Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Never means forever.[Jeydon Wale] » Voor altijd is een belofte met een grote betekenis.

Never means forever.[Jeydon Wale]

8 dec 2009 - 19:49

319

1

247



Voor altijd is een belofte met een grote betekenis.

MAIN CHARACHTERS ELKA Naam: Elka Shinaka Leeftijd: 16 Hobby: met vrienden afspreken Foto: http://www1.picturepush.com/photo/a/2491159/480/Photoshop/Cute-Emo-Girl.jpg JEYDON Naam: Jeydon Wale Leeftijd: 18 Hobby: muziek maken, Youtube Foto: http://www.jeydonwale.com/wp-content/uploads/2009/02/DSCF13561-1024x768.jpg

“Nee, hou op”¯lach ik hard. Het is snikheet en Jeydon, Kyle en ik doen water spelletjes en ik moet toegeven, tot nu toe ben ik degene die het meeste afziet want ik ben kledder nat. “Ocharm, is Elka nu boos?”¯zegt Kyle met een pruil lipje, ik grijp mijn kans en gooi en emmer water over hem heen. “Da’s niet eerlijk!”¯ roept hij verontwaardigd uit en Jeydon krijgt de slappe lach. “Verdiende loon”¯zeg ik en steek mijn tong uit. Na een halfuur is onze watervoorraad die we mochten op gebruiken op. “Da’s niet eerlijk, ik heb Jeydon nog niet kunnen terug pakken”¯zucht ik als Kyle het laatste beetje water over mij en Jeydon uit gooit. Mijn blonde haren zijn nu doorweekt en mijn kleren voelen zwaar aan van het water. Ik laat me op het gras vallen, naast Jeydon, Kyle is binnen drinken haen. “Elka, wil je me iets beloven?”¯vraagt Jeydon dan. Ik knik en kijk hem aan. “Zweer dat je voor altijd bij me blijft”¯zegt hij. Ik kijk hem aan en zeg dan:”¯weetje Jeydon, voor altijd is een belofte met een grote betekenis maar voor jou heb ik dat over”¯. Hij knikt en geeft me een knuffel.

Telkens als ik die foto zie moet ik lachen, Jeydon ligt naast me op de grond naar foto’s te staren, samen luisteren we naar 3OH!3 ft. Katy Perry-Starstrukk. “Ik vond het toen echt wel lachen”¯zucht Jeydon als hij de foto uit mijn handen neemt. Hij staat erop met kort haar en ik met halflang blond haar. “Wel, ik vind die foto dus wel erg hoor! Kijk hoe ik erop sta!”¯lach ik. "Wel, El die foto is al meer dan tien jaar oud, dan kan het ook niet anders dan dat je er erg opstaat"lacht hij maar hij heeft gelijk, ik was zes en hij acht toen de foto werd genomen. "Achja, beste vrienden voor eeuwig en altijd"zucht ik en geef hem een knuffel.


Reacties:


leeuwinx
leeuwinx zei op 8 april 2010 - 22:58:
Hahah goed. Ja inderdaad veel Jeydon fans tegenwoordig. Maar ga zo door met deze story!
Dus Snel Verder!