Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » My Crazy Life.. » 7

My Crazy Life..

30 dec 2009 - 15:14

347

1

177



7

's avonds sta ik bij de jongens in hun hotel te koken, lasagna. Romeo kijkt me verwonderd aan en vraagt me waar ik dat geleerd heb. Kiro integendeel, is met zijn bestek op zijn bord aan het rammen, en zeurt om eten.
Nadat we hebben gegeten -en Kiro heel blij is- stelt Strify voor, me naar de camping terug te brengen. Terwijl we de stad uit lopen begint Strify een gesprek. 'Heb je al een vriendje?' 'Nee.' antwoord ik. 'Daarom was ik ook zo jaloers op Brooke. Ze heeft alles. Een vriendje, dure spullen, ouders die niet persé met haar op vakantie hoeven.' 'O?' zegt Strify. 'Ik dacht dat zij juist degene was die jaloers moest zijn?' 'Ja, ik weet het.' zeg ik. 'Maar een tijd geleden was dat anders. Ik ben altijd zo'n nietsnut geweest. Iemand om te pesten weetje. Ik hoop dat dat na de zomer anders is. Dan ben ik van de middelbare af.' 'Wat ga je dan doen?' vraagt Strify me zijn lieve lachje. 'Ik denk visagie.' antwoord ik. 'Super!' zegt Strife. 'Dan mag je mij morgen wel als makeup doll gebruiken. Om te oefenen zegmaar.' Tot mijn grote spijt zie ik dat we de camping naderen. Ik zou nu toch echt doei moeten zeggen tegen Strife.

De volgende dag trek ik mijn leukste rokje aan. Wit met roze en blauwe ruitjes. En een eenvoudig zwart hemdje. Ik bind mijn blonde haar een een slordige staart en pak mijn zwarte eyeliner. Ik loop naar de toiletten voor een spiegel. Als ik binnenkom schrik ik me kapot. In het raampje hangt Strify met een enorme roze strik op zijn hoofd. Hij pakt het kozijn vast en laat zich zakken waarna hij nog een halve meter boven de grond hangt. Hij laat zich vallen en komt met een zachte plof op de grond neer. Hij knielt neer op de modderige vloer en vraagt. 'Kimm, wil je vanavond bij mij logeren.' Ik schiet in de lach als ik zie dat zijn witte skinny poepiebruin is geworden en antwoord. 'Ja, is goed. Als het van mijn moeder mag.'


Reacties:


xjeszell
xjeszell zei op 12 dec 2009 - 22:20:
Wanneer wordt hij vervolgt dan? haha