Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Soul meets body. [SA] » Soul meets body. [SA]

Soul meets body. [SA]

29 jan 2011 - 15:28

886

3

235



Soul meets body. [SA]

Duizenden fans zijn verliefd op Bill. Duizenden fans dromen er elke dag van hun idool te kunnen zien, spreken, voelen. Ze zouden er alles voor doen om zijn hart te veroveren. Om de Ware voor hem te zijn. En ook ik ben daar geen uitzondering op. Er is enkel een klein verschil tussen mij en die duizenden fans. Ik zie, spreek en voel hem elke dag. Ik zie elke dag onder ogen dat ik nooit zijn hart zou kunnen veroveren. Dat ik nooit zijn Ware zou kunnen zijn. Want, zeg nu zelf, wie wordt er nou verliefd op zijn bloedeigen tweelingsbroer?
Juist ja, niemand.

Tom? Zijn fluwelen stem zweeft doorheen het gangpad en mijn voeten zetten haast automatisch de richting in naar zijn slaapkamer. In de deurpost hou ik halt. Ik kan maar niet beslissen welk shirt ik moet aantrekken. Wat vind jij? De woorden dringen slechts half tot me door, terwijl ik mijn ogen onderzoekend over zijn bloot bovenlichaam laat glijden. Mijn mond hangt lichtjes open en ik voel de drang om mijn vingers over de perfect afgewerkte tattoo te laten glijden. Tommy? Mijn broertje kijkt me smekend aan. Welk shirt vind jij het mooist? Hij vraagt wel vaker mijn mening over zijn outfit, maar even krijg ik het gevoel alsof hij er goed uit wil zien.. Voor mij. Ik schud deze gedachte van me af en loop de kamer binnen. Hm, ik verkies het rode shirt, maar als jij dat niet zo vi- Nog voor ik uitgesproken ben, heeft hij het shirt al over zijn hoofd getrokken. Ik kan mezelf niet bedwingen en leg glimlachend zijn dreads verspreid over zijn schouders. Hij gooit me de mooiste glimlach van heel de wereld toe vanuit de spiegel en even sta ik te dagdromen. Wanneer ik bijkom, staat Bill al enthousiast aan de overkant van de kamer, op zoek naar juwelen. Ga je ergens naartoe? De vraag is er uit voor ik het weet. Hij schudt zijn hoofd zachtjes heen en weer. Neen, ik heb gewoon zin om er vandaag goed uit te zien. En weer zon prachtige glimlach. Ik moet mezelf bedwingen niet op hem af te lopen en mijn lippen op de zijne te planten. Zijn hand op mijn bovenarm geeft me kippenvel. Ik vroeg of je ook wat van de bakker wou? Zijn ogen boren zich afwachtend in de mijne. Oh, nee dank je. verzucht ik, nog steeds in de ban van mijn dagdromen. Hij kijkt me even met gefronste wenkbrauwen aan, drukt dan een kus op mijn wang en huppelt vrolijk de kamer uit. Eenmaal hij uit het zicht verdwenen is, plaats ik mijn vingertoppen dromerig op het plaatsje waar zonet zijn lippen nog stonden. Mijn wang lijkt te gloeien.

Ik zit met mijn gitaar in de sofa, wanneer Bill weer thuiskomt van de bakker. Hij loopt elegant langs me door en legt de zak ontbijtkoeken op het salontafeltje. Ik krijg zin om hem vast te grijpen en op mijn schoot te trekken. Ik heb je toch maar wat broodjes meegebracht. Ik glimlach dankbaar naar hem en trek mijn benen op zodat hij langs me kan komen zitten. Croissant of rozijnenkoek? Hij schotelt me de zak broodjes voor en ik neem er een croissant uit. Jou, maar dat is geen optie zeker? denk ik hongerig bij mezelf en kijk vertederd toe hoe hij zijn rozijnenkoek opeet. Wanneer mijn croissant op is, neem ik mijn gitaar weer beet en tokkel er wat op. Het getokkel vormt zich tot de intro van In die Nacht en nog voor ik het goed en wel besef, begint Bill fluweelzacht de tekst mee te zingen. Du bist alles was ich bin und alles was durch meinen Adern fließt. Tijdens deze woorden kijkt hij me diep in de ogen en zijn ogen glinsteren als twee diamanten. Plots laat ik het spelen voor wat het is en streel vederlicht met mijn vingers over zijn wang. Hij kijkt me licht geschrokken aan en krijgt dan een rode blos op zijn gezicht, dezelfde als er bij mij te zien is. Hij legt zijn hand op de mijne en verstrengeld onze handen in elkaar. Een lange stilte valt. Een stilte waarin we elkaar ononderbroken aankijken. En dan gebeurt hetgene waar ik al maanden over droom. Alleen is het ditmaal geen droom, maar pure werkelijkheid. Zijn gezicht komt dichterbij en zachtjes drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik sluit mijn ogen en geniet van dit moment. Dit is verkeerd.. fluistert hij me toe, wanneer onze lippen elkaar even lossen. Maar het voelt zo goed. Besluit hij dan en drukt zijn lippen weer op de mijne. Ik leg mijn gitaar aan de kant, plaats mijn hand op zijn rug en trek hem dichterbij. Wanneer hij bovenop me ligt, verzwaart mijn ademhaling en klopt mijn hart als een bezetene. Ik schuif mijn handen onder zijn shirt en verken zijn lichaam. Zijn koude handen glippen ook onder mijn shirt in en ik ril van genot. Dit was nog beter dan ik me al die tijd verbeeld had. Ik hou van je. vertel ik hem tussen twee zoenen door. En als antwoord krijg ik de meest passionele tongzoen ooit.
Laat die duizenden fans maar hopen en dromen. Ik heb eindelijk zijn hart weten te veroveren. Hij is de Ware. Hij is de mijne en daar zal nooit iemand tussen kunnen komen.


Reacties:


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 3 dec 2009 - 19:51:
oooh, zo lieef!!!!

je hebt echt geweldige SA's!!!


SaveMySoul
SaveMySoul zei op 1 dec 2009 - 22:02:
Mooi, en superlief =)
Maak snel nog meer SA's, alsjeblieft..

Kuss, kuss


Eliros
Eliros zei op 29 nov 2009 - 15:13:
Ahhhhhhhh
Zo leeeeuuukkkk (maar dat weet jij al )!! En ook zo lieeeff!

Ehh, ik weet ff geen rotzooi die ik er, normaalgesproken, zou achter plakken... Ehh, ja... Dusseh... Maak maar gauw nog een paar geweldige SA's... Pleaseeee?

Doeeiii

Lufjoeeeee <33