Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 7

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

19 nov 2009 - 17:54

812

1

241



7

Strify pov
We rennen allemaal Yu achterna en zien dat een jongen hem een klap geeft terwijl Kiro vast gehouden wordt door twee anderen jongens. Ik en shin staan verstijft bij de deur en Romeo rent met Luminor en Jetsam er op af. Luminor geeft een rake klap in het gezicht van een van de jongens die Kiro meteen los laat en Jetsam geeft samen met Romeo de andere een paar stoten. Jetsam stort zich dan op de andere jongen en Luminor helpt Yu dan. We nemen Kiro mee naar de woonkamer en shin gaat de verbanddoos halen. Niet veel later komen Jetsam Luminor Romeo en Yu binnen. Gelukkig heeft Yu niks meer dan een paar opgezwollen plekken maar Kiro heeft een bloed- lip, neus en zijn wenkbrauw ligt open. Jetsam loopt heen en weer naar de keuken en geeft een ice-pack aan Yu. Hij houd hem tegen zijn oog aan en kijkt bezorgt naar Kiro.
‘’weet je wie dat waren?’’ vraagt Yu dan. Kiro slikt even. Eigenlijk weten we helemaal niet zo veel van hem. We kennen elkaar pas sinds 2005 en dus maar 4 jaar. Hij heeft nooit over zijn verleden verteld. Alleen dat hij vaak gepest werd en dat zijn vrienden hem ineens niet meer moesten sinds hij met ons omging.
‘’oude vrienden van me.’’ Zegt hij dan zachtjes. Hij kijkt naar de grond en zucht. Zijn neus stopt al met bloeden en op zijn wenkbrauw zit al een pleister. Hij houd een tissue tegen zijn lip aan.
‘’Kristian, wie waren dat en wat moesten ze van je?’’ vraagt Yu dan. Kiro kijkt hem even aan en zucht.
‘’sinds ik jullie heb ontmoet deden ze moeilijk. Ze zeiden dat ik te veel met jullie omging en dat het heel mijn leven zou verpesten en dus ook mijn toekomst.’’ Hij ademt even diep en kijkt dan Yu weer aan.
‘’toe net zeiden ze dat het door mij komt dat ze zonder diploma van school zijn af gegaan en dat ze voor schut staan omdat ik homo ben en iedereen zou weten dat ze bevriend met me zijn geweest.’’ Zegt hij dan. Yu geeft hem een kus en omhelst hem dan.
‘’bedankt voor het helpen.’’ Zegt Kiro dan tegen Yu, Jetsam, Romeo en Luminor.
‘’wij laten jullie wel even alleen.’’ Zeg ik dan en ga met de jongens naar buiten.

Kiro pov
Ik en Yu zitten nog steeds in elkaars armen en ik ben nog lang net van plan om hem los te laten. Ik voel hoe hij zachtjes over mijn rug streelt.
‘’ik hou van je Kristian.’’ Fluistert hij dan.
‘’ik ook van jou hannes.’’ Fluister ik terug. Ik en Yu noemen elkaar vaak bij elkaars echte naam. De naam Kiro heb in aan Strify te danken. Hij had een klein knuffel aapje dat hij Firo noemde en omdat hij mij op een aap vond lijken en mijn echtenaam met een K begint noemde hij me steeds Kiro. In het begin vond ik het heel irritant maar nu reageer ik er gewoon op alsof het mijn naam is. Ik neem Yu nog strakker in mijn armen en snuif zijn geur op. Aan zijn vaste greep te merken is hij ook nog lang niet van plan om me los te laten.
Ineens rent shin lachend langs en daar achteraan rent Strify.
‘’nee je laat firo met rust!’’ roept hij dan uit. Ik en Yu laten elkaar los en kijken ze na en dan verbaast naar elkaar. Hij trekt me opschoot en geeft me een zachte kus.
‘’doet je lip veel pijn?’’ vraagt hij dan.
‘’n beetje, maar dat heb ik voor je over.’’ Zeg ik dan. Hij glimlacht en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik kijk hem even aan en zucht.
‘’je oog wordt helemaal blauw.’’ Zeg ik dan zachtjes.
‘’maakt niet uit, ze hebben je ten minste niet al te veel kunnen doen. Ik zou het veel erger vinden als ze jou helemaal af hadden geslagen.’’ Zegt hij dan. Ik glimlach en geef hem een kus. Ik gaap en kijk hem aan.
‘’ik ga even slapen, ik ben toch nog moe.’’ Zeg ik en loop naar boven. Ik plof op mijn bed neer en zucht. Ik ben nog steeds bang voor jack, Sebastian en Felix. Ze zeiden dat ze me zouden vermoorden. Nu morgen of wanneer dan ook. Zodra ze toe konden slaan zouden ze het doen. Ik draai me op mijn zei en zucht diep. Ik sluit vermoeit mijn ogen en val dan onrustig in slaap.

Yu pov
Ik loop naar de tuin en meld dat Kiro is gaan slapen. Dan ga ik naar boven en zie Kiro onrustig slapen. Ik ga naast hem op bed zitten en streel over zijn rug.
‘’ssst, ik ben bij je.’’ Fluister ik en tot mijn verbazing wordt hij wat rustiger. Ik trap mijn schoenen uit en ga naast hem liggen. Ik sluiten hem in mijn armen en geef hem een kus. Na even sluit ik mijn ogen en val in slaap.


Reacties:


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 21 nov 2009 - 15:49:
OMG hoe vet mega cutee en lief omg je MOET snel verdre gaan i mean it xoxo linsoo <3<3<3