Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Alien. [SA] » Alien. [SA]

Alien. [SA]

24 nov 2009 - 21:00

682

3

255



Alien. [SA]

Every story has an end. But in life, every end is just a new beginning.

I feel lost, in myself.
There's an alien in me.
Who are you?
Who am I?


Mijn vingers gleden over het koude glas van de spiegel. Een bleek gezicht staarde me vanonder donkeromrande ogen aan. De jongen, die vroeger vrolijk rondhuppelde op het podium, was al lang verdwenen. Er bleef enkel nog een valse schijn over. Mijn linkerhand balde zich tot een vuist en met een razende snelheid brak hij de spiegel in stukken. Een pijnscheut schoot doorheen mijn hand en, licht geschokt van mijn eigen daad, keek ik naar mijn bloedende knokels. Ik streek voorzichtig een straaltje bloed weg.

Blood is all I see.


Als in een waas schreef ik de woorden op de gebroken spiegel. Pas toen ik de zin afgerond had, leek ik weer te ontwaken. Een rilling trok over mijn rug. Was dit wat mijn innerlijke ik altijd duidelijk wou maken?

The words in the mirror
Are makin´ me shiver

Save me with your love tonight;
Come and bring me back to life!


Ik zakte huilend in elkaar, kroop in een hoekje en verborg mijn gezicht diep in mijn handen. Hoe had het ooit zover met me kunnen komen? Hoe had het ooit zover kunnen komen dat ik me zo voelde? Was Tom maar nooit geboren. Neen! Was í­k maar nooit geboren. God, wat moest ik nou toch doen? Wat moest ik nou toch doen met de gevoelens die er in me omgingen? Ik kon toch moeilijk naar hem toestappen en heel mijn hart luchten? Hij zou me gek verklaren, me nooit meer willen spreken. Neen, zover mocht het al helemaal niet komen! Herinneringen kwamen opduiken uit het onderste laatje in mijn gedachten. Herinneringen aan mijn jeugd, aan alle leuke momenten. Alle leuke momenten met Tom.

I lay down on the edge;
I feel my whole life on rewind.
See your face,
In the crowd,
A million times..


Langzaam liet ik me in het ijskoude water neerzakken. Ik nam niet de moeite me van mijn kleding te ontdoen. Wat had dat nou ook nog voor nut? Ik zakte langzaam onderuit, voelde het leven langzaam uit me wegsijpelen. “Dag lieve Tom, ik hou van je.”¯ prevelde ik nog net voor mijn hoofd onder water verdween. De laatste lucht ontsnapte uit mijn longen. De laatste gedachten raasden door mijn gedachten. De laatste woorden die me voor eeuwig bij zouden blijven, schreeuwden onophoudelijk in mijn hoofd. Wat wou ik dat hij ooit mijn gevoelens voor hem geweten had. Misschien hadden we er wat aan kunnen doen. Misschien was dit de juiste oplossing. Langzaam werd het zwart voor mijn ogen en liet ik me meevoeren naar de diepte.

I'm drowning, I'm fallin’.
I hear myself callin´:

Save me with your love tonight;
Come and bring me back to life!


Terwijl ik daar tussen leven en dood zweefde, probeerde Tom uit alle macht weer leven in mijn wezenloze lichaam te krijgen. Het schokte me, te zien hoe de tranen over zijn wangen stroomden. Waren ze broederlijk bedoelt, waren ze uit liefde bedoelt? Een warm gevoel stroomde doorheen mijn lichaam, toen hij me stevig vastnam in zijn armen en hij een laatste maal probeerde me weer terug te halen.

Save me with your light tonight;
You can make the darkness shine!


