Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » My Crazy Life.. » 6

My Crazy Life..

6 dec 2009 - 17:40

280

1

184



6

Als ik de volgende morgen wakker word ben ik weer gewoon bij mijn ouders op de camping. Strify heeft me gisteren avond laat teruggebracht. Vandaag gaan ik en Strife samen het dorp in. Het is raar, maar ik vind het eigenlijk heel normaal. We hebben het gisteren avond zo gezellig gehad dat ik me bij hem eerder voel alsof ik bij een goede vriend ben dan bij een beroemd iemand. 'Kimm!' roept mijn moeder. 'Je date is er.' Ik word rood en zie dat Strife in de lach schiet. 'Maam, hij is mijn date niet!' 'Niet?' vraagt Strify met een overdreven pruillip.

We lopen al een uur in het dorp te praten over drop, Luminor, Cb, Pizza en parfum als er ineens een groep gillende meiden komt aanrennen. Strify trekt me gauw mee een lingerie winkel in en verstopt zich in een rek met bh's.
Ik lig helemaal dubbel. Als de hele horde meiden weg is en we weer in het dorp lopen vraag ik aan strify waarom hij zich verstopte. 'Als ik ze eenmaal hoi zeg kom ik niet meer van ze af. Normaal is dat wel okee, maar nu ben ik met jou shoppen.'
We gaan de NewYorker in en ik ren meteen naar het rek met tutu's. Ik gris er een paar tussenuit en ren een kleedhokje in. Even later kom ik er weer uit en show Strife een zwarte tutu met roze strikjes en tule. 'Wow, staat je goed.' zegt Strify enthousiast. 'We kopen hem.' Ik bekijk het prijskaartje en kijk hem vol ongeloof aan. 'Wat?, hij is wel 89 euro!' 'En dus?' antwoord Strify vrolijk. 'I am famous, ik kan het betalen.' Ik vlieg hem om de nek.


Reacties:


xjeszell
xjeszell zei op 6 dec 2009 - 18:30:
'Strify trekt me gauw mee een lingerie winkel in en verstopt zich in een rek met bh's.'

HAHAHAHAHHA LISA
NEE
NU ZIE IK HET VOOR ME.