beneden ben maak ik me luchepakket klaar voor school en pak me tas in, ik heb me boeken gewoon thuis inplaats van in de kluisjes op school het is daar zo druk dat je soms gewoon te laat in de les kan komen.
Ik maak snel een boterham en drink een glas tomatensap.
Ik kijk op de klok, kwart voor acht en besluit naar school te gaan, ik trek me jas aan en pak me tas en sla hem over me schouder heen ga het huis uit.
Ik ga lopend naar school, ook al duurt het wel lang maar dat maakt niks uit het is nu nog vroeg.
'Himiko!!' riep een bekende en vertrouwde stem, meteen stond ik stil en draai me meteen om. Misha kwam aan gerent! 'Himiko, alles goed?'
Ik kijk Misha aan en knik, maar sla me ogen alsnel neer. Het gaat helemaal niet goed nadat ik die ene kinder stem heb gehoort, Misha leek het temerken maar ze dwong haar niet wat te zeggen. Samen liepen we naar school toe.
De eerste bel ging, We hadden als het goed was Duits.
'weetje,' begon Misha en keek me grijnzend aan '..we krijgen vijf nieuwe jongens in de klas' Ik kijk haar aan en glimlacht en het was niet gemeend 'ah fijn, dat ook nog eens' mompelde ik met een neppe glimlach. Misha haalt haar schouders op en we liepen naar de les toe.
De leerlaar zei dat Misha acher me moet gaan zitten, waar slaat dat op? Ik zit altijd naast Misha ze is me beste vriendin! Woedend ga ik zitten en kijk de leerlaar kwaad aan.
Ineens zie ik vijf jongens staan en kijk hun echter toch wel nieuwsgierig aan, wat zijn ze knap! Waar zouden ze vandaan komen, hoe oud zullen ze wezen?
Misha grinnikt, waarschijnlijk heeft zij echter alles door ookal zit ze achter me.
Een jongen kwam naast mij zitten omdat er door de leerlaar naast mij werd gewezen, meteen pak ik me boek en doe net alsof ik aan het leren was, maar keek toch echter even naar achteren naar Misha.
Naast Misha ging ook een jongen zitten, blijkbaar kende ze hem al en gaf hem een kus.
'fijn je weer eens tezien, ik wist niet dat je op deze school zat' zei de jongen met een lief lachje.
'Kiro,ik heb je het al zo vaak verteld' zei Misha zuchtend 'sorry hoor, maar ik heb ook andere dingen aan me hoofd, dat weet je toch zelf ook?' zei Kiro met spijkt in zijn stem die duidelijk tehoren was.
Misha knikte en keek toen naar mij en glimlachte naar me en wees toen naast mij en maakte met haar handen een hartje.
Meteen draai ik me weer om en kijk voor me naar het bord.
Op het bord staat altijd wat we af moeten hebben voor de hele week.

Maken: Opdr. 10 t/m 27
Leren: Heel hoofdstuk 2, voor s.o die op volgende week woensdag is.


Ik zucht, een s.o. Gelukkig hoef ik niet teleren, ik ben half duitser en half japaner, mijn moeder komt uit Duitsland en mijn vader uit Japan.
Ik kijk naast me en zie dat de jongen me steeds aan kijkt. Ik glimlach naar hem 'Hallo, jij bent hier nieuw? Mijn naam is Himiko Hatori' De jongen glimlachtte 'Mijn naam is Strify, en als het goed is blijven me vrienden en ik hier een poosje op school..'
Ik frons me wenkbrauwers, die naam komt me vaag bekend voor.
Ik denk even na, maar kan er niet op komen en zucht. 'Je hebt een mooie naam, maar ik weet zeker dat ik jou naam ooit eerder heb gehoord..' Met een schok gaat door me heen, op de kerkhof. Ongelovig kijk ik Strify aan 'je bent dood?' fluisterd ze zacht tegen hem. Strify trekt een wenkbrauwer op 'pardon? ik ben springlevend' zei hij meteen beledigd en slaat zijn armen over elkaar en kijkt me half kwaad aan. ik slik en kijk hem schuldig aan 'Sorry, het spijkt me. Uit school wil ik je wat laten zien, wil je met me mee gaan?' zei ik fluisterd en kijk hem recht in zijn ogen aan.
Strify denkt na en knikte toen ' oke, ik ga met je mee' Ik kijk hem met een lachje aan en schuif me handboek in zijn richting 'kun je mee lezen' Strify lacht 'dankje wel,je bent een schat' Ik voel dat me wangen rood worden.


Reacties:


BliebX
BliebX zei op 19 nov 2009 - 20:04:
oeehh, i like it^^
meerzelen? =D


realchick
realchick zei op 17 nov 2009 - 20:44:
verder<333


dms136
dms136 zei op 17 nov 2009 - 20:02:
VEDER <3
loev it XXXX


Shinnie95
Shinnie95 zei op 17 nov 2009 - 19:00:
WHAHA!! Mega vette story! Snel verder!!

Kisses


XAngelGiirlX zei op 17 nov 2009 - 18:56:
Waarom schrijf jij 'spijt' met een k tussen de j en t? XD
Dat hoort niet x]

Anyways;
Snel verder? 0=}

LiebeDich!<3