Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond » 12

Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond

6 jan 2016 - 20:00

578

1

344



12

Bill:
‘ze is flauwgevallen denk ik.’ Zei Tom. Ik pakte een zakdoek uit mijn colbert en gaf die aan Tom. Hij maakte de zakdoek nat onder de kraan en legde hem op Milou haar hoofd. Binnen enkele tellen hoorde we een kreun en opende ze haar ogen weer.
‘SHIT, niet weer.’ kreunde ze. Tom en ik keken haar raar, maar opgelucht aan.
Ze ging wat meer overeind zitten en zocht steun bij Tom. Ik stond er wat ongemakkelijk bij.
'Kom, we gaan naar huis.' mompelde Tom. Hij hielp Milou overeind en ik kon geen woord zeggen. Ze veegde de opgedroogde tranen van haar gezicht en knikte.
'Het is niks.' mompelde ze terwijl ze mijn blik ontweek. Ik liep zwijgend achter de twee aan naar de garderobe. Ik bood Milou mijn sjaal aan welke ze twijfelt aan pakte. We besloten in deze situatie lopend naar huis te gaan.

Zwijgend liepen we naast elkaar. Tom ondersteunde Milou nog steeds en ergens voelde ik een steek van jaloezie.
'Laten we dit vergeten.' Zei Milou plots. We stonden midden op de weg stil en ze keek me recht aan. Ik zag een gekwetste blik en ik kreeg een vaag schuldgevoel.
'Ik... Het was niet...' Ik probeerde woorden te vinden. Tom schudde zijn hoofd en liep verder met Milou. Ik bleef achter en dacht na over deze shit bende.
'Ik vind je leuk.' Stommelde er uit. Tom en Milou hielden stil. Milou draaide zich om en ik keek haar nu recht aan.
'Ik heb niets met Tiffany. Wat ze je ook gezegd hebben, ze heeft me overrompeld.' Milou keek me zoekend aan.
'Ik heb vanavond maar met één meisje plezier gehad.' Zei ik en haar gezicht werd vragend. Tom had haar inmiddels los gelaten en ze had zich naar mij toe gedraaid. Ik knikte.
'Ik kan me maar één meisje voorstellen waarmee ik zou willen zoenen en wie ik wil vast houden.' Maakte ik met meer zekerheid mijn verhaal af.
'Als zij er niet tussen had gekomen, dan had alles nu niet verschrikkelijk kut er uit gezien. Ik had sneller iets moeten doen. Ik had je gewoon vast moeten houden. Ik had...' Op haar gezicht stonden nu tranen en een glimlach. Ze stak haar handen naar me uit. Ik staakte mijn verhaal en keek haar nu vragend aan. Deze keer kreeg ik een knikje en voorzichtig pakte ik haar beide handen vast. Haar handen gleden om mijn hals en ze begroef haar gezicht in mijn hals. Ik voelde hoe ze zachtjes schokte en ik sloeg mijn armen om haar middel. Ik legde mijn hoofd op haar kruin en suste haar net zoals de avond waarop ze wakker was geworden van haar nachtmerrie.
'Ik vind je echt heel leuk.' Fluisterde ik en een betraand, maar lachend gezichtje keek me van heel dichtbij aan.
'Meen je dat?' Vroeg een gebroken stemmetje en ik veegde met een duim haar tranen van haar wangen.
'Ja, dat meen ik.' Ze moest lachen tussen haar tranen aan en drukte voorzichtig haar lippen op de mijne. Ik proefde het zout van haar tranen samen met de warmte van haar lippen. Een kriebelend en gelukzalig gevoel gleed door mijn lichaam en in mijn hoofd vlogen allerlei gedachten door elkaar heen.
Een zacht kuchtje haalde ons uit de kus. Tom stond wat ongemakkelijk op en neer te wippen.
'Ik ben heel blij voor jullie, maar ik heb vandaag al een blauwtje gelopen en al dat gezoen voor mijn neus doet mijn hartje niet goed.' Ik glimlachte en keek Milou aan.
'Kom, dan brengen we je thuis.'


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 24 nov 2009 - 20:07:
Ooeeh , ik ga snel naar het volgende deel ^^