Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » I can't keep my hands out the cookie jar » Morning After

I can't keep my hands out the cookie jar

27 nov 2008 - 17:16

482

3

307



Morning After

Ik rek me uit. Gisteravond! schiet er door mijn gedachten. Wat is er gisteravond gebeurt? Het is alsof er een dikke mist in mijn hoofd zit. Een mist die de herinneringen verhult. Ik open mijn ogen en kijk een beetje versuft om me heen. Ik zie dat er kledingstukken op de grond liggen. Ik ken die kledingstukken. Ik merk dat er iemand naast me in mijn bed zich omdraait. Omdat ik wil weten wie het is kijk ik naast me. Ik schrik zo erg dat ik achterover uit bed val. Dit kan toch niet? Heb ik nou werkelijk mijn beste vriend geneukt? Dit kan niet gebeurt zijn. Dit mag niet gebeurt zijn! Op dat moment doet Romeo zijn ogen open. Yu? ik zie verbazing in zijn ogen. Yu? Wat is er gebeurt? Kan jij je nog iets van gisteravond herinneren?. Ik schud mijn hoofd. Mijn keel voelt droog. Mijn hand glijdt over de grond, opzoek naar mijn boxer. Als ik hem gevonden heb trek ik hem snel aan. Romeo slikt. Het spijt me dat dit gebeurd is, zegt hij zachtjes. Het spijt mij ook, het is waarschijnlijk ook mijn schuld. Dit had nooit mogen gebeuren. Romeo kijkt even naar zijn handen. We vertellen dit aan niemand en doen alsof het niet is gebeurd oké? zegt hij dan. Ik knik. lijkt me een goed idee.


[Kiro pov.]

Kiro! Kiro, kom eens, roept Shin vanachter de deur die op een kiertje staat. Wat is er? vraag ik terwijl ik de deur open duw. Het is donker in de kamer. Shin? vraag ik onzeker omdat ik Shin nergens zie. Dan word ik ruw op het bed geduwd. Er gaat iemand op me zitten. Er word een klein lampje aangeknipt en is net genoeg licht om te zien dat die persoon Shin is. Hij draagt alleen zijn onderbroek. Shin, wat, begin ik. Hij legt zijn vinger op zijn mond als teken dat ik stil moet zijn. Hij buigt zich voorover en kust mijn lippen zachtjes. Hé, stop, ik wil dit helemaal niet! Of misschien toch wel? Ja, ik wil dit wel. Ik sluit mijn ogen en als zijn tong over mijn lippen gaat open ik mijn mond. Hij trekt zich terug en kijkt me liefdevol aan. Kiro, ik denk dat ik, verliefd op je ben, zegt Shin en begint te blozen. Shin, ik ben bang dat ik jou ook leuk vind. Ook ik begin te blozen. Ik sluit mijn ogen even en als ik ze open doe is alles veranderd. Shin is weg en het is licht. Ik lig in mijn eigen kamer in mijn eigen bed. Ik heb gedroomd, gedroomd over Shin! Zou het waar zijn, vind ik hem echt leuk? Nee, natuurlijk niet Kiro, doe niet zo stom! Je verbeeld het je, zeg ik tegen mezelf in mijn hoofd. Ik draai me om en sluit mijn ogen weer. Wat heb ik toch rare ideeën soms.


Reacties:


xSoraya
xSoraya zei op 29 nov 2008 - 21:30:
idd rare ideeën kiro x)
JE MOET MIJ! Ãâ
Of Strify moet mij x)
Maar dat boeit me niet

Snel Verder<3
Kan je het melden ? Ãâ


LiekeLithium
LiekeLithium zei op 29 nov 2008 - 8:07:
snel verder

haha yu en rom3o aan de drugs..

is egt goed verhaal dit..
maar ze hebben in een interview geloof ik ook een keer gezegd dat ze allemaal bi zijn dan zou shin dat dus ook zijn maar ikweet niet zeker

xoxo


Cupcake
Cupcake zei op 27 nov 2008 - 20:14:
weiter jij dit is zo leuk verhaal <3