Hoestend opende ik mijn ogen. Om net dezelfde ogen in de mijne geboord te zien, was als de hemel op aarde. “Waarom deed je dat nou, verdomme?”¯ huilde Tom verslagen. Mijn keel was nog te droog om een goede verklaring te geven, dus schudde ik enkel mijn hoofd. “Verdomme Bill, wat zou ik zonder je moeten doen? Ik hou van je! Je bent mijn tweelingsbroer. Mijn wederhelft. Mijn zielsverwant.”¯ Nog voor ik er erg in had drukte hij zijn lippen tegen de mijne en nam me daarna weer stevig in zijn armen. Tranen rolden over mijn wangen. Was dit nou echt gebeurd? Ik staarde Tom blozend aan en deze streek verliefd een haarlok achter mijn oren. “Wat had je dan gedacht, Kaulitz?”¯ fluisterde hij zacht, voor hij zijn lippen weer op de mijne drukte en we elkaar verloren in een kus, die verdriet, verlangen, opluchting, maar vooral liefde uitstraalde.

Come and kill the dream gone bad;
Alien to love.
Come and wake me from the dead;
Alien to love.


Need your love!


Reacties:


VAMPSEY
VAMPSEY zei op 25 nov 2009 - 18:30:
En Ilke deed het weer.
Ookal kon ik het einde zo ongeveer voorspellen (Jaot, Ilke hartje happy end ^^)
't Is echt enorm mooi. Bill is zielig. En Tom is lieff :3.
Ik wil ook een Tom. Mag ik? Toeeee? Ik zal braaf zijn! (:
Weet je? Ik schrijf gewoon een brief naar de Sint dat ik Tom wil. Pha. Is dat geen geweldig idee van mij? Ja, ik weet het. Goed, nu terug naar waar ik het over zou moéten hebben. Maarja. Zou moeten. Je kent mij hé ^-^. Ik dwaal altijd af. Phoe. Goed, waar had ik het over? (: Juist. Tis mooi. En Tom is Lief. En Bill is Zielig. Pft. Wie pleegt er nu zelfmoord - of doet dan toch een poging tot - om een jongen? (Of om een meisje, allemaal 't zelfde.) 't Is't nie waard! Dus, Ilke Conard, bij deze waarschuw ik u; als ik ooit te weten kom, dat ge daar ooit, maakt niet uit wanneer, zelfs al zijt ge een bomma'ke, mee in uw hoof hebt gezeten, ik kom naar u en ik geef u nen boks ze! Pft.
Weet ge wat mij eigenlijk net tebinnen schoot? Zelfmoord proberen plegen is al zielig. Maar als't niet lukt hé, dan zijt ge nog eens zo zielig. Aleja. Ge wordt zo direct aangekeken als mensen dat weten. Youknow. Niet dattek dat al heb meegemaakt ofzo ze ^^ - wa denkt gij wel nie van mij? xp
Ennn, nu ga ik maar eens stoppen. Dr gaan hier misschien vijf zinnen over het verhaal. De rest is allemaal zever. Sorry :3.
In ieder geval vind ik hem vreselijk mooi. En ik hoop dat ge rap nog een SA schrijft (: Want ze zijn allemaal enorm mooi.
Alhoewel, ik heb liever dat ge schrijft aan Jeweetwelwat xp. Met Tom - wbw - en Bill - wbw- en Gij - wbw- En ik - wbw-. Ghaa, ik heb echt enorm lage humor, ik weet het. Ik kan er zelf niet aandoen.
Abon.
Dag lieve Ilke.
Dagdag (:

Iloveyou.


Eliros
Eliros zei op 25 nov 2009 - 18:03:
Aahhhhh, zo lieff... En mooi... En schattig op het eind... En echt een Ilke verhaaltje... Ahh, ik ben verliefd op deze! En zoals ik hiervoor al had gezegd: IK HEB DEZE LEKKER OP MIJN COMPUTER!! HAAA!! En dus kan ik hem zo vaak lezen als ik wil, zondar dat ik al die moeite hoef te doen door naar FF te gaan (je kent me, ik word snel moe xP)! Jippieeeeee!

Oki... Ja... Doei... Lufjoe!



KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 25 nov 2009 - 15:42:
oh, supper!!