Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed] » Chapter 20 - The wedding .2

A big familie with a lot of Secrets & Magic[Twilight, Charmed]

18 nov 2009 - 16:15

1601

0

281



Chapter 20 - The wedding .2

Saskia POV:

Alles was zo mooi. Alice had mijn haar echt heel mooi gedaan. Om 11 uur waren de jongens er met limousine. Ik kwam als laatste naar buiten. Ik trok Phoebe mee naar Alec en stelde ze aan elkaar voor.
“Mam, dit is Alec.”ť Zei ik giegelend. Alec’s mond viel open van verbasing. Die had hij niet zijn aankomen. Hij keek nu echt zo schattig.
“Ik ehhh… was u niet dood?”ť Kwam er onhandig uit zijn mond. Ik en brooke kregen gelijk de slappe lach. Dit was echt werkelijk briljant.
“Tja, Brooke haalde me naar beneden. Vond ze een mooi cadeau voor Saskia. Ik ben Phoebe Halliweill, de moeder van Brooke en de tante en moeder van Saskia.”ť Stelde mam zich voor. Ik stond nog steeds te lachen.
“Ik ehhh… Fijn kennis te maken. Maar hoe kun je nu tante en moeder te gelijk zijn?”ť Vroeg Alec verward. Ik zou hem nu maar alles vertellen, en de rest natuurlijk ook.
“Phoebe is de zus van mijn moeder. Toen mijn moeder overleed heeft Phoebe mij een soort van geadopteerd en dat was toen ik 6 was, dus voor mij is Phoebe eigelijk een moeder. En trouwens, mijn moeder was ook een heks, en dat verklaard een hoop.”ť Zei ik. Carlisle keek eerst nadenkend, en toen begon bij hem ook het lampje te branden. Alec keek ook weer blij, en niet meer verward.
“Oke, Nou, leuk kennis te maken.”ť Zei hij lachend. Hij trok me naar zich toe en zoende me.
“Mijn lieve kleine heks.”ť Fluisterde hij tegen mij. Ik giegelde.
“Ik ben op dit moment lekker nog van niemand.”ť Antwoorde ik plagend.
“Nog maar een uurtje, en dan ben je van mij.”ť Mompelde hij. Hij trok me mee de limo in en strok me op zijn schoot. Daarna stapte de rest ook in. Langzaam reden we naar de watervallen. Alec en ik zaten de hele weg knuffeld en zoenend. Phoebe stelde ons allemaal vragen. Ik zag dat Brooke iets had ontdekt of wilde vragen of iets in die richting, maar ik kon me er nu even geen zorgen om maken. Carlisle zou mij weg geven. De rest van de jongens en Esme, Lieselotte, Rosalie en Phoebe liepen alvast naar het altaar. Daarna stapte Jane, Alice en Brooke uit. Zij begonnen met rozeblaadjes te gooien. Carlisle holp mij uit de auto en begeleide mij naar het altaar. Edward speelde op de piano. Daar had hij op gestaan, om het een beetje goed te maken. Ik vond het wel best. Ondertussen keek ik naar de gasten. Ik zag dat de Denali coven een nieuw lid had. Ze leek me heel erg aardig. En iets in me zie dat ze wel eens een hele goede vriendin kon worden. Carlisle gaf me aan Alec en ik keek hem diep in de ogen. Zijn ogen twinkelden zo mooi. En door het licht schitterde hij ook nog eens extra mooi. De dominee begon aan zijn verhaal. Al snel moest ik huilen. Alles was echt zo mooi. En ik vroeg me af waar ik dit allemaal an te danken had. Hoe een droom eigenlijk, uit kon komen. Ik was het niet waard. Edward keek me lachend aan en schudde zijn hoofd. Tuurlijk, hij wist wat ik dacht. De dominee had zijn verhaal gedaan en nu was het tijd om elkaar het Ja-woord te geven.
