Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Thank you for loving me -TC » This is surreal [7]

Thank you for loving me -TC

20 nov 2009 - 17:02

606

1

218



This is surreal [7]

Lees maar gewoon - ik ben ziek -

Nog steeds Georg pov

Toms hand ligt gewoon Bills edele delen te masseren, of iets in die richting ieder geval. Ik walg even, maar bedenk mij dan dat ik vast óf droom, óf de drank is nog niet helemaal uitgewerkt. Ik bedoel, dit kan niet toch? Ze zijn toch broers? Mijn hoofd begint te bonken waaruit ik de conclusie trek dat ik te veel nadenk. Ik besluit maar weer slaap proberen te gaan vatten, (oke van deze zin klopt grammaticaal gezien helemaal niets geloof ik XD) wanneer mij ineens opvalt dat Tom, Bill zowat overal kusjes aan het geven is waar hij bij kan. Verward wrijf ik in mijn ogen, Dit is wel een hele aparte droom, en waar ik het vandaan haal? Ik bekijk het hele plaatje opnieuw en opnieuw. Kerel, Tom zit Bill gewoon een orgasme te bezorgen als hij zo door gaat. Ik hoop voor Tom en Bill dat ze slapen, denk ik bij mezelf. Waarom heeft Bill eigenlijk zijn ogen open in zijn slaap? Scheiße, hij slaapt helemaal niet! Jezus, dan kan hij het toch ook stoppen? Ik bedoel, dit is tegennatuurlijk, dit is ziek. Ik ga na wat hier de verklaring voor is, maar het enige wat ik kan bedenken is: Tom is wakker en Bill ook en ze hebben iets samen. Óf, Tom droomt over een meisje en Bill is wel wakker maar vindt het gewoon lekker. Nee Georg, Bill vindt h et niet lekker, dat kan niet, dat mag niet. Maar stel dat het van beide bewust is? Dat mag niet, dan moet ik met ze praten. Oke Georg, stop even fakking met denken en ga weer slapen, hier schiet je niets mee op, je zal het toch pas te weten komen wanneer iedereen wakker is.

Tom pov

Langzaam word ik wakker, wat had ik toch een heerlijke droom. Ik hoor Bill naast mij zwaar ademen, niet echt normaal voor iemand die slaapt. Ik zoek met mijn hand mijn lul die in verband met mijn droom ontzettend hard is geworden. Ah hier heb ik hem, ik begin te bewegen en hoor Bill hard kreunen. Wacht eens even, ben ik niet degene die moet kreunen? En waarom voel ik mijn eigen hand niet op mezelf? Plots wordt het me duidelijk, ik kan het niet laten, ik slaak een hoge meisjesachtige gil, spring zonder pardon over Bill heen en sprint de badkamer in waar ik snel mijn hand begin te wassen. Gatver Gatver Gatver de Gatver.

Bill pov

Wow, wat had hij ineens? Alsof hem ineens duidelijk werd waar hij mee bezig was. Maar goed geloof ik dat hij mij niet aan heeft gekeken, anders had hij zeker van me gewalgd. Ik voel me bekeken, 4 paar ogen kijken mij verbaasd aan vanaf de grond. Georg en Gustav. 'wat?' vraag ik als een poging tot onverschilligheid. Beide wijzen ze van mijn boxer naar de deur van de badkamer die op een kiertje staat, de badkamer waar de veroorzaker van mijn gespannen boxer zich bevindt. Ik kleur zo rood als een tomaat en vlucht snel de dichstbijzijnde deur in. Met een klap smijt ik die dicht en geef een trap tegen het dichstbijzijnde voorwerp, wat een luide 'AUW' geeft. Scheiße ik heb tegen Toms been aangetrapt. 'sorry!' Vol afschuw kijkt hij me aan. Bang deins ik naar achter, Tom kijkt me aan alsof hij mij ieder moment wat aan kan doen. Die grote sterke handen en armen, daar wil je geen klap van krijgen! Ik besluit maar de badkamer te verlaten en wil weglopen. Maar Tom legt zijn hand op mijn schouder, een warme grote hand wat mij rillingen geeft. Het laat me mijn huidige actie onderbreken.


Reacties:


syllie1992 zei op 21 nov 2009 - 15:56:
wat gaat tom doen?

snel verder!