Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Verboden liefde » Verboden liefde[3]

Verboden liefde

27 nov 2009 - 19:40

690

5

378



Verboden liefde[3]

Goedgekeurd bij Nadez!

De tafel is bezaaid met nik-nakjes, chocolade munten en mandarijntjes. Overal ligt gescheurd inpakpapier en mijn broer zit opgewonden heen en weer te springen.
‘Ennie! Kijk wat ik heb gekregen! De nieuwe Action men!’
Glimlachend wrijf ik over zijn blonde haren. Hij is zo een schatje. Ik snap niet dat sommige mensen hun jongere broer niet kunnen luchten, elk moment heb ik gewoon zin om hem plat te knuffelen.
‘Mag ik jou pakje ook open doen?’ hij kijkt mij met die grote blauwe ogen aan waar ik gewoon geen nee op kan zeggen.
‘Doe maar Max.’ en hij begint opgewonden het groene pakje open te doen.
‘Het is een boek! Ennie, een boek!’
‘Kan je de titel al lezen?’
‘Ja! Ik grote jongen zijn!’ en hij toont met zijn hand 6 vingers.
‘Er staat op: De re.. de reliek..’ Ik zie papa hem iets in zijn oor fluisteren en een second daarna roept hij opgewonden: ‘De Relieken van de Dood!’
‘Goed zo jongen!’ en ik klap in mijn handen. Hé- don’t blame me! Die boeken zijn gewoon geniaal, en ik weet nu al dat ik deze avond niet zal slapen met de uitleg ‘Het is net zo spannend!’. Als ik het boek opensla dwarrelen er allemaal uitknipsels uit van winkels die werknemers zoeken. Over subtielheid gesproken. Maar oké, misschien heeft mijn papa gelijk. Als ik niet van plan ben om verder te studeren kan ik maar beter werk zoeken.. Ik besluit dat ik deze namiddag nog eens ga rondkijken in center Berlijn.

Ik sta voor de spiegel, kam mijn blond haar en trek een blauw potlood lijntje onder en boven mijn ogen. Vlug doe ik nog een sjaal en mijn schoenen aan en vertrek samen met meneer iPod de deur uit. Op weg naar de bushalte zet ik hem aan en luide electro muziek bruist door mijn lichaam. Instinctief begin ik met mijn handen en heupen te zwieren en krijgen mijn voeten wat warmer, die door de sneeuw meteen nat waren geworden. Op de bus zit er een meisje van- ik schat- dertien jaar die onder haar zwart haar door probeert te kijken. Meteen krijg ik flashbacks van 5 jaar geleden toen ik ook in de ‘fuck the world’ stijl zat. Mijn blonde haren had ik zwart laten kleuren en er werd een nieuwe garderobe aangeschaft. Nog geen jaar en half later was die fase alweer voorbij, en toen kwam de geniale Barbie tijd. Ik moet nog steeds lachen als ik er aan denk, mijn blond haar en blauwe ogen kwamen perfect uit met die roze trui moet ik zeggen.. Nuja. Na die tijd ben ik overgegaan naar de Enya nu geloof ik. Mijn liefde voor electro muziek is gekomen toen mijn mama in een late puberteit zat en in een rare bui naar de muziekwinkel is gegaan en haar daar een collectie elektronische muziek heeft aangeschaft. In diezelfde bui heeft ze ook besloten dat Frankrijk veel leuker is dan Duitsland en is naar daar verhuisd. Na die actie ben ik samen met papa en Max naar Berlijn verhuist, wat me trouwens erg bevalt. Je hebt het gemerkt of niet, er zit inderdaad nogal een tijdsverschil tussen mij en Max. 12 jaar welgeteld. Hij is een laatkomertje, maar vind dat volgens mij helemaal niet erg. Ik kijk naar buiten en zie dat ik er bijna af moet. Gehaast druk ik op het belletje, en herhaal dit verwoed omdat het maar niet wil tingen. Te laat besef ik dat iemand anders al had gebeld, en kijkt heel de bus nu raar naar mij. Het wordt er ook niet beter op als ik half uitglijdend over de besneeuwde weg stap. Hé, lomp zijn is een gave!