“Neemt u, Alec Da Sollei, Saskia Halliweill tot uw wettige echtgenote?”ť Vroeg de Dominee.
“Ja,”ť Antwoorde hij, Jane kwam snel met een kussen aan lopen. Er lag een super mooie ring op. Eentje met een diamante hart. Prachtig. Alec schoof hem aan mijn vinger, en de dominee ging verder.
“Neemt U, Saskia Halliweil, Alec Da Sollei tot uw wettige echtgenoot?”ť Vroeg de Dominee aan mij. Door de tranen kon ik bijna niet meer praten.
“JJJa,”ť Zei ik met een trillende stem.
“Dan mag U nu de bruid kussen.”ť Zei de Dominee. Alec trok me naar zich toe en zoende me. Om ons heen hoorde ik iedereen roepen. We maakte ons los en Brooke en Phoebe vlogen me meteen om mijn hals, ze moesten huilen, alle twee.
“Dankjewel, Brooke. Je bent Geweldig.”ť Fluisterde ik haar. Dit was echt meer dan ik ooit had kunnen verwachten. Zo was het perfect.
“Je bent het waard.”ť Zei ze half huilend terug.
“Je bent echt prachtig, lieverd. En Alec is echt een lieve jongen. En ik weer zekker dat Paige nu ook zit te kijken. Ze heeft altijd al over je gewaakt.”ť Zei Phoebe. Ik begon weer te huilen. Daarna kwamen Alice, Esme en Rosalie naar me toe.
“Je weet het hé? Je bent ook een Cullen.”ť Zei Esme zacht en liefdevol.
“Weet ik, en dat zal ik ook altijd blijven.”ť Antwoorde ik.
“Gefeliciteerd, zus.”ť Zei Alice vrolijk.
“Dankjewel.”ť
“gefeliciteerd”ť Zei Rosalie.
“Dankje, rose”ť Daarna kwamen Jane en Lieselotte naar me toe.
“Welkom in de familie zus!”ť Riep Jane vrolijk en gaf me een enorme knuffel.
“Dankje Jane, Echt, heel erg bedankt.”ť Zei ik.
“Gefeliciteerd!”ť Zei Lieselotte. Ik gaf haar een knuffel. Ze was een maf ding, net als Jane eigenlijk. Daarna kwam de denali coven naar me toe.
“OW! Gefeliciteerd, Saskia! Je bent echt prachtig, alles hier is eigelijk prachtig!”ť Riep Tanya enhousaist.
“Dankje Tanya. Fijn dat jullie er ook zijn.”ť Zei ik lachend.
“Mag ik je even voorstellen aan de nieuwste? Dit hier is Lidewij.”ť Zei Kate.
“Hoi! Fijn om je te leren kennen Lidewij!”ť zei ik vrolijk. Lidewij lachde terug.
“Echt, jij bent mooi, en alles hier is mooi. En trouwens, wie is die jongen?”ť Zei Lidewij vrolijk, en ze wees naar Royan. Net op dat moment kwam Royan naar ons toe.
“Dit hier is Royan.”ť Zei ik lachend.
“Gefeliciteerd, Sas. Alec heeft echt heel veel geluk met jou.”ť Zei Royan vrolijk, en hij gaf me 3 zoenen op mijn wang.
“Bedankt Royan. Mag ik je even voorstellen aan Lidewij?”ť Zei ik lachend. Ik liet hun alleen en liep naar Alec toe.
“Gefeliciteerd, lieve zus.”ť Zei Edward. En ook hij gaf me 3 zoenen op mijn wang. Daarna fluisterde hij me wat toe. “Geloof me, je bent dit alles echt wel waard. Als ik Rose al niet had, dan had ik het wel geweten hoor.”ť
Daarna gavenJasper, Emmett en Carlisle mij ook 3 zoenen op mijn wang en feliciteerde mij. Ik bedankte ze allemaal hartelijk. Er was nog een dansvloer. Alec trok me mee naar de dansvloer. Ik hield van dansen. Eigenlijk van alles wat met muziek te maken had. Ik lachde en zoende Alec. Daarna dansde ik nog met Royan, Edward, Jasper en Carlisle. Ik was even uit gedansd en zag Brooke en Phoebe diep in gesprek. Ik liep naar hun toe.
