Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Fairies' Tale » Chapter 4

The Fairies' Tale

4 dec 2009 - 23:29

861

8

657



Chapter 4

Dorien POV
Right, memo aan mezelf. Als de twee Dekkers zo naar elkaar kijken, zoek je beter dekking. Kussengevechten zijn levensgevaarlijk in dit huis, ik heb nog steeds pijn aan mijn kin waar Shin me tegen het raam smakte. Gaat hij ook echt met een zitzak slaan, mongool dat het is.
Het leuke is wel dat ik zo overtuigend triest kan kijken, dat hij zich nu vreselijk schuldig voelt. Hij drentelt om me heen en excuseert zich een miljoen keer, maar ik weiger hem aan te kijken. Vooral omdat ik dan onmogelijk mijn lach nog verder kan inhouden.
‘Knuffel om het goed te maken?’ probeert hij nog een laatste keer. Ik knik stijfjes en bijt zo hard als ik durf op mijn tongpuntje. God, waarom gelooft iedereen mij toch steeds?
‘She’s faking!’ roept River en keilt een batterij uit de opengevallen afstandsbediening naar het hoofd van de goedgelovige drummer. Hij mist met twee centimeter en het projectiel verdwijnt met een plons in de bokaal van Elvis.
‘Dat is sluikstorten, vriendschap!’ brult die meteen en zwemt woedende cirkeltjes om de ongenode indringer. ‘Een batterij dan nog! Wil je me dood of zo? Kan het misschien iets subtieler?’
‘Kalm aan, ik haal ‘m er wel uit,’ sust Kol en strekt haar hand uit.
‘Ja, komt niks van in huis! Haal die ongewassen vingers uit mijn kom! Ik woon hierin, weet je!’
‘Ah, Elvis, maak niet zo’n scène,’ sust Suki. Op haar vingers heeft de heethoofdige goudvis duidelijk niets aan te merken, en hij kalmeert pas helemaal als ze met haar duim langs zijn kopje streelt. Gustav bliksemt over Suki’s schouder stiekem zijn meest moordzuchtige blik naar de geschubde indringer. Die kijkt zo arrogant mogelijk terug, voor zover een vis gezichtsuitdrukkingen heeft. Het zou me niet verbazen als de ene de andere op een dag door het toilet probeert te spoelen. Wie er zou winnen valt nog te bezien.
‘Waar waren we eigenlijk mee bezig voor we elkaar probeerden dood te slaan met kussens?’ vraagt Bill terwijl Nadezh met de moed der wanhoop zijn geruïneerde mohawk weer goed probeert te krijgen.
‘Singstar, dacht ik,’ antwoordt Georg.
‘Jij denkt niet, jij moet stil zijn,’ komt Daniëlle tussen en prikt haar lange nagels in zijn borst.
‘Ook waar. Sorry,’ en hij gaat weer liggen met zijn hoofd op haar schoot.
‘Wie nu?’ Gustav zwaait met de microfoons en gooit er dan maar één naar Tom. Net wanneer hij een liedje wil aanklikken, graait Yasmine het voor zijn neus weg en kiest een ander!
‘Nee!’ brult Tom wanhopig als Pokerface van Lady Gaga begint te spelen.
‘Toch wel,’ giebelt Kay en laat zich van zijn schoot glijden om Tom de ruimte te geven voor de gíªnante vertoning.
Tegen de tijd dat we aan het laatste refrein zitten, lopen Tom en Gustav allebei knalrood aan en schuift Johnny met gefronste wenkbrauwen wat verder bij een halfdood gegiechelde Bill vandaan. En dichter bij Yasmine. Maar dat hebben we zogezegd niet gemerkt.
‘Shit Lowens, ik haat je,’ hijgt Gustav als hun puntentotaal op het scherm komt. Niet eens zo slecht, maar Tom heeft hem geklopt.
‘Kunnen wij eens wat voor haar kiezen!’ roept Kol en graait de controller van het tapijt. Met een bijna sadistische grijns die niet bij haar lieve snoetje past, klik ze Dragostea Din Tei van O-Zone aan. Yasmine proest een mondvol cola in de nek van Daniëlle die voor haar op de grond zit en de rest giert van het lachen.
‘Ik zei toch dat ik geen achterlijke nummers meer wou! Niet na die afgang op Boten Anna!’ probeert ze te protesteren maar vier verschillende mensen forceren de microfoon in haar handen en dan neemt ze hem toch maar aan. Kol voelt zich blijkbaar schuldig en besluit de schande te delen in de andere microfoon.

