Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Knight » I'm In Love...With The Wrong One » Strafregels

I'm In Love...With The Wrong One

21 nov 2009 - 14:06

312

1

308



Strafregels

Het was half vijf. Ik gooide mijn tas nijdig in een hoek van de kamer. Dit was pas onbegrijpelijk. Ik moest in de pauzes binnenblijven, bij Asselaer. Wat ik daar moest doen? Strafregels schrijven:
“I won’t go away with a stranger when the lessons are still going on.”¯
Honderd keer! Die man was echt gek geworden… Kon ik er wat aan doen dat Lauryl opeens kwam binnenvallen? Hopelijk gingen ze die man snel ontslaan.
Ik hoorde geluid uit de kamer van Zealy komen. Ik deed de deur open en plofte op een bureaustoel neer. “One, twangy wine gums…”¯ zong Zealy en speelde verder. “Het is 21 Guns, niet twangy wine gums.”¯zei ik nijdig en begon mijn extra huiswerk van Engels te maken. “Mens, doe niet zo chagrijnig.”¯ Zei Zealy. “En waarom ga je meteen aan je huiswerk? Dat kan toch wel even wachten?”¯ “Nee, dat kan niet. Strafwerk moet je zo snel mogelijk afronden.”¯ Zei ik nijdig en zette zo hard een punt neer dat het dor het papier kwam. “Waarom maak je er geen Worddocument van? Je maakt een of twee zinnen en die kopieer je dan totdat het er honderd zijn…”¯ mompelde ze. “ Goed idee Zealy!”¯ Ik zette de computer aan die op hetzelfde bureau stond. Mijn liefde voor computers kwam weer naar boven zodra ik het vertrouwde Windows Vista geluid hoorde en het icoontje zag. Ik klikte het vakje aan waar de naam Envyn onder stond. “Wat is het wachtwoord van Envyn?”¯ vroeg ik. “Een heel lang wachtwoord. Zet je schrap: ik-moet-een-wachtwoord-hier-op-zetten-omdat-mijn-freaked-out-creepy-ruziemakende-verschrikkelijke-broer-mijn-emails-leest-en-mijn-documenten-verwijderd.”¯ Ik staarde haar met open mond aan. “wtf?”¯ Ze rolde met haar ogen, grijnsde naar me en tikte het wachtwoord in. “Hoeveel uur hebben mijn neven vandaag?”¯ “Weet ik veel… Zes uur volgens mij. Dus die zijn pas om half zes thuis.”¯ “Een uur.”¯ Zuchtte Zealy. Ik opende Word, tikte een zinnetje in en kopieerde hem 99 keer.


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 21 nov 2009 - 14:38:
Lol. Computer zijn heilig! 8D