Naar mijn schatting loop ik hier al 4 uur rond, maar mijn uurwerk bewijst dat ik nog maar 1 uur aan het rond dolen ben in Berlijn. Net als ik besluit dat ik vandaag geen werk zal vinden en beter een koffie kan gaan drinken, stuit mijn oog op een winkeltje aan de hoek van de straat. Er staat in grote letters ‘BOEKENWINKEL’ op, en er hangt een papiertje onderaan met ‘mensen gezocht’ op. Rap besluit dat ik hier écht wel een kijkje moet gaan nemen...


Reacties:


DreamWriter
DreamWriter zei op 1 mei 2010 - 15:13:
Ari-de-snari!
Dit is gigantisch!
Hoe kan dit?
Ik wil niet geloven dat het over vier stukjes alweer gedaan is.
Neenee.
Gewoon niet aan denken en naar het volgende gaan.
Dan zijn ernog maar- Ssht.

Gigantisch, Ari.
Zoef


Kayley
Kayley zei op 11 dec 2009 - 23:45:
Ik had dit dus nog niet gelezen, omdat ik geen tijd had.
(Ja, dat is heel stout van mij. )
Maar dit is wel geniaal.
Want, het is zo... Mja, het heeft iets speciaals. Iets dat je gewoon dwingt te blijven lezen, terwijl je zelf nog niet goed weet waarom. Niet dat dat eigenlijk nodig is, want ik wil dit zelf gewoon graag lezen. Daar heb ik dat dwingende ding niet voor nodig, maar je snapt me wel?
Hoop ik.
Misschien heb ik het krom uitgelegd. o.o Ja, waarschijnlijk wel.
Het is dus leuk, je beslist om te gaan lezen, en je kí¡n gewoon niet stoppen omdat ten eerste de titel nog tot werkelijkheid moet komen (*wbw*) en ten tweede omdat er gewoon í­ets moet gebeuren. Het gaat al veel te lang veel te goed.
Of misschien zit er gewoon een rare kronkel in mijn hoofd en stop ik nu beter met dingen zeggen voor ik iemand (per ongeluk!) beledig of jij gaat denken dat ik je afkraak.
Bah, ik moet er niet aan denken.
Dit is dus weer helemaal een geweldig deel, en ik vind ook dat je snel moet verder gaan.
[/Over subtiele hints gesproken ]

Lots of love for Ari!

Ohja, ging ik jou maandag niet uit je bed bellen?
Naja, veel plezier met je verdiende vakantie en nu heb je voldoende tijd om te schrijven.
[/Weer zo'n subtiele hint o.o']

Maybe moet ik nu maar stoppen met reactie'eren.
Bluh, dit is best wel lang en heel erg vol onzin en herhalingen.
o.o
Leuk om te lezen
Naja, tschüss en écht snél verder!

(En ja, nu ga ik echt stoppen. Oh nee, blijkbaar toch niet. Want ik ben weer aan het typen en buh... Heb ik nog iets te zeggen?
Ohja...
HARRY POTTER .
Ja, dat was het denk ik wel.)

-EINDE-


AnotherZero
AnotherZero zei op 5 dec 2009 - 18:44:
gniffel. ari.
ik wil nog (h)


xInnocence
xInnocence zei op 28 nov 2009 - 17:58:
jeeeeeej (:
lijkt mij best wel leuk, in een boekenwinkel werken =D
ik vind Enya wel coel x]


xNadezhda zei op 27 nov 2009 - 19:44:
Tadí¡í¡! *kijkt trots*
Goedgekeurd door mij ^^
Jaja Arii ='D
Kijk maar bij je privéberichten, want daar staat mijn reactie op dit stukje ^^
I told ya already, ik vind Arii-sfeer echt geweldig. Luchtig en vrolijk en grappig, en tegelijkertijd heeft het net iets meer dan gewoon alleen luchtig en vrolijk en grappig. Volg je me nog? :p

Aaanyway. Me ist happy dass du verder bent gegaan ^-^
En die zin was heel erg verhaspeld x'D
Mwihi ^-^

loveyou