Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Back to Deutschland » 5. A date?

Back to Deutschland

22 nov 2009 - 16:15

898

2

199



5. A date?

Zoals belooft een langer hoofdstuk. Zoals je ziet post ik nu heel snel achterelkaar, dat komt omdat ik dat wat ik al geschreven heb, zosnelmogelijk online wil zetten. En ik heb nu een heel stuk en ik ga straks weer veel verder typen, en dan kan ik lekker vaak posten. xx

Tien minuten later ben ik dan toch opgestaan en bij de jongens gaan zitten voor ons ‘’ontbijt’’. We eten alles lekker op, dat betekend dat Bill 3 broodjes eet, Gustav 5, Tom 7 en Georg zelfs 8. Ik lig achteraan met mijn 2 broodjes. ‘’Jongens, ik hoef echt niks meer’’ zeg ik tegen hen. Ik sla mijn armen om mijn buik. Ze kijken me verbaasd aan. ‘’Jonge, kijk niet zo want je hebt zelf ook niet veel gegeten, met je 3 broodjes’’ zeg ik tegen Bill. Gelijk beginnen we allemaal weer te lachen en de komende 5 minuten zijn gevuld met tranen van het lachen en kietelpogingen.

17.00uur. Bij Naylee thuis.
‘’Ben thuis!’’ roep ik door het huis. (dat rijmt). Nog geen seconde later gaat mijn telefoon af. Marleen staat er op het schermpje:
N: ‘’Met Naylee.
M: Marleen hier, ik ben bij mijn zus, ik dacht dat je nu wel naar huis zou komen. Kijk maar als je iets wilt eten wat we nog hebben. Heb vanmiddag broodjes gehaald. Jam en alles staat in de kast. Kijk maar wat je doet, als je wilt mogen de jongens vanavond best blijven slapen want het kan wel laat worden’’ ratelt ze aan een stuk door.
N: ‘’Komt goed tante, blijf maar daar, rij voorzichtig!’’ zeg ik tegen haar.
M: ‘’Komt goed, daag’’ eindigt ze het gesprek.
N: ‘’doei, groetjes aan oompiej!’’
.

Ik heb een geweldige tante, maar ze kan ratelen! Ik lach even. Op dat moment gaat mijn telefoon weer.

N: Met Naylee.
G: Herr Gustav.
Hoor ik aan de andere kant. De vlinders in mijn buik maken spontaan een salto.
N: Guus, vertel het eens jonge.
G: Nou, ik vroeg me af of je misschien, euh euh, vanavond met mij naar de film wilt.
Spontaan begin ik te blozen. Ik herstel me weer en geef antwoord:
N: Natuurlijk Guus.
G: Uhh, is goed, dan kom ik je om zeven uur halen.

Ik knik maar bedenk me dan dat hij dat niet kan zien.
N: Is goed, tot strax. Loveyou fluister ik erachteraan.
G: Tot straks, love you to, fluistert hij terug.

Spontaan begin ik weer te blozen als ik denk aan ons telefoongesprek. ‘’MAAR WAT MOET IK AAN?’’ gil ik dan. Omdat ik het niet weet, pak ik de huistelefoon en bel in naar Sophie.

S: Sophie hier
N: Meid met mij!
S: NAYLEEEEEEE, NOG NIET DOOD????, WAT HEB JE ALLEMAAL AL GEDAAN, JE MOET ME ALLES VERTELLEN!
N: Rustig aan, ik vertel het je straks of morgen wel, want ik heb vanavond een date maar weet niet wat ik aan moet.
S: Wat zijn je keuzes?
N: t-shirtje met rokje en legging, jurkje met legging, spijkerbroek met t-shirt.
S: Doe maar jurkje met legging, is wel schattig. Dat is toch dat ene Zwarte he?
N: Jaa klopt, maar ik ga me aankleden en eten en dan komt hij me halen.
S: Veel plezier meid, laat wat weten hoe het was! Doe geen dingen die ik ook niet zou doen!
N: Nee natuurlijk niet, doeii! Loveyou.
S: loveyou2.



‘’Wat een schat!’’ zeg ik tegen mezelf. Ik lach. Ik trek het jurkje aan wat Sophie zei en begin mijn make-up te doen. ‘’DING-DONG!’’ Ik storm naar beneden en zie daar een lachende Bill staan. ‘’Huh?’’ zeg ik bij mezelf. ‘’Bill?’’. Ik open de deur. ‘’NAYLEEE !!. ‘’Ik dacht dat je wel wat hulp kon gebruiken met je make-up enzo, dus ben ik in sneltreinvaart gekomen’’ zegt hij in een adem. Ik trek hem naar binnen en sleur hem naar mijn kamer. ‘’’Verzin maar iets!’’ zeg ik tegen hem. Ik klap de spiegel in en wacht rustig het resultaat af.

‘’JE MAG KIJKEN!’’ roept Bill vrolijk. Ik klap de spiegel uit en kijk naar mijn spiegelbeeld. Ik zie geen meisje meer, maar een jonge vrouw. Ik heb felle oogschaduw, dikke lagen mascara en oogpotlood. Gelukkig geen barbie, want hij weet hoe ik daarover denk, maar ik dwaal weer af. Eyeliner heb ik afgezworen nadat ik ooit eens in mijn oog geprikt had. Ik kijk Bill aan en begin hem te knuffelen: ‘’DANKJEDANKJEDANKJEDANKJEDANKJE!!’’ zeg ik tegen hem. Hij glundert. Dan gaat voor de tweede keer die avond de bel. ‘’Vooruit, hup, hup!’’ zegt Bill en hij duwt me naar voren. Ik grijns. Hij duwt me stiekem 20 euro in mijn hand. ‘’MAAR DAT HOEFT NIET!’’ zeg ik tegen hem. Hij wimpelt het af en zegt dat het voor een goed doel is. Ik grijns. Als ik de deur open staat Gustav daar. Zijn mond valt open. Bill is intussen triomfantelijk de deur uitgelopen en loopt nu de oprit af. Hij zwaait nog even en ik zwaai terug. Ik grijns weer. Wat een gegrijns op een avond. Ik neem Gustav zijn arm die hij uitnodigend uitsteekt. ‘’BEN WEG!’’ schreeuw ik door het huis. ‘’BLOEMENPOTJE!’’ schreeuwt oom Han terug. Ik kijk onder het potje en zie daar een briefje van 20 euro liggen. ‘’GEEN GEMAAR, NAYLEE!’’ roept hij voordat ik de kans krijg om iets te zeggen. Ik grinnik. ‘’Dankje!’’ roep ik terug. Samen met Gustav loop ik naar de auto en een minuut later rijden we weg.

‘’WAAR GAAN WE HEEHEEHEEN?’’ vraag ik voor de zoveelste keer aan Gustav. Hij schud van nee en glimlacht. Vijf minuten later stopt Gustav de auto en draait zich naar mij om. ‘’Ik ga je zo uit de auto halen en dan doe ik je een blinddoek om.’’ ‘’Vervolgens neem ik je mee en mag je pas kijken als ik de blinddoek eraf haal.’’ Ik knik.


Reacties:


XxCutyXpiexX
XxCutyXpiexX zei op 25 nov 2009 - 20:49:
ahh wat is gus schattig
en Billie is gewoon te lief dat hij haar gaat helpen
Schnell weiter!


Juliette
Juliette zei op 22 nov 2009 - 17:48:
Gussie is lief<3
Door?