Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ้n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 8

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

22 nov 2009 - 9:21

1335

0

262



8

Strify pov
Yu is net naar boven gegaan en niet meer naar beneden gekomen.
‘’waar blijft Yu toch?’’ vraag ik dan.
‘’kom we gaan kijken waar hij blijft.’’ Lacht Luminor en samen rennen we naar boven. We openen de deur van Kiro’s kamer en zien ze beide op bed liggen.
‘’OMG zo schattig!’’ fluistert Luminor dan. Ik grijns en maak een foto van ze. Dan gaan we weer naar beneden en ik plof bij shin op schoot.
‘’kijk eens, ze lagen beide te slapen!’’ roep ik dan en laat iedereen de foto zien. iedereen maakt geluidjes van dat ze het schattig vinden enzo.

het is avond en we zitten met z'n allen in een restaurant. Kiro en Yu hebben beide extra make-up op maar de blauwe plekken zie je toch erg goed. voor het raam staan mensen foto's te maken en ik zie een ondeugende grijns op Kiro’s gezicht. ik tik Yu aan en wijs naar Kiro. Yu krijgt ook een enorme grijns en al vlug geven ze elkaar een lange zoen.
''zeg jongens we zitten wel in een restaurant he!'' roept de moeder van Yu dan.
''ja, ja! we houden al op!'' zegt Yu dan geïrriteerd en zakt onder uit. ''spel breker.'' mompelt hij er dan achteraan en ik schiet in de lach.

*volgende ochtend*

Kiro pov
ik voel allemaal kusjes in mijn gezicht en open dan mijn ogen.
''Yu, fuck, het is half 7!'' brom ik en draai me om. Hij blijft me maak zoenen en dus duw ik hem weg.
‘’kom op, Kristian! Sta op, we gaan naar het strand!’’
‘’ik wil niet!’’ brom ik.
‘’kom op! Gezellig met z’n allen!’’
‘’nee! Ik wil niet!’’ roep ik dan.
‘’waarom niet?’’
‘’ik ben moe! Heb hoofd pijn en ben schagreinig!’’ roep ik dan en draai me om. Yu zegt niks meer en loopt gewoon weg.

Yu pov
Ik loop naar beneden en plof op de bank.
‘’waar is Kiro?’’ vraagt Strify dan.
‘’heeft geen zin.’’ Zeg ik dan.
‘’hoezo dat?’’
‘’moe, hoofdpijn en schagreinig!’’ zucht ik en kijk naar de TV.
‘’nou ik weet niet wat jullie doen maar ik ga wel! Ik ben zo bleek als een lijk!’’ roept Jetsam en shin volgt gelijk. Dan gaan Luminor Strify en Romeo er ook in mij en ik heb geen zin om hier maar te blijven zitten dus ga ook maar mee.
‘’ik zeg ff tegen Kiro dat we weg zijn.’’ Zeg ik en ren naar boven.
‘’Kristian? We gaan nu naar het strand, als je toch nog van gedachte veranderd kom ik je halen oke?’’
‘’is lief maar ik verander niet van gedachte. Veel plezier.’’ Zegt hij emotieloos zonder op of om te kijken. Ik zucht en ga naast hem op het bed zitten.
‘’voel je je niet lekker?’’ vraag ik dan en ga door zijn haar.
‘’niet lekker, nee eerder gewoon klote, overbodig en depressief.’’ Zegt hij dan. Ik geef hem een kus en glimlach zachtjes.
‘’zal ik anders hier blijven?’’ vraag ik dan. Hij schut zijn hoofd en zucht.
‘’hoeft niet, ik heb gewoon even een kut dag. Morgen is het weer over. Beloof ik je. Ga nou maar en heb veel plezier.’’
‘’maar ik wil je niet alleen laten, niet nu je zo doet.’’
‘’ga nou maar gewoon. Het komt echt wel goed. Als er iets gebeurt bel ik je!’’
‘’oke, maar wel echt doen he!’’
‘’ja, ja ga nou maar gewoon!’’ roept hij dan.
‘’oke, ik hou van je he! En bij het aller kleinste bel je ook he!’’ zeg ik dan.
‘’hannes! Ik wordt gek van je!’’
‘’maar wel echt bellen! Al stoot je alleen je teen maar ofzo!’’
‘’oke, best ik ga al mee! 10 minuten!’’ roept hij dan.


