Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 6

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

19 nov 2009 - 17:54

599

0

188



6

Yu pov
Ik en Kiro zitten samen in de tuin. ik heb hem op schoot en geef hem steeds opnieuw kusjes.
''k vraag me af of ze nog boos zijn.'' zegt Jetsam dan. We kijken op en zuchten.
''ik denk het niet, Shin is redelijk vergeving gezind dus waarschijnlijk is het binnen nu en 10 minuten helemaal goed.’’ Zegt Romeo dan. Ik knik en geef Kiro weer een kus. Hij voelt even in al zijn zakken en zucht dan.
‘’wat is er?’’
‘’mijn sigaretten liggen nog binnen.’’ Zegt hij en gaat tegen me aan zitten.
‘’hier, vangen!’’ Roept Jetsam en gooit een pakje sigaretten naar hem. Kiro vangt hem op en steekt er een op. We horen de poort open en dicht gaan en even later komen onze ouders de tuin in lopen. We begroeten ze en ze nemen plaats.
‘’zeg Kiro wanneer stop jij nou eens met roken!’’ Zegt zijn moeder dan.
‘’hm, niet.’’ Zegt Kiro droog en neemt een lange hijs van zijn sigaret. Na zo’n 10 minuten komen Strify en Shin aan gekleed ook de tuin in lopen.
‘’helemaal goed gepraat?’’ vraag ik aan Strify en Shin terwijl ik ze aan kijk.
Ze knikken beide en geven elkaar een kus. Ik sluit Kiro in mijn armen en druk een kus in zijn nek.
‘’willen jullie iets drinken?’’ vraagt Strify dan. Iedereen roept wat en Strify loopt met shin weer naar binnen.
‘’wat leuk om te zien dat jullie allemaal zo verliefd zijn!’’ zegt mijn moeder dan.
‘’nou iedereen…’’ zeg ik zachtjes en kijk even naar Romeo. Romeo heeft nog steeds geen vriendin of misschien vriendje. Hij heeft eigenlijk nooit zijn geaardheid verteld. Strify en shin lopen steeds heen en weer met wat glazen en ploffen uiteindelijk neer op een stoel. Ze glimlachen even naar elkaar. Mijn mobiel gaat af en ik neem gelijk op.
‘’met Yu.’’ Roep ik gelijk zonder te kijken wie het is.
‘’kijkt ook nooit wie je aan de lijn hebt dus.’’ Hoor ik de manager aan de andere kant.
‘’naah, ben ik te lui voor.’’ Zeg ik droog.
‘’nou ik heb net de data binnen van de komende interviews. Volgende week maandag de 23ste om 14.00 uur, dinsdag de 24ste om 13.00 uur en donderdag de 26ste om 15.00 uur hebben jullie interviews en na die drie interviews meteen de fotoshoot voor dat tijdschrift.’’ Ratelt hij dan. Ik zucht even diep.
‘’is goed. Geef ik door.’’ Zeg ik en hang op.
‘’ Volgende week maandag de 23ste om 14.00 uur, dinsdag de 24ste om 13.00 uur en donderdag de 26ste om 15.00 uur hebben jullie interviews en na die drie interviews meteen de fotoshoot voor dat tijdschrift.’’ Zeg ik tegen de jongens die me vragend aan kijken. Ze knikken allemaal en gaan verder met hun gesprek. Uit eindelijk verliest Strify zijn concentratie en gaat wat rond zitten staren.
‘’ They say you don't trust,
You, me, we, us.
So we'll fall,
We must
cause it's you, me,
And it's all about,
It's all about’’ zingt hij dan ineens. Ik grinnik even en kijk hem even aan.
‘’TAAAAAATUUUUUUUUUUTAAAAAAAAAATUUUUUUUUU!’’ roept Kiro dan ineens en ik schiet in de lach. Strify kijkt hem even dom aan en haalt zijn schouders op. Ik geef Kiro een kus en glimlach even naar hem. Ik hoor binnen de bel gaan en Kiro staat op en loopt gelijk naar binnen. We kijken elkaar even verbaast aan. Fans kunnen het niet zijn want niemand in deze buurt weet wie wij zijn want er wonen hier alleen maar oude mensen en fans weten het ook niet want dit huis staat op de naam van shin zijn ouders zodat niemand het zou kunnen achter halen. We horen Kiro een gil slaken en ik ren meteen naar binnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.