Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The vampire games » 8. Finally together

The vampire games

3 dec 2009 - 16:55

346

1

202



8. Finally together

De hele tijd had ik nog niet gehuild, maar nou was het me allemaal teveel. De tranen bleven maar over mijn wangen stromen. Mijn hele gezicht was nu zo nat dat ik niets meer kon zien.
'Alec, het beste is niet altijd het beste' zei Edward tegen hem.
'Maar...' probeerde Alec.
'Je wist mjn probleem met Bella!' onderbrak Edward hem.
Alec's blik verstarde en keek weg van edward. Voorzichtig keek ik omhoog nadat ik mijn tranen had weggeveegd. Ik voelde me zwak. Huilen was nutteloos, onnodig. Je maakt jezelf er alleenmaar klein mee vond ik. Mijn stemming veranderde wat wel eens vaker gebeurde. Kwaad stond ik op terwijl ik aan het ijsberen was dacht ik na wat ik zou gaan doen. Waarschijnlijk zag het er heel stom uit, maar dat kon me niks schelen. Alec keek me gefascineerd aan waardoor ik nog bozer werd.
'Ik ga!' gromde ik.
Ik stormde weg, de jungle in, weg van Alec. Jongens! ik begreep er niks van. Waar hadden Alec en Edward het eigenlijk over? Wie is Bella? Chagarijig keek ik om me heen waar was ik? Gestrand in een groot bedekt bos helemaal alleen. Hopelijk komt er een eng beest die me op gaat eten dan ben ik eindelijk van deze narigheid af. Dan hoef ik ook niet mee te doen met die domme vampierspelen. ik zou gewoon langzaam sterven zonder nog ergens bij stil te staan.


Alec POV:
ongemakkelijk staarde ik naar de grond. Weer was ik alleen zonder Lily. Ik zag Edward nadrukelijk naar me kijken. Waarom voelde ik me nou zo schuldig? Volgens Edward was ik niet slecht ik zou haar juist kunnen beschermen. Had hij gelijk. Edward knikte en keek me ongeduldig aan. Dankbaar klopte ik op zijn schouder en fluisterde dat ik haar snel zou vinden. IK begon te rennen, steeds harder hopend dat ik haar snel zou vinden. Het ging eigenlijk heel snel. 2 minuten rennen en ik was bij haar. Onze ogen vonden elkaar, we renden meteen op elkaar af. Ik zoende haar, zij zoende mij zoals het hoort.Eindelijk waren we weer samen.


Reacties:


suzanxvampir
suzanxvampir zei op 3 dec 2009 - 17:02:
mooi ;D
ben benieuwd hoe t verder gaat ;D