Kiro pov
Yu springt op en geeft me een zoen. Hij rent naar mijn kast, pakt een zwembroek en gooit die mijn kant uit. Ik kleed me zuchtend om en ga dan samen met Yu naar beneden. hij heeft heel mijn tas in gepakt dus alles zal er wel in zitten.
‘’je gaat toch mee!’’ roept Strify vrolijk. Ik knik en kijk geïrriteerd naar Yu.
‘’ik werd gek van hem dus ben toch maar mee gegaan.’’ Zucht ik. We openen de deur en stappen allemaal in onze ‘van’. We hebben dat ding in 2006 gekocht toen we nog allemaal kleine concerten hadden en geen manager of vervoer. We reden allemaal naar verschillende plekken en vaak reed Romeo dan. Hij heeft ons echt omhoog weten te werken sinds het begin. Hij regelde met vele cafeetjes en soms zelf kleine concertzaaltjes of festivals dat we mochten spelen. Romeo gaat achter het stuur zitten en Luminor gaat met Jetsam naast hem zitten. Ik ga samen met Yu op het voorste bankje aan het super kleine tafeltje zitten en tegenover ons komen Strify en shin zitten. We hebben zelfs een koelkast en klein fornuis en de bankjes zijn ook nog kleine opslag ruimtes waar twee tenten in zitten. ‘voor het geval dat!’ zei Romeo altijd. Hij is altijd overal op voor bereid. Ik voel ineens een paar lippen in mijn nek en grijns.
‘’bedank dat je toch mee gaat.’’ Fluistert hij dan. hij glimlacht en begint me dan te zoenen.
‘’wie doet er mee met kaarten?’’ roept Strify dan. Ik en Yu stemmen toe en Strify deelt de kaarten uit. na 2 uur zitten spelen stopt het busje en stappen we uit. We lopen over een weg naar het strand en gaan ergens liggen. Ik rol me om en ga bij Yu op zijn kont zitten. Ik pak de zonnebrand crème en knijp de halve fles leeg. Ik begin hem helemaal in te smeren en ga dan naast hem liggen. Hij glimlacht en begint mijn buik in te smeren. Ik kom een stukje omhoog en geef hem een zoen.
‘’mama, hoe noem je twee jongens die kussen?’’ horen we dan een klein meisje naast ons roepen. Ik en Yu kijken verbaast op naar het meisje en dan naar de vrouw die ons afkeurend aan kijkt.
‘’ja wat nou? Moet ik met wijven zoenen en misschien trouwens omdat dat WEL geaccepteerd wordt hoewel ik eigenlijk op jongens val?’’ zegt Yu dan fel.
‘’maar het hoeft ook niet in het openbaar!’’
‘’nou, u lag net ook te droog neuken met uw vent dus niet zeiken!’’ roept Yu dan. Romeo en Jetsam komen naast ons zitten en kijken net als ik toe hoe Yu en de vrouw zitten te ruziën. Er komt een man aan lopen en kijkt ons even raar aan.
‘’wat is er aan de hand?’’ vraagt de man dan aan ons. Romeo en Jetsam halen hun schouders op en kijken mij aan.
‘’ik en Yu gaven elkaar een kus en toen zei dat meisje van hoe je twee zoenende jongens moest noemen en toen werd ze boos.’’ Leg ik uit en zie hoe Yu zijn vuisten balt. Ik kom een stukje verder overeind en neem zijn arm zachtjes vast.
‘’Yu doe nou even rustig.’’ Fluister ik naar hem en druk een kus op zijn wang.
‘’oh ja daar wordt hij wel rustiger van hoor!’’ roept de vrouw dan.
‘’hou je fucking bek!!!’’ roep ik dan naar de vrouw. De vrouw staat op en ik doe het zelfde. Ik kijk haar recht in haar ogen.
‘’ze moeten gewoon een homo strand maken!’’ roept de vrouw dan en kijkt me woest aan.
‘’ze moeten een verlepte vuile vieze teven stand maken zodat ze niet zo hoeven te zeiken!’’ roep ik terug.
‘’moet ik nu bang worden ofzo?’’
‘’denk je dat je mij aan kan schatje? Kom maar!’’ roep ik terug. De vrouw kijkt boos en heft haar vuist op. Ze wil uit halen maar Yu houd haar gelijk tegen.
‘’niemand slaat mijn vriend of denkt er maar over en komt daar mee weg!’’ zegt Yu dreigend en geeft de vrouw een klap. Ik probeer Yu tegen te houden en Romeo helpt. Jetsam en de man houden de vrouw tegen en trekken haar mee. Even later komt Jetsam weer terug en ik ga met Yu even een stuk lopen om te praten.
‘’gaat het een beetje?’’ vraag ik dan aan hem.
‘’ja hoor, sorry dat je dat moest zien.’’ Zegt hij dan.
‘’nee, het geeft niet. Het bewijst alleen maar hoe veel je van mij houd.’’ Zeg ik dan zachtjes en sla mijn armen om hem heen. Hij glimlacht en we beginnen elkaar te zoenen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.