Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Is er dan niemand die om mij geeft? » Is er dan niemand die om mij geeft?

Is er dan niemand die om mij geeft?

25 nov 2009 - 14:08

392

1

248



Is er dan niemand die om mij geeft?

..

Ik liep zuchtend over straat en schopte tegen een steentje. een brandende pijn schoot door mijn schrouder. ik liep door en ging ergens tegen een boom zitten. hopeloos keek ik rond. Waarom moesten ze mij uit huis gooien?? waarom. Die vraag spookte al twee dagen in mijn hoofd. ik pakte een stukje chocolade uit mijn zak en knaagde eraan. IK deed mijn ogen langzaam dicht. 'WOOW een emo'hoorde ik een meisjes stem roepen. 'Kom je niet vaak tegen'zei een jongensstem. ik opende me ogen en zag een gothic boy en een gothic meisje voor me staan. 'w-w-at is eer?'vroeg ik. een pijnschoot trok in mijn zij.'Wat is er met jou aan de hand?'vroeg de jongen. Langzaam kwam ik overeind.'Veel'zei ik met een pijnlijk gezicht.'en wat is veel?'zei de jongen.'alles wat er bestaat'zei ik maar.'Trauwens ik heet Tim..eennee wat is alles wat er bestaat?'vroeg Tim. Ik en het gothic meisje schoten in de lach.'Ik ben Lisa..'zei ik en keek naar het meisje.'Ik ben Lieke.'zei ze.Ik knikte.'waar woon je?'vroeg Tim.'Overal.'antwoorde ik.'WOOWW Ben jij een prinses?'vroeg Lieke en ze begon in de ronte te springen.'Nee..een zwerver'zei ik. 'ow..srry'zei Lieke.'geeft niet'zei ik.'eeuhh ben je weggelopen?'vroeg Tim.
Ik schudde me hoofd.'ben uit m'n huis geschopt...uit mijn pleeggezin'zei ik.'WTF'riep een jongen die kwam aangeskate't. 'Hey Timo!'riep Tim.'Wie is dat mens daaroow?'vroeg Timo.'Dat is Lisa'zei Lieke.'Sindswanneer praat jij met emo's?'vroeg Timo verbaasd.'Eeuuhh 'zei Tim.'DOOEEI'riep Lieke en ze liepen weg.IK stond op en liep het bos uit . Waar moet ik heen? waarom leef ik nog? waarom zoek ik geen onderdak? allemaal vragen kwamen door mijn hoofd gespookt.IK zag een jongen breaken ik liep erheen en keek. De jongen was ook een emo netzoals mij. Hij had me niet gezien want hij bleef geconsentreet breakdancen.De muziek was afgelopen en hij stopte met breakdancen.'Hoi'zei ik zacht. De jongen keek op.'Euh hoi?'zei hij vaag.hij pakte zijn cd-speler op en liep weg.IK zuchtte en liep over straat ergens heen zonder op te letten knalde ik tegen een man aan.'Een zwerver! dei kijken ook nooit uit..vooral emo's niet'mopperde man tegen zijn vrouw.'srry'zei ik zacht.
'Moet je die zwerver zien.'Emo's r*tkinderen'.'niet normaal he die emo's.'die zwervers stinken ernorm!' allemaal begonnen mensen over me te praten.Snel liep ik door.Bang voor alles om me heen bang voor wat ze met me zouden gaan doen begon ik keihard te rennen zohard dat ik na een tijdje inelkaar zakte op het gras.


Reacties:


neversay
neversay zei op 25 nov 2009 - 15:01:
Als dit over jou gaat
Er zijn echt heel veel mensen die om je geven hoor
En van die kuwt mensen moet je je gwn niets aantrekken
Die begrijpen er toch maar niets van...
Heel mooi geschreven trouwens
Maar er zijn echt heel veel mensen die om jou geven, echt waar!

Xxx,