“…. De 3 magische machten.”ť Hoorde ik Brooke zeggen.
“Wat is er met de 3 magische machten?”ť Vroeg ik. Dat waren de machtigste heksen in de geschiedenis.
“Ehhh….”ť Meer kwam er niet uit Brooke.
“Je hebt ook nog een tante Piper. Piper, Paige en ik zijn samen de 3 magische machten.”ť Zei Phoebe. Ik keek haar verward aan. Dat was niet waar. Dat hield in dat Brooke en ik de volgende generatie waren.
“En tante Piper is nu waar?”ť Vroeg ik.
“Geen idee, dat weten we niet.”ť Antwoorde Phoebe droevig.
“Oke, Leuk. Wij zijn de volgende generatie.”ť Zuchte ik. We waren even stil. Ik voelde 2 armen om me heen.
“Zo, en waarom al deze bedrukte gezichten?”ť Vroeg Alec lief.
“Niets,”ť Antwoorde ik snel. Dit hoefde hij nog even niet te weten. We gingen naar huis, en daar werd het feest door gezet. Nu dansde ik met Emmett, nadat Alec Brooke te dansen had gevraagd.
“Zo, en hoe voelt mijn lieve kleine zusje zich?”ťVroeg hij plagerig.
“Goed, en hoe gaat het met papa beer?”ť Vroeg ik pesterig. Emmett lachde.
“Goed hoor.”ť
Ik hoorde Alec panisch “Wil ik ook niet!”ť Roepen. Ik moest lachen. Wat had Brooke gezegt? Op dat moment kwam Alice tussen hun in.
“Alec! Saskia! Jullie moeten gaan!”ť riep ze ubervrolijk. Alec gaf Brooke nog een zoen op haar wang en daarna vloog ik Brooke om haar nek.
“Hou me op de hoogte! Ik wil weten hoe het met mijn neefje of nichtje gaat!”ť zei ik.
“HAHA! Bel jij me maar! Straks bel ik precies als jullie bezig zijn!!”ť lachte Brooke. Ook altijd meteen zo denken hé? Ow, wat waren we soms ook flauw.
“Oh.. ja... ik bel jou wel”ť Zei ik. Ik nam uit gebreid afschied van Phoebe en zei dat ze de groeten moest doen aan mijn moeder. Daarna riep Alice nog is dat we nu echt moesten gaan. Ik knuffelde iedereen nog eens. En Lidewij als laatste. Ik was eigenlijk best wel gehecht aan haar geraakt en hoopte dat ze er nog was als ik weer terug kwam. Alice bracht ons naar het vliegveld en liet mij haar instructies herhalen. Alec en ik stapten op het vliegtuig. Ik viel tegen hem aan in slaap. Alles was vandaag geweldig geweest.Toen het vliegtuig landde, maakte hij me voorzichtig wakker. We moesten rennen om onze aan sluiting te halen, maar het lukte ons. Daarna moesten we nog een stukje met de boot en toen waren we op onze eind bestemming. Isle Esme.
“Dit…… Is ……… Prachtig……”ť Kwam er langzaam en met nadruk uit zijn mond.
“Isle Esme, Carlisle heeft Esme dit eiland cadeau gedaan toen zij trouwden en ik mocht het lenen van hun.”ť Zei ik rustig. Ik was zelf ook erg verbaasd. Ik wist niet dat het zo mooi was. Echt niet. Langzaam liepen we naar het huis toe dat in het midden van het eiland stond. Alles hier was zo mooi. We gooide onze koffers in de Witte Bruids kamer neer en ik pakte wat te eten.
“Wat zullen we doen?”ť vroeg ik hem.
“Hm…. Wat dacht je ervan om vannacht eens traditoneel door te brengen?”ť Vroeg hij met een grijns.
“Wat jij wilt, mijn lief”ť Antwoorde ik met net zo’n grijns.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.