Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Toms Twin » I hate myself for what I've done

Toms Twin

21 nov 2009 - 17:38

904

10

488



I hate myself for what I've done

Dit stukje is erotisch getint.

Mijn adem stokt. H-het is een meisjes?! Rea is hier een vrouw aan het strelen en passioneel te zoenen? Verafschuwing stijgt op in mijn lichaam. Maar waarom voel ik dan toch een bepaald soort drang om meer te zien? Waarom gaat mijn hart sneller te keer, alsof ik zelf seks heb? Ik slik. Mijn handen zweten, mijn ademhaling is diep en zwaar. Mijn ogen staan als adelaarsogen toe te kijken. Mijn alertheid is verdwenen, ik kan alleen maar kijken hoe Rea het meisje laat genieten. Het is raar, maar ik herken Tom hier in. Hoe ze doet in bed. Het is alsof ik naar hem kijk die mij bevredigd.
Mijn hart kan alleen maar sneller kloppen bij het bedenken dat ik daar lig, niet dat meisje. Maar dan moet Tom Rea vervangen, toch? Onschuldig glijdt mijn hand mijn short in. Mijn vingers kruipen door naar mijn slipje. Ik schrik bij het voelen hoe vochtig mijn vingers zijn bij een enkele streling. Ik ben gewoon géil?!
Kutkutkutkut! Totaal in paniek deins ik naar achteren. Zo snel mogelijk kruip ik een hoekje in waar het helemaal donker is. Rea komt de kamer uitgelopen met dat meisje die aan haar lippen hangt. Wild zoenend drukt Rea haar tegen de muur. Het meisje doet haar mouw goed omhoog en likt met haar tong over de volle lippen van Rea. Rea heeft haar rechterhand naast de hoofd van het meisje gezet en leunt zo naar haar toe. Haar andere hand streelt steeds opwaarts tegen het meisje haar bovenbeen aan en neemt zo het rokje een stukje mee omhoog. Zachtjes begint het meisje te giebelen. Rea grijnst, dat is te zien door haar lippiercing die begint te blinken.
Mijn hart kan nog steeds niet normaal kloppen. Ik hoop zo hard dat ze me niet kunnen zien. Het meisje leunt tegen Rea aan met haar lippen dicht bij Rea haar oor. Plots duwt Rea haar zo hard tegen de wand, dat ik de natrillingen door mijn lijf voel gaan. Verbaasd kijk ik iets naar voren en zie hoe Rea haar hardhandig betast en zoent. Kreunen ontglippen uit het meisje en Rea kan ik alleen maar zien grijnzen.
De tijd verstrijkt en eindelijk laten ze elkaar los. Het meisje kan alleen maar lachen en aan Rea hangen.
O mein Gott! Geschrokken plaats ik mijn handen voor de mond en wil niets liever dan in de muur kruipen. Rea’s donkere ogen kijken strak mijn kant op. De glans in haar ogen is goed te vinden. Een grijnst vormt zich om haar lippiercing en likt er speels aan met het puntje van haar tong. Ze draait zich prompt om, loopt naar beneden met dat meisje.
Even laat ik alles tot me bezinken. Ik hijg het uit van de spanning en slik moeilijk met mijn droge keel. Vlug krabbel ik overeind en sluip zo snel mogelijk naar de reling en kijk over de trap heen. Beneden zie ik Rea tegen de deurpost van de voordeur leunen. Ze zoent voor de laatste keer het meisje en sluit dan de deur. O nee, ze komt hier heen! Het donkere gestalte komt de trap op. Bang vlucht ik naar de achteren, knal zachtjes met mijn rug tegen de deur van Toms slaapkamer. Beverig tast ik over het hout en zoek die verdomde klink. Hebbes! Ik laat me naar achteren struikelen en doe snel maar zachtjes mogelijk de deur dicht. Klik. Met een bonzend hard schuifel ik achterwaarts en zie weer hoe het licht onder de kier van de deur verdwijnt. Met een ingehouden adem kruip ik het bed in. Snel sla ik de dekens over mijn hoofd en hoor hoe de deur open gaat met een lichte kraak erin.
Onder de dekens bid ik dat ze weer wegloopt, want ik ben zo slecht in het alsof doen van slapen. De voetstappen komen dichterbij en ik probeer toch maar mijn adem onder controle te houden en zware zuchten te laten, één van de tekens dat je slaapt. Nu hopen dat ze er in trapt! Het bed deukt zachtjes in en ik voel hoe mijn lichaam een klein beetje naar links valt. Mijn heup drukt lichtelijk tegen haar lichaam aan. Alles in me begint te kriebelen, ik ben nog nooit zo angstig geweest!
Voorzichtig wordt de beschermende deken van mijn gezicht af geschoven. Nu héél stil zijn, Evelyn! Rustig adem ik diep in en dan weer uit. Mijn ogen zijn losjes gesloten en mijn mond staat een stukje open. Van binnen begin ik bijna te juichen dat het zo realistisch overkomt, maar alles slaat gelijk weg wanneer ik haar vingertoppen over mijn slaap voel gaan, ze haalt voorzichtig een lok uit mijn gezicht. Ik weet nu dat ze goed zicht heeft op mijn ogen en dat maakt me onrustig.
“Ik mag je wel. Tom heeft het echt geprezen met jou,” Een vlinderzacht kusje voel ik op mijn wang. Ik ben blij dat haar lippen van mijn wang afzijn, want het staat nu in brand!
Ik rol zachtjes terug richting Tom wanneer ze opstaat. Gelijk voel ik een paar armen rond mijn lichaam geslagen en drukt me dicht tegen hem aan. Niks voelt nu beter dan zijn beschermende armen rond mijn lichaam. Met een glimlachje wurm ik me comfortabeler in zijn greep en zucht diep bij het horen van de slaapkamerdeur die in het slot valt. Ik had gedacht dat deze avond nooit meer zou eindigen. Oververmoeid draai ik nog wat en zak dan weg.


Reacties:

1 2

KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 22 nov 2009 - 11:26:
verdeeeeeeeeeerrr!!!!
(want het volgende hoofdstuk is sppr wanr Tom weer zo'n flashback krijgt! )


MariTom
MariTom zei op 21 nov 2009 - 21:01:
Omgosh, dit had ik dus nóoit verwacht van Evelyn x'D
Omgosh. x'D
Ik wil weten hoe dit verder gaat, en of Evelyn Rea nog wel onder ogen durft te komen x'D


Rianne
Rianne zei op 21 nov 2009 - 19:21:
OMG. Dit had ik niet verwacht.
Maar dat maakt het spannend en orgineel <3.
Ik wacht op de rest.


MoonRocker zei op 21 nov 2009 - 18:16:
Beter had je het gewoon niet kunnen beschrijven.
En
Eh
Nu ben ik nogal sprakeloos.
Ohja!
Vindt Evelyn Rea leuk?
Of is het gewoon omdat Rea zoveel op Tom lijkt?
Hmmmm

Verder?

xoxo <3


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 21 nov 2009 - 17:37:
Hahah Geniaal

nooit verwacht dat Rea Lesbian zou zijn
maar suppaah goed geschreiben
haha Evelyn geilt erop.