Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I've fought me to the hospital, can I ever go back on stage? (House M.D. Ft. TH) (afgelopen) » *11*

I've fought me to the hospital, can I ever go back on stage? (House M.D. Ft. TH) (afgelopen)

8 dec 2009 - 13:54

395

7

289



*11*

Ik duw de deur van een onderzoekskamer open en zie een jonge vrouw zitten. "Dus, uw voet is opgezwollen?" Vraag ik terwijl ik in het dossier kijk. "Euh, ja, maar het is al veel beter. Maar vertel eens, ik hoorde dat Gustav Schäffer, de drummer van Tokio Hotel, in dit ziekenhuis is opgenomen. Kan u daar iets over vertellen?" "Hoe weet u dat.....?" "Ik heb zo mijn bronnen. Dus, wat kan u vertellen." "Dat er met uw voet niets mis is, dta u gelogen hebt om hier binnen te geraken, en dat u pers bent." "Oke, ja, je hebt me. Kom, vertel op." "Weet u, ik mag daar niets over vertellen. Maar als u een goed verhaal wilt denk ik dat ik u misschien wel kan helpen. Het hoofd van dit ziekenhuis, Dr. Lisa Cuddy, ze is eigenlijk een man. Maar hij was homo en hij viel voor mijn onweerstaanbare karakter, maar omdat ik enkel voor vrouwen val heeft hij zich laten ombouwen. Maar nu voel ik nog steeds niet voor hem/haar en nu zit hij vast in dat vrouwenlichaam." Ze kijkt me met open mond aan. "Wil je dat ik hem/ haar haal?" "Als dat mogelijk is, heel graag!" "Oke." Lachend ga ik naar het kantoor van Cuddy. "Mijn patiënte vraagt naar je." Ze staat recht en volgt me naar de onderzoekskamer. Ik doe de deur open en laat haar naar binnen gaan. Zelf blijf ik buiten staan en luister aan de deur. "U vroeg naar mij?" "Bent u dokter Lisa Cuddy?" "Ja, dat ben ik." "Oke, kan u dan misschien vertellen wanneer u gekozen hebt voor een geslachtsoperatie vanwege u liefde voor dokter House?" "IK HEB WAT GEDAAN?!" "Ja, ik weet dat hiet niet zo gemakkelijk is als holebi in dze maatschappij..." Grijnzend en voldaan ga ik weer naar mijn kantoor waar Cameron en Chase ook net toekomen. "De resultaten zijn binnen. Tijdens de aanval wes er duidelijk meer hersenactiviteit en er waren overdreven veel HT-lichaampjes* in zijn bloed te vinden." "Dat slaat nergens op." "Misschien is hij allergisch aan drummen?" Cameron en Chase kijken me aan. "Doe de krasjestest. Als die positief is is hij allergisch aan zijn drumstel." Ze knikken en gaan naar de lift.

[Reacties??]
*Oke, die HT-lichaampjes zijn dus in mijn wereld van fantasie Hypothalamus-lichaampjes, en I know, dat slaat nergens op, maar ik ben dan ook geen dokter he!


Reacties:

1 2

Eliros
Eliros zei op 13 juli 2010 - 10:20:
Aboeh, Lisa is homo. -plat-


chocojunk
chocojunk zei op 12 feb 2010 - 20:49:
Egt zo'n house actie. En ik hoor Cuddy dat al gewn roepen.


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 10 dec 2009 - 14:36:
Huahahhah, HT-Lichaampjes X'D
Geweldig bedacht.
Maar kan je überhaupt allergisch zijn voor een instrument?? í´.O
Mag hopen van niet!
Maar misschien als jy verder gaat dat blijkt dat het helemaal niet kan

Snell verder!!
<3


adelain
adelain zei op 9 dec 2009 - 8:35:
bijgelezen!!!
danke voor t zggen
want dit is gewoon een echt leuk verhaal
met typische House streken

liefteren


SunShine
SunShine zei op 8 dec 2009 - 21:23:
Hahahaa; geweldig! x'D
Arme Lisa ='D
&& Oeeh, allergisch aan zijn drumstel?! Ö
Dat kí n toch niet? Ö o___o
Gus mí g helemaal niet allergisch zijn aan zijn drumstel..
De wereld zou gewoon vergaan dan! Ö
-Oké; ik ga er weer eens té erg in op ='D-

Snel verderdooeeeen! ^^
xx.