Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Toms Twin » Crazyness

Toms Twin

25 nov 2009 - 22:08

786

12

433



Crazyness

Lets go! De positieve Rea-straling stroomt gelijk de keuken in. Lachend kijk ik naar haar om. Ze ziet er leuk uit. Een fleurige paarze bandana zit vertrouwd om haar hoofd gebonden met daarover een zwarte LA pet. Haar dikke vest matched met de pet en daaronder heeft ze een spierwit shirtje aan. Haar zwarte boxer steekt boven haar vale Kani jeans uit. En als afsluiter heeft ze witte sneakers aan met zwarte veters.
Je ziet er leuk uit! zegt Bill opgewonden en plukt wat aan haar kleding om het beter te bekijken.
Like always, grijnst ze en pakt me dan bij mijn arm. Wij gaan. Seeyah Chickies. Ze kust de toppen van haar twee vingers weer en wuift naar Bill, mam en Evelyn.

Ja later, wat denk jij nou?! Verbaasd draai ik me om van mijn zwarte auto en kijk haar niet-begrijpend aan. Nee sexy, wij gaan lekker fietsen!
Echt niet! Ik weet niet eens meer hoe dat moet! protesteer ik en grijp naar de portier, alleen Rea geeft me een corrigerende tik op de vingers.
Fietsen verleer je nooit, Kaulitz. Kom, je moet wel fit blijven als Rockster! Een grijnst speelt op haar lippen bij het zien van mijn open mond. Bij de schuur aangekomen weet ik nog steeds geen goede zin te formuleren.
Ik ben niet dik! krijg ik er dan verontwaardig uit. Ze pakt een zwarte, vrij gammele fiets erbij en negeert me gewoon. Ze trekt haar zwabberende kruis op en zwiept zo haar rechterbeen over de stang heen.
Kom dan! Haar rechtervoet steunt op de trapper. Ze steekt haar capuchon nog even goed op en kijkt me dan aan. Ik kan haar alleen maar stom aankijken.Wat? Als je niet kan fietsen, dan doe ik het maar hè?
Je, maar, dit -Aargh.. geef hier die fiets! Rea laat haar ogen lachen. Ze stapt af van de fiets en reikt het naar mij. Mompelend stap ik op en keer de fiets naar de weg. Stap op dan, zucht ik en steun met mijn elleboog op de ijzeren stuur.
Zachtjes wiebel ik heen en weer, ze zit. Ik kijk om, recht in het ogen van een schijnheilig gezicht. Braaf met haar benen aan de linkerkant van de fiets en haar handen op haar schoot.
Dit heb je gewoon allemaal uitgedacht, niet? Ze grijnst alleen maar.
Hophop! Twee tikjes krijg ik tegen mijn achterste. Pff.. word hier gewoon als paard behandeld! Ik stap op en met wat geswing kom ik goed de bocht door en trap zo richting het centrum.

Chillaxe ouwe, mijn benen hoeven er niet af! Roekeloos slinger ik nét langs een paaltje. Ik zucht diep bij het zien van een fietsenrek en stop de fiets.
Wie fiets hier nou?
Jij, daarom zeg ik het ook tegen jou. Het zou geen nut hebben zou ik Chill ouwe, mijn benen hoeven er niet af! zeggen tegen mezelf. Wie fietst nou zijn eigen benen eraf? Wacht, dat zie ik jou ieder moment doen. Ze grijnst bij het ontvangen van mijn geïrriteerde por. Ze wilt er nog wat op inbrengen, maar volgens mij zend mijn blik genoeg uit om te weten dat ze moet kappen, en dat doet ze gelukkig ook! Ik rammel wat aan het slot en krijg zo eindelijk de sleutel in mijn handen. En wat moeten we halen?
Weet ik het? Ik dacht: ik heb jou, een lijstje heb ik niet nodig. Haar ogen zetten groot op. Met moeite houd ik mijn lach in, haar blik is echt geld waard!
Dude, ik dacht dat je het meende! Rea stompt tegen mijn bovenarm en grijnst dan breed. Lachend haal ik mijn schouders op en loop samen met haar de Aldi in. Gepiep van kassas is het eerste wat ik hoor. Zwijgend lopen we verder naar binnen.
We hebben wc-papier nodig en in die zelfde afdeling ook even geurverfrisser halen, lees ik van het boodschappenlijstje af. Rea knikt en loopt met mij naar de goede afdeling. Een berg van verschillende soorten afveegpapier komt ons tegemoet. What the hell, welke is goed? Soft, tweelaags, drielaags, absorberend, ga zo maar door. Rea ziet me moeilijk kijken en lacht.
Pak gewoon wat. Of heeft Herr Kaulitz éxtra goede kwaliteit nodig voor zijn billetjes?
Houd je mond, Herr Kaulitz hier denkt! Ze moet alleen maar meer lachen en haalt dan haar schouders op.
Wat jij wilt, ik kijk wel even bij de geuren, daar heb je helemaal geen ruk verstand van! Ik zie een losse wc-rol liggen en grijp die gelijk, kegel die tegen haar hoofd en kijk dan schijnheilig de andere kant op. Oké, we staan quitte! roept ze dan door de winkel en haalt haar armen in de lucht ter overgaven. Grijnzend knipoog ik naar haar en bekijk al die variante weer. Wilt mam me dood hebben?


Reacties:

1 2 3

Reactiongirl
Reactiongirl zei op 16 okt 2010 - 21:54:
Ja later, wat denk jij nou?! Verbaasd draai ik me om van mijn zwarte auto en kijk haar niet-begrijpend aan. Nee sexy, wij gaan lekker fietsen!
Echt niet! Ik weet niet eens meer hoe dat moet! protesteer ik en grijp naar de portier


Haha! Hier lag ik gwn plat
Ik ga snel verder


MariTom
MariTom zei op 29 nov 2009 - 20:22:
Whahhaha, ik hou van Tom, serieus!
En Rea is gewoon géniaal!
Whahaha, ze zijn zo leuk samen!
Die droge opmerkingen! <3


sprotje4
sprotje4 zei op 27 nov 2009 - 16:18:
senl verder


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 26 nov 2009 - 22:03:
WHAHAHAHA!!!!!

Snel verderrr!!!!!


Rianne
Rianne zei op 26 nov 2009 - 21:13:
TOM en de supermarkt. Geen combi.