Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon: JEZP Seizoen 1 » Hoofdstuk 7: Op bezoek bij Team Rocket! (Deel 1)

Pokemon: JEZP Seizoen 1

21 maart 2010 - 16:39

800

0

278



Hoofdstuk 7: Op bezoek bij Team Rocket! (Deel 1)

De vorige keer: Professor Oak is ontvoerd door Team Rocket! Samen met Bulbasaur en zijn vriend Rick, die een Pidgey heeft, is Justin nu aangekomen bij het hoofdkwartier van Team Rocket. Zal hij Professor Oak weten te bevrijden?

Hoofdstuk 7: Op bezoek bij Team Rocket! (Deel 1)

''Justin, ik heb honger!'' Justin wordt kwaad. ''Stil, straks hoort iemand ons!'' fluistert Justin. Rick knikt. ''We gaan splitsen.'' zegt Justin. Voor de tweede keer knikt Rick. Hij kijkt naar Justin. Justin kijkt goed om zich heen, overal kunnen er leden van Team Rocket zijn! Opens hoort Justin een schreeuw. Snel rent hij naar de plek waar hij het hoorde. Hij gaat achter een muurtje staan, kijkt om, en ziet een Team Rocket lid. 5 Nidoking staan om hem heen, die begeleid worden door een ander Team Rocket lid. ''Megahorn!'' Alle 5 Nidoking doen de aanval. Justin kan niet helpen, Bulbasaur en Sandshrew zijn immers nog niet sterk genoeg! Hij pakt zijn Pokedex erbij.

Nidoking gebruikt zijn krachtige staart om zijn tegenstander te vangen en te verpletteren. Zijn harde stevige pantser maakt zijn Tackle extra krachtig. Zijn hoorn is zo hard dat het door diamant kan boren.

Justin slikt. Die man kan vermoord worden! ''Dragonite, Hyper Beam!'' hoort Justin opeens iemand commanderen. Een prachtige Dragonite komt tevoorschijn, en de Nidoking vluchten. Justin pakt weer zijn pokedex.

Dargonite, een draakpokemon. Dit zeldzame, en zeer intelligente beest, kan snellervliegen dan ieder andere pokemon.

''Van wie zou die zijn?'' zegt Justin zacht. Stiekem achtervolgt hij de jongen, en ze komen aan in een kamertje. Daar zit achter een desk een meneer. Justin luistert het gesprek af. ''Baas, waarom doet u iedereen pijn? Gaat u zo door, neem ik ontslag.'' '''Dan kun je de deur uit, je bent ontslagen.'' zegt de meneer, blijkbaar de baas van Team Rocket. De jongen stapt uit het kantoor. Snel schuilt Justin achter een muurtje, en als de jongen weg is, gaat Justin verder met zoeken. Opeens voelt het alsof hij in een draaikolk zit. Daarna valt hij met een smak op de grond..

''Wa..waar ben ik?'' zegt Justin kreunend. Opeens ziet hij iemand naar hem toe lopen. Justin wil snel wegduiken, maar de jongen loopt dwars door hem heen. De jongen stopt. Tegenover hem staat een Team Rocketlid. Als Justin beter kijkt, ziet hij dat de jongen ook lid van Team Rocket is. '''Dit wil je niet, ook al ben je favoriet van de baas, jij wil geen slechterik zijn!'' zegt het team Rocketlid. ''Daar hoef jij je niet mee te bemoeien! Ik regel wel m'n eigen zaakjes.'' zegt de jongen. ''Ik waarschuw je, je bent iemand anders geworden. Begrijp je dat, Justin?'' Justin schrikt. Is hij dat zelf? Wordt hij later een Team Rocketlid? Justin kan het niet geloven. Hij deinst achteruit. Hij wil later niet slecht worden! Opeens zit hij weer in een draaikolk. Dan is hij weer terug in het heden. Opeens staan er rond hem allemaal Team Rocketleden. En toen was alles zwart..

Als Justin weer wakker is, ziet hij professor Oak als eerst. ''Professor, gaat het goed met u? Bent u in orde?'' vraagt Justin meteen. Oak knikt. ''Ik ben bli je te zien, maar hoe ontsnappen we? Daarna kunnen we rustig praten.'' zegt Oak. Justin weet niet wat ze moeten doen om vrij te komen. Dan komt er plots weer een draaikolk, en Justin valt voor de tweede keer met een smak op de grond..
Hij wil de eerste keer niet opnieuw beleven, dat was al erg genoeg! Maar.. Dit is een heel andere plek! Justin ziet zijn vader, maar.. die was toch al negen jaar dood? De vader van Justin loopt over een brug. Dan stopt hij, en verstijft, alsof hij gestoken is door een Beedril. Een onbekende pokemon vermoord zijn vader. Justin schrikt, als hij ziet dat de pokemon begeleid wordt door Team Rocket. En daar zal Justin volgens het visioen later gaan werken?! Dat zal nooit gebeuren! Voor de zoveelste keer komt Justin weer in de nu bekende draaikolk. Naast hem ziet hij professor Oak slapen. Dan probeert Justin zijn handen te bewegen. Het touw gaat los, en Justin is vrijg! Maar wat gaat hij doen met de professor? Hij besluit eerst Rick te zoeken. Stil loopt hij uit de ruimte. Niemand bewaakt de twee. Justin ziet bijna niks in het donker, maar opeens hoort hij een geluid! Het is een Meowth. Justins tapte er bijna op, gelukkig was het net mis! Dan gaat er een licht aan. Voor Justin staat de baas van Team Rocket. ''Hallo, ik ben Giovanni, jij hoeft je niet te voorstellen. Ik weet zo al wat je bent, een ontsnapper! Terug naar je ruimte, en nu!''
Twee bewakers brengen Justin terug naar de ruimte. Oak wacht hem op. ''Ben je gek geworden? Die lui zijn levensgevaarlijk!'' zegt hij boos. Al snel is de ruzie afgelopen, en justin begint met vertellen over zijn belevenissen tot nu toe. Maar dan ziet Justin een schaduw... Wie zou dat zijn?

Wie is de geheime persoon? En komen Oak en Justin ooit vrij? Lees het de volgende keer!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.