Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Toms Twin » Dirty Girl

Toms Twin

22 nov 2009 - 20:37

779

10

412



Dirty Girl

Ik had het belooft.

Evelyn.
Waarom houdt hij nu niet op met vragenstellen? Ik voel me al ongemakkelijk genoeg! Stiekem kijk vanachter mijn mok richting Rea. Scheiße, ze kijkt me recht aan! Verward blijf ik in haar donkere ogen kijken. Niet verwacht dat ze nóg dieper dan die van Tom of Bill konden zijn.
Rea, wat zit jij nou weer te grijzen? Raar kind!
Ze kijkt van me weg, pff..
Wat, mag dat niet?
Ach laat maar, waar ben je geweest gister? Bill zie ik ook geïnteresseerd kijken, wat ik nu ook wel eigenlijk ben.
In de club, waar anders? Die vereeuwigde grijns blijft maar hangen, Tom is er niks bij! Ik zit hier serieus met twee Toms opgescheept, hoe heeft Simone dit in godsnaam uitgehouden? Even kijk ik om waar Simone is en zie haar dan tomaten snijden.
Kan ik verwachten als ik straks naar boven loop dat er iemand naakt in je bed ligt?
Tom! Simone draait zich resoluut om, laat de tomaten bij wat het is en kijkt hem waarschuwend aan. Hij maakt een wat? beweging en kijkt dan terug naar Rea.
Je kan gerust naar boven lopen hoor, verzekert ze hem en knipoogt dan plots naar mij. Damn, weet ze van gister?! Angst spoelt gelijk door mijn aderen, mijn wangen kleuren knalrood en mijn ogen zijn beschamend gericht naar de keukentafel. Straks word ik uitgemaakt voor vieze gluurder? Maar dat ben ik dan toch ook wel?
Zuchtend focus ik me dan maar op mijn thee. Sinds Rea hier is, gaat alles verkeerd bij me. Eerst jaloezie, dan ruzie met Tom en nu begluur ik haar! Heel goed Eef..

Bill.
Genietend kijk ik toe hoe Rea en Tom in discussie zijn. Wat heb ik dit ontzettend gemist. Gewoon aan de keukentafel zitten en wat kletsen. Hoe zo iets simpels toch zoveel betekend voor mij. Een lach verschijnt weer op mijn gezicht wanner ik terug denk aan wat Tom zei. Kan ik verwachten als ik straks naar boven loop dat er iemand naakt in je bed ligt? Ze heeft zoiets al een eerder geflikt bij ons en toen was ze pas twaalf!

Het is al bijna richting half drie, Rea komt ook eens aanzetten. Haar dreadlocks staan alle kanten op. Ze onderdrukt een geeuw en ploft zo naast me neer.
Vanwaar zo moe?
Veel inspanning gehad gisteravond. Ze grijnst bij het zien van mijn verwarde blik.
Ik wil het allemaal niet weten, ik ga douchen! Tom staat op en grijnst mijn kant op.
Nein, ik wilde, het is nu eindelijk vrij!
Weet ik niet zozeer, mompelt Rea op de achtergrond, maar veel tijd spendeer ik er niet aan en ren mijn tweeling achterna de trap op.
Tom! roep ik wanneer ik vol tegen hem aanknal. Waarom stopt die imbeciel opeens met lopen? Ik kijk over zijn schouder heen en zie opeens een naakt meisje de badkamer uitlopen. Ze kijkt ons een enkele keer aan, glimlacht liefjes en verdwijnt dat Reas kamer in.
Rea, ik zei dat ik het niet wilde weten!


Mijn mondhoeken krullen weer omhoog. Later bleek die bimbo ook nog eens heel wat jaren ouder te zijn. Ik snap nog steeds niet hoe ze dat geflikt heeft. Ze zag er wel wat ouder uit dan haar leeftijdgenoten, maar dan iemand in bed krijgen? Onbegrijpelijk. Voor Tom was ze natuurlijk hét grote voorbeeld en volgde niet veel daarna met zelf chickies in zijn bed en ik was weer eens de enige die normaal kon functioneren.
Het laatste slokje van mijn thee drink ik op en kijk terug naar Rea. Ze zit wat te klooien met haar yoghurt.
Geen honger?
Nee, had gister al genoeg gehad, mompelt ze grijzend en laat dan maar lepel los. O mein Gott, die glinsterende ogen vertellen me genoeg, meer eigenlijk dan dat ik wil! Ik zie Toms gezicht het zelfde vormen als die van haar. Natürlich, hij vindt dat weer geweldig. Super..
En hoe was hij of zij?
Nou ja zeg, Tom! Alwéér draait Simone zich weg vanwaar ze mee bezig was en kijkt zijn oudste zoon aan alsof ze niet weet wat ze er mee moet. Rea schiet zachtjes in de lach. Dat zijn altijd van die momenten dat ik haar wil knuffelen, dat ziet er zo schattig uit! Haar ogen die ze tot spleetjes knijpt en zo kleine rimpeltjes ontstaan. Haar tanden die ze ontbloot door haar lach, wat haar lipringetje doet draaien. En dan niet te vergeten dat onmisbare kleine kuiltje in haar rechterwang! Ze draait het lachende gezicht weg van mij en kijkt mijn moeder aan.
Maakt niets uit hoor, Moon, ben het wel gewend. Ze kijkt terug naar het schijnheilige gezicht van Tom.
Nou?
Ze was geweldig, maar dat dankt natuurlijk ook aan mij. Door de jaren heen is haar ego ook niet bepaald veranderd.


Reacties:

1 2

KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 24 nov 2009 - 19:34:
WHAHA, DAT STUK BLIJFT GOED!!!

Kga snel verder leze


sprotje4
sprotje4 zei op 23 nov 2009 - 20:39:
wawawawa


verder


Rianne
Rianne zei op 23 nov 2009 - 20:18:
Evelyn toch o.O Arme Evelyn.
Dat is best wel zielig voor haar.
<3


Xpam05
Xpam05 zei op 23 nov 2009 - 17:14:
Whahahahhaah Okéeee
Ik ging ff helemaal stuk!
Snel verdeerr?!
xxxxx


MoonRocker zei op 23 nov 2009 - 12:14:
haha, Rea is echt te geweldig.
En nu ik er zo over nadenk is Evelyn ook best aardig.
En nu ga ik stoppen met deze reactie, want ik typ dit dus op de Wii [we hebben er internet op] en dat gaat echt te sloom.

Verder

xoxo <3