Een uur later ga ik tegen Nadezh gelijk op met Stolen van Dashboard Confessional. Bill en Tom komen op adem van hun battle in Don’t Trust Me van 3OH!3, Georg en Daniëlle zijn na Born To Be Wild weer naar de kelder geslopen, Elvis heeft Suki blij en Gustav nog pissiger gemaakt met zijn solo op Love Me Tender, Kay en Kol zijn nog aan het nagiechelen over hun duet van Wonderwall, Shin en Johnny hebben met stuitend enthousiasme Come As You Are verkracht, Elisa heeft ons allemaal getrakteerd op een streepje Judas Priest met een geweldig gezongen Angel, en River heeft Bills record op Wonderful Tonight genadeloos verpulverd. Singstar-rituelen, don’t try this at home.
‘He!’ roep ik verontwaardigd als het speeltje uit mijn handen wordt getrokken. River, wat dacht je dan. Niet dat ik het nu zo erg vind om hem te zoenen, maar ik lag net op kop.
‘Zo is er geen kunst aan om te winnen,’ grinnikt Nadezh en laat de microfoon op de grond glijden, nestelt zich triomfantelijker wat hoger tegen Bills borst. Diens slechte humeur om het verlies van zijn record verdwijnt ook als sneeuw voor de zon.
‘Sorry, hoor,’ antwoordt River op een toon waaraan duidelijk te merken is dat het hem geen ene fuck interesseert. Als hij aandacht nodig heeft zal hij ze krijgen ook. Gelukkig voor hem is hij te cute om kwaad op te zijn…
‘Filmpje dan maar?’ Gustav wacht zelfs niet op een antwoord, schakelt de Singstar uit en duwt een schijfje in de lader.


Reacties:

1 2

TrouweLezer
TrouweLezer zei op 6 dec 2009 - 21:08:
Huahaahhaha, dit is echt hilarisch
W8 op het volgende stuk


xNadezhda zei op 6 dec 2009 - 14:37:
Aaahhww ='D
I'm in love with this house ;]
En ik lig zo te giechelen dat ik even niks beters kan zeggen.
Maar het is echt heerlijk om te lezen *wbw*

<3


NaNaa
NaNaa zei op 5 dec 2009 - 13:26:
Oh god.
Dit is zo geweldig <3

Die kijkt zo arrogant mogelijk terug, voor zover een vis gezichtsuitdrukkingen heeft.


MoonRocker zei op 5 dec 2009 - 0:07:
SHIN DOET GEVAARLIJK MET EEN ZITZAK *valt dood neer van het lachen*
OHMY*piep* XDDDD

HAAAH! POKERFACE *dances*
*valt nog een keer dood neer* DRAGOSTA DIN TEI, GASTEN DIE IS TÉ GENIAAL! En stiekem luister ik die elke zomer nog eens.
HAHAHA
*plat*

En haha, Don't trust me XDDD *kent vet geniale parody daarop* Gaaaawd.
Jullie willen mij serieus dood ofzo

xoxo <3


TWINcest
TWINcest zei op 5 dec 2009 - 0:03:
Haha, ik ben zo geniaal *Kuch*
En Dragostea Din Tei van O-Zone is leuk Ö
Don't mess with the big ass song!
Ik vond het begin heel leuk met Shin. Dat zag ik gewoon écht voor mij, hoe hij keek, jij keek, en alles
Mhihi, wat een melige mensjes hebben wij toch.
Man, als ik nu mee zou schrijven, dan verkracht ik het hele verhaaltje, haha